TAR 12.08.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 i co, na lezce bedzie tylko oscista i jalowiec? no wez rzuc czyms jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 łooooooooo toż już kiedyś pisałam co tam musi być aleeeeeeeeee jakbym się po szkółkach nie szwendała to bym problemu nie miała;) chciałabym klona palmowego atropurpureum tego małego do 1,5 m wzrostu, wierzbę płaczącą wysoko zaszczepioną, szczepione iglaczki i miniaturkowe, zobaczyłam cudnego marikena i zapragnęłam, modrzew szczepiony pendula, zobaczyłam morwę pendula i pragnę jej;) bo nie dość że pięknie wygląda to jeszcze pojeść można:rotfl: trochę bylinek - hosty, żurawki, jakieś kwitnące inne ale póki co koncepta do końca nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 nio, zjadlam sniadanie to ci napisze. wierzby placzace nie wystepuja szczepione, sa odm. pendula iwa klimarnock lub calolistne. ja wywalam moje wierzby iwy za ogrodzenie, sa zbyt ekspansywne korzeniowo, lubia wilgoc i cholera mnie trzaska jak mam je co 2 tygodnie przycinac bo rosna jak na sterydach wrrrrr poza tym zestawienie wierzba-klon niezbyt pasuje, za to klon z iglaczkami mniodzio. nie moge sobie tez wyobrazic w tym zestawieniu morwy i marikena. za to doskonale widze tamaryszki, pecherznice i hortensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 wierzba może sobie iść na tyły:lol: tamaryszek za duży rośnie, takoż i pęcherznica a hortensje to ja lubię u znajomych ogladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 dobra juz nie doradzam wstawilam u siebie moje acroconki, watereri i formankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 widziałam cudne:) a skąd doradzaj jak najbardziej tylko ja tam chcę dużo posadzić a miejsca mało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 a czemu nie lubisz hortek? one sa doskonale do kombinacji iglakowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 a ja nie powiedziałam że ich nie lubię wręcz przeciwnie piękne są znajomej kupowałam dwie piękne odmiany wspaniale zmieniające kolor w trakcie kwitnienia ale one też spore potrafią urosnąć ale nie są wykluczone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 no to nie wykluczaj poniewaz net mi dzis strasznie muli w przerwie ogladam sobie przyjemny filmik na hbo "droga zycia" a jutro jak nie bedzie mnie tak wszystko bolec to wybywam na mierzeje na wedzone glizdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 o weź nie rób mi tego bo mi na hasło wędzone glizdy jęzor na podłodze leży:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 wedzone glizdy, wedzone glizdy, wedzone glizdy, jak sobie powmawiasz to poczujesz ich smak na jezyku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 oj chyba za karę przywieziesz jak do nas przyjedziesz:P to jest dręczenie ludzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 :lol2: ja tu intensywnie przemysliwuje jak sie wykapac nie zamaczajac szwow na lokciu i umyc czaszke:confused: jakis wor zalozyc na lapsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 no to masz instrukcję - łapkę ze szwami umyć mokrą gąbką a główkę małżonek niech umyje Ci nad wanną albo w wannie z odchyloną główką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 nigdy w zyciu, glowe musze sama. wykoncypowalam, ze glowe umyje najpierw nad wanna w prawej sluchawka lewa myje, a potem wskocze na szybka kapiel, na koniec tylko plukanko, nawet jak sie zmocze to opatrunek szybko zmienie na nowy. odliczaj czas :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 bez wygłupów:mad: raz możesz pozwolić się mężowi pobawić jak zamoczysz opatrunek i ranę zapaskudzisz to dopiero sobie narobisz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 wrocilam, poradzilam sobie sama, z czaszka to byl pikus, z myciem gorzej a w zasadzie plukaniem, oczywiscie na koniec zmoczylam ale zaraz zdjelam opatrunek, w ruch poszla woda utleniona i pozwolilam mezowatemu zrobic krolowej nowy opatrunek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wusia, jak miejsca mało, a sadzić chcesz dużo, to pozostaje w górę iść, musisz mężu swemu kazać górki sypać, będziesz miała zbocza do obsadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.08.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ogród Wusi za 2 lata: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.08.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts