Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A może to i stawy były.. Ja się tam nie znam. Coś zaskrzypiało, to mi się z drzwiami skojarzyło. A sama smarowała nie będę, bo już raz mi sie za taką samowolkę dostało. Ino to były wrota do stajni skrzypiące, które mnie budziły co rano o świcie.
  • Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ja nie wiem czym ja zasłużona czy nie, czy oliwić te drzwi czy nie, ja tam nic nie wiem.......

to choć przywitam się, bom dobrze wychowana

Dzieńdobrywieczór szanownemu Państwu.

(...)

DSC_1573.jpg

P.S. AGPek upiekł dzisiaj :wink: Było całe, ale rozpękło się w podróży do Yetusia.

Popatrzcie sobie, co do mnie w sob. w koszyczku przyjechało :p.

No to jak, ruszycie się w końcu, czy dalej tylko ślinić monitory będziecie? :p

:rotfl:

Popatrzcie sobie, co do mnie w sob. w koszyczku przyjechało :p.

No to jak, ruszycie się w końcu, czy dalej tylko ślinić monitory będziecie? :p

:rotfl:

MUSIALES ?!?!? az slinianki mi sie wzbudzily, chyba w sobote ciasto upieke kruche ze sliwkami, dobre bo swoje :D

buchacha a ja mam blachę ciasta ze śliwkami i co Yejtuś wyłysiałeś z zazdrości:rotfl:

Aguś a co one skrzypieć miały czy jak:jawdrop:

Malcia naoliwić możesz moje stawy:rotfl:

TAR-cia ja mam ciacho;)

Lesiu o tej godzinie to nawet w niedzielę mnie nie obudzisz:rotfl:

buchacha a ja mam blachę ciasta ze śliwkami i co Yejtuś wyłysiałeś z zazdrości:rotfl:(...)

Narazie futro ocalało - najdroższa też śliwkowca ukręciła właśnie na tą imprezkę :p.

Niestety dzisiaj końcówkę wyżarłem :roll: - trzeba zacząć się rozglądać za nowym wypiekiem ;) - zdaje się, że Yuka wczoraj wieczorem "krówkę"piekła - wciągnąłbym z kopytkami :rolleyes:.

:lol: trzesz ziemniaczki jak na placki, do garnka najlepiej z grubym dnem wlewasz na dno trochę wody, solisz i zagotowujesz, jak się gotuje wrzucasz te utarte ziemniaczki i mieszasz, i one się tak prażą, miesza się aż się zrobią takie fane gęste kluchy;) no i potem się je szamie polane stopioną słoniką:rotfl:
buchacha a ja mam blachę ciasta ze śliwkami i co Yejtuś wyłysiałeś z zazdrości:rotfl:

Aguś a co one skrzypieć miały czy jak:jawdrop:

A ja nie lubię ciasta ze śliwkami i mam luz, bo mi ślinka nie cieknie, kiedy czytam!

Tak, miały skrzypieć, bo facet traktował skrzypienie jako alarm przeciwwłamaniowy. No fakt - przespać otwierania wrót się nie dało!