wu 06.08.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 TAR-ciu normalnie zacznam kopać nowe grządki:rotfl: Braza oczywiście że na jednym się nie skończyło:P DPS-ia no moje tak dawkują mi przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 aaaaaaaaaaaaa i niech ja dorwę tego co mi czas podprowadza:mad: nie mam czasu na nic ludzieeeeeee jak Wy to robicie że macie czas na wszystko:( jedna rabata frontowa czeka na zrobienie, ogródek na plewienie, buraczki i trochę ogórków na przerobienie, dla TAR-ci wąsy naszykować a ja wpół ósmej wieczorem do domu wracam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.08.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 a ja sie przyznam, ze nie wyslalam dzisiaj, nie mialam jak wezwac kuriera, bo burza unieruchomila nam neta. ale juz zamowilam na jutro. mam nadzieje, ze tym sadzonkom nic nie bedzie, niby stoja w chlodnym mejscu ale zapakowane w gazety i woreczki. martwie sie co z tym bedzie i tez nie mam czasu na nic, chata zapuszczona, ogrod tez, czesc roslin nich domaga sie natychmiastowego oprysku na przedziora i grzybka. a mi sie nie chce, jakos zbijam to ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 TAR-cia czasem najlepsze chęci nie wystarczą a truskawkom to chyba nic nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.08.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 no mam nadzieje , zapakowalam tez floksiki, kazdy rodzaj zawiniety w oddzielnym rozku gazetowym cos k. 5, jest tego tyle, ze spokojnie wystarczy dla ciebie i markoci - tylko ona bedzie musiala sobie od ciebie je odebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 no chyba narzekać nie będzie jak jeszcze pieczonki dołożę od siebie:rotfl: dzięki TAR-ciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.08.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 tylko nie wiem jakie kolory rwalam co sie nawinelo pod reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 a co się nawinie będzie pikne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Przetrzymają, zwłaszcza jak prócz gazety jakąś folijkę mają i wilgoć w niej. Pieknie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.08.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ja to sie boje by sie nie uparzyly w tej folijce:rolleyes: moje truskawy juz zdobia rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.08.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (...)Braza oczywiście że na jednym się nie skończyło:P(...) Sugerujesz, że miałaś jednak 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 sprawdzilam dzis karton, na razie roslinki zyja, moze przetrwaja do jutra. tylko wtedy od razu do gleby je dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no chyba narzekać nie będzie jak jeszcze pieczonki dołożę od siebie:rotfl: dzięki TAR-ciu dobrze mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ..... a ja wpół ósmej wieczorem do domu wracam:( kaj sie smykosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Zaś te pieczonki, matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 paczka wyszla, wiec juz nie na mojej glowie, martwcie sie same dziewczyny :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 dzięki TAR-ciu śledzem sobie:hug: damy sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 muszę się pochwalić że dostałam przecudnej urody sosenkę od Martusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 nie widze jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a bo się cimno i zimno zrobiło i deszcz zaczął lać ale jutro zobaczysz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts