TAR 09.08.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 zrobilam dzis troche zdjec ale mi sie nie chce wklejac, jestem zrypana po pracy, jeszcze z autkiem na warsztanie musialam posiedziec. ten urlop troche bez sensu, bo przed nim tak sie spalam, ze regeneracja trwa bardzo dlugo. a jak wroce to bedzie tyle spraw, ze po jednym dniu samopoczucie pojdzie sie bujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no taka paranoja że człowiek przed urlopem tak się narobi że ani nie ma siły odpoczywać na urlopie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 dlatego kochane moje nie odwiedzimy was, na 1,5 tygodnia ruszamy do zabojadow, musze pooddychac innym powietrzem, przezrec sie owocami morza, odwiedzic zaprzyjaznione winnice i starych przyjaciol, wytaplac sie w cieplym morzu i poczuc ten luz, ktorego w kraju nigdy nie potrafie zalapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a ja się nie wyrobiłam z truskawkami dla Ciebie w tym tygodniu i kiedy mam CI wysłać jak Ty żaby jdziesz dręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Tarcia - odpoczywaj, Kochana, korzystaj z urlopu i nie zapomnij pozdrowić od nas lawendowych pól i winnic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a ja się nie wyrobiłam z truskawkami dla Ciebie w tym tygodniu i kiedy mam CI wysłać jak Ty żaby jdziesz dręczyć moze byc po urlopie, nic im nie bedzie, tylko zadekuj, jeszcze przed wyjazdem wyskakuje na kawke do Alunka a w poniedzialek odwiedze mierzeje, moze kupie jakas wedzona glizde u zaprzyjaznionego rybaka. Arni mnie zaciuka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Tarcia - odpoczywaj, Kochana, korzystaj z urlopu i nie zapomnij pozdrowić od nas lawendowych pól i winnic! dziekuje nie zapomne, uwielbiam buszowac po winnicy i skubnac od czasu do czasu winogronko z krzaczka, a jak tam wino smakuje, mrrrau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 dobra to one jeszcze sobie porosną spokojnie:lol: tylko TAR-cia fotków dużo pstrykaj to sobie oczęta ucieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Wusienko zapomnialam oczywiscie pochwalic kuchnie, swietnie wygladaja te kwadratowe szafki elewacja wyglada pieknie a w lezce przed domem bedziesz mogla poszalec wdac ogromne postepy no i nie dziekuje za truskawki Tarciu ale ci zazdroszcze wyjazdu, ze tez ja mam samych znajomych na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 oki, biore lapka ze soba by byc w kontakcie , Okruszek tez jeszcze nie wie co go czeka, ciekawe jak wytrzyma taka podroz:rolleyes: chlopak zwiedzi kawal swiata z nami uwielbiam lazurowe wybrzeze, swieze salatki na plazy popite deserowwym rozowym, lunche z owocow morza i pozne kolacje z dobrym trunkiem w ulubionych naszych bistro. planuje byczyc sie koncertowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Martusia dziękuję za pochwałę kuchni i elewacji a w szaleństwie przed domem wybitnie mi dopomogłaś małżowi tak sosenka do gustu przypadła że groźnie pyta gdzie ją chcę posadzić, potulnie odparłam że w łezce od frontu, NO sapnął zadowolony:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 TAR-cia a nie chciałabyś mnie adoptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 w sumie moge, a uczuc macierzynskich u mnie pod dostatkiem a jakie pieluszki preferujesz? ciekawam sosenki, rzuc choc nazwa albo opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 nazwa niewiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no ja nie jestem kłopotliwa wystarczy że mnie zabierzecie ze sobą na donicy nie ma napisu;) a opis:lol: zaszczepiona nisko, dołem długie igły górą krótsze jakby na nowych przyrostach:) wygląda jak w spódniczce:lol: i taki fajny odcień zieleni ma:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 hmm musze oblukac, bo opis ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 jutro fotkę zrobię to oblukasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 wusia, jak ja cie adoptuje to twoje dzieci beda do mnie mowic babciu o nieeeeee az taka wiekowa to ja jeszcze nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 jakie dzieci:jawdrop: jedno mam;) a bystre jest to da się namówić żeby nie mówić do Ciebie babciu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 nie wiem czemu w glowie mialam, ze masz parke:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts