Agduś 10.09.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 A może to i stawy były.. Ja się tam nie znam. Coś zaskrzypiało, to mi się z drzwiami skojarzyło. A sama smarowała nie będę, bo już raz mi sie za taką samowolkę dostało. Ino to były wrota do stajni skrzypiące, które mnie budziły co rano o świcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 no ja nie wiem czym ja zasłużona czy nie, czy oliwić te drzwi czy nie, ja tam nic nie wiem....... to choć przywitam się, bom dobrze wychowana Dzieńdobrywieczór szanownemu Państwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2012 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 http://pu.i.wp.pl/k,NDMyNzEzMTIsNDUwNjUxMDg=,f,emo_trebacz obudziłem już spadam przez skrzypiące drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.09.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (...) P.S. AGPek upiekł dzisiaj Było całe, ale rozpękło się w podróży do Yetusia. Popatrzcie sobie, co do mnie w sob. w koszyczku przyjechało . No to jak, ruszycie się w końcu, czy dalej tylko ślinić monitory będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Popatrzcie sobie, co do mnie w sob. w koszyczku przyjechało . No to jak, ruszycie się w końcu, czy dalej tylko ślinić monitory będziecie? MUSIALES ?!?!? az slinianki mi sie wzbudzily, chyba w sobote ciasto upieke kruche ze sliwkami, dobre bo swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ... chyba w sobote ciasto upieke kruche ze sliwkami ...... i do środka Polski pojedziesz Yetka chyba skręci od czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 buchacha a ja mam blachę ciasta ze śliwkami i co Yejtuś wyłysiałeś z zazdrości:rotfl: Aguś a co one skrzypieć miały czy jak:jawdrop: Malcia naoliwić możesz moje stawy:rotfl: TAR-cia ja mam ciacho;) Lesiu o tej godzinie to nawet w niedzielę mnie nie obudzisz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.09.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 buchacha a ja mam blachę ciasta ze śliwkami i co Yejtuś wyłysiałeś z zazdrości:rotfl:(...) Narazie futro ocalało - najdroższa też śliwkowca ukręciła właśnie na tą imprezkę . Niestety dzisiaj końcówkę wyżarłem - trzeba zacząć się rozglądać za nowym wypiekiem - zdaje się, że Yuka wczoraj wieczorem "krówkę"piekła - wciągnąłbym z kopytkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Yetek znowu sępa tniesz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.09.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 u nas dzis krowka na obiad byla, ale ta miesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 a ja miałam prażuchy u mamy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 co to prazuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 trzesz ziemniaczki jak na placki, do garnka najlepiej z grubym dnem wlewasz na dno trochę wody, solisz i zagotowujesz, jak się gotuje wrzucasz te utarte ziemniaczki i mieszasz, i one się tak prażą, miesza się aż się zrobią takie fane gęste kluchy;) no i potem się je szamie polane stopioną słoniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Samo zdrowie. No i co z tym umawianiem sie, he? Rozmawialas z Ania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Małgoś no jak ze słoninki zrezygnujesz to samo:lol: rozmawiałam z Anią była zainteresowana:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No ale jakas data czy cus? Bez sloninki tez malo zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 aaaaaaaaaśmy się tak zagadały że bez konkretów wyszedło:( taż o co Ci chodzi same ziemniaczki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.09.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Yetek znowu sępa tniesz:rotfl: Oj tam... przecież tylko troszkę http://i475.photobucket.com/albums/rr120/wingerman/kot-shrek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 buchacha a ja mam blachę ciasta ze śliwkami i co Yejtuś wyłysiałeś z zazdrości:rotfl: Aguś a co one skrzypieć miały czy jak:jawdrop: A ja nie lubię ciasta ze śliwkami i mam luz, bo mi ślinka nie cieknie, kiedy czytam! Tak, miały skrzypieć, bo facet traktował skrzypienie jako alarm przeciwwłamaniowy. No fakt - przespać otwierania wrót się nie dało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Yetek no i jak Ci się oprzeć Agduś noooooooooooo to trza było wycierać sam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts