wu 03.09.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 TAR-cia eeeeeeeeeee nie to, to całokształt się odwdzięcza:rolleyes: posypany kręgosłup, krążenie którego ani czasu nie było leczyć ani lekarza do leczenia, a stawy to no cóż, jeden doktorek powiedział że mój kościec jest dwa razy starszy niż ja no to ma prawo się rozlatywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.09.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 wez mi nawet nie pisz takich rzeczy tylko marsz do lekarza a nie lezka i lezka. ile razy wuska tobie to trzeba powtarzac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.09.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Przecież miałaś obrazki pooglądać i coś przestrzennego wymyślić... A do lekarza to jak ja WU znam.. to albo rodzinny, albo nie pójdzie bo samo przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 no bez przesady nawet ja nie jestem aż taka głupia:P do ortopedy we przyszłym tygodniu, reumatolog 6 października, a żylak albo 7 września albo 28 i co głupio Wam nie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.09.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Eee no to zaszalałaś...To musi Cie nieźle napie...ć , że aż do tylu lekarzy się naraz zapisałaś.. A to jakaś promocja była? No i jak praca Cie puści tyle razy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 owszem Wiolcia napier... mnie i to nieźle:( mało sypiam bo boli:( taaaaaaaaaa promocja była rodzinny się rozpisał skierowania, badania a co full wypas raz kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ... aaa to ja nie wiedziałam kofana ... teraz jakbym sie zapuszczała w tamte strony to juz bede wiedziała jaki przystanek na kawke mam zaplanować A co do telefonu to faktycznie miałam przymusową zmiane aparatu... ręki współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 snaczy że numera do mła nie masz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.09.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Wspolczuje Wusia , trzymam kciuki zeby ci sie szybka reka naprawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Nie no Wuśka, 3 lekarzy zaliczyć w tak krótkim czasie:eek: Starzejesz się, Kobito!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 snaczy że numera do mła nie masz:jawdrop: no aktualnie nie mam... popłyną razem ze starym aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.09.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 to tak bylo na zachete, menu moze byc znacznie lepsze najgorzej mieszkac w centrum(...) TAR-cia perfidnie okrutne:rotfl: te Żaba cobyś sobie jeno czego nie nadwyrężył jak się tak rozkraczasz:rotfl: musisz się na coś zdecydować boś nie Van Damme to długo w szpagacie nie wytrzymiesz;) ja chcę na emeryturę Jedna warta drugiej:P, ale rozwiązanie samo się nasuwa: pakujcie koszyczki smakołykami i w drogę! Centrum nie takie złe - spotkacie się po środku - poplotkujecie, porechoczecie, wymienicie jadowitymi troskliwościami zdrowotnymi ...a ja się koszyczkami zaopiekuję :rotfl: a ty się tak nie turlaj, bo się poobijasz i kolor kiecki do fioletu będziesz musiała dobierać. Lepiej wypij meliskę przed drogą, załaduj się do sołtysowej bryczki i od trzeciej strony przybywaj :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Yetuś no to przedstaw serwowane przez Ciebie menu na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.09.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 ...a... to wyżej wspomniana troskliwa opieka nie wystarczy?:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 no sam napisałeś że Ty się chcesz tylko koszyczkami zaopiekować, to co my z tego mieć będziemy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.09.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 ...przeżycia duchowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.09.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 łeee tylko duchowe a co dla ciala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Yetek ni ma letko mój duch jest cierpiący z uwagi na ciało więc trza o ciało zadbać to wtedy może duch coś przeżyje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Eeee tam.. jakbym chciała duchowo... to bym się w Częstochowie zatrzymała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Taczką? To za mała miejscówka, na to mnie nie weźmiesz, kochaniutki. I na dodatek nie ma osłony żadnej przed smogiem wielkomiejskim, obficie w okolicach centralnych panującym. I koszyczki zabierasz! To ja juz lepiej do tej Częstochowy z Arniką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts