Agduś 05.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Jakby co, to ja mam nadmiar słoików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 dobra, ide pod prysznic, smutki dzisiejsze splukac i mezusia czule na droge pozegnac:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Aguś puste czy pełne:rotfl: TAR-cia no koniecznie musisz czule Męzusia pożegnać coby miał o czym rozmyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.09.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Puste. Pełne też mam, ale nie w nadmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 E, nie znacie Jejtusia... Zeżre wszystko z koszyczków, po czym zdziwi się, że nie jesteśmy zachwycone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 DPS-ia toż właśnie koszyczków ma nie być tylko nasze czarujące towarzystwo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 no i tak wyglada ze jejtus jednak zamiotl futerkiem slady bo sie nie pokazal dzisiaj, przeczytal koncepcje i zatarl slady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 no chyba że ciemną nocą po północy jak to ma czasem w zwyczaju się objawi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 E, nie znacie Jejtusia... szybkie czytanie (jak w Sejmie).............................. i wyszło mi ....nie znacie Jezusa..... ...no a jak przeczytałem ciągiem to, co pod spodem ..... no chyba że ciemną nocą po północy jak to ma czasem w zwyczaju się objawi:rotfl: .....to pomyślałem, że jestem na forum objawień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Jezus o północy Gwoździk cosik Ci się pomyliły persony:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Cynkusiu poplulam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Jezus o północy Gwoździk cosik Ci się pomyliły persony:rotfl: brunet wieczorowa pora:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a co ... wieczorem to już nie można się objawić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 no Ty to ja rozumiem ale Jezus:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 To i ja się objawię i ... zniknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A ja sie zjawię, jak zjawom przystoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a ja nie jestem ..... Jejtuś a tym bardziej :cool:Jezus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ale się uśmiałam Czyby jakieś wino, czy coś mocniejszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.09.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Miałem odpisać w nocy, ale się powstrzymałem To mówię do was ja - Yeti, a nie żaden Jezus ...i zaprawdę powiadam wam, że nie mam nic wspólnego z w/w postacią - i mam nadzieję, że wam się mylić dalej nie będzie, bo zacznę się obawiać, czego się jeszcze po was spodziewać: czy mnie czcić będziecie, czy krzyżować. jetus chyba by oszalal tyle babow i żadnego koszyczka:rotfl: Babów się nie boję, ale tym drugim trochę się zaniepokoiłem - przecież to od koszyczków właśnie wszystko się zaczęło ... ale co tam z głodu przecie nie umrzemy - glizd u mnie też można ukopać, tylko grilowane będą, wędzarni nie mam no i tak wyglada ze jejtus jednak zamiotl futerkiem slady bo sie nie pokazal dzisiaj, przeczytal koncepcje i zatarl slady Futerko yetusia mocno już wyliniałe - oszczędzać muszę - znacznie bardziej musiałybyście się postarać, żebym go do zacierania śladów użył ...a nie było mnie, bo dla was glizdy na grila kopać zacząłem (zaraz znowu wyruszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Czy Twojna też kopie? Jesli tak, to czemu Ciebie, nie glizdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts