Yeti 14.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Wusia, no co ty, spać się boisz? Przecież to najbezpieczniejsza drzemka twojego życia będzie - całe stado doktorów czuwać będzie przy łóżku. Chrapniesz sobie chwilkę, a jak ci te żylaczki wyciachają i nóżki podrasują to do każdej rewii cię przyjmą Przyjadę popatrzeć jak kankana będziesz wywijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Yetuś czy ja wiem czy ona taka najbezpieczniejsza:rolleyes: ja wybitnie utalentowana jestem jeśli chodzi o wnerwianie anestezjologów:bash: póki co relaksuję się kopaniem dołków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 to swinstwo tak wkurzurzac chorego , ja jeszcze nie moge kopac:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 TAR-cia no mnie też trudno zdrową nazwać ale mam takiego doła że muszę się tak narobić żeby paść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.09.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 ja na pocieszenie dostalam aparacik i nareszcie zlozony nowy stol do jadalni. po 8 tygodniach dotarly wreszcie reklamowane nogi:rolleyes: i zaraz zjemy pyszny obiad na naszej swiezynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.09.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Wusia, Ty daj spokój z tymi dołami, bo na siódmą operację zarobisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 TAR-cia widziałam, że aparacik piękne fotki robi:) Aguś nie jest powiedziane że i tak się nie załapię na kolejne ale to problem na kiedyś tam teraz o tym nie myślę, na gwałt za to sadzę roślinki i biorę się za ogarnianie chałupy bo nie wiem co bedę mogła robić a co nie no i kiedy mnie to kuku zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.09.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Hejeczka,Wusiek co ja czytam? o zabiegu na żyłach słyszałam, czytałam bardzo różne opinie :roll:Zdrówka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nitusia no ja bym się też nie rwała do tego:( ale perspektywa tego co mnie czeka jak się nie zgodzę zdecydowanie skłania mnie do zrobienia zabiegu:( póki co sadzę co mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 a kiedy ta perspektywa ma nastapic? znaczy sie ten zabieg kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 jutro mam dzwonić o termin:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 no to daj info jutro co i jak, bede trzymac kciuki. a moja babcia wczoraj znowu w szpitalu wyladowala, tak wariuje ze "zwichnela" endoproteze, mama nie moze sobie z nia dac rady a najgorsze, ze babcia nic nie pamieta co wyczynia:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 dzięki TAR-ciu:hug: po 15-ej będę wiedzieć oj to Babcia nawywijała:( też trzymam kciuki żeby Babcia jak najzybciej doszła do siebie no i żeby nie rozrabiała tak strasznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 wiesz, ja mysle, ze bedzie coraz gorzej niestety, starosc jest do bani mamy mi szkoda , nie ma nic z zycia przez ostatnich pare lat, ani wakacji, ani wyjazdow, wciaz uwiazana, a babcia daje sie we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 wiem my też tak mamy z naszą babcią niby z siorą mieszka ale gorzej niż dziecko, chwilami to normalnie celowo na złość robi:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 u mojej to alzh. , trzeba sie z tym pogodzic bo wyleczyc sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 u mojej parkinson też się nie wyleczy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Straszne jest to, że w tym p...ym kraju w takiej sytuacji zostawia się rodziny same sobie. Bez żadnej pomocy, bez prawa do urlopu czy weekendu, chwili odpoczynku, zatrudnionych nieodpłatnie w wyniszczającej psychicznie i fizycznie pracy trwającej 24 na dobę i 365 w roku. Zdesperowane rodziny wysyłają babcie i dziadków do szpitali pod byle pretekstem, żeby wyjechać na urlop. Ponoć zdarza się, że przez dobę czy dwie podają zbyt mało napojów, żeby się staruszek odwodnił i można było go oddać do szpitala. I ja nie uważam, że można ich potępić, bo w końcu ileż można?! A gdyby były dostępne (również cenowo) miejsca, w których można umieścić taką osobę na tydzień czy dwa pod dobrą opieką i samemu odpocząć, nie było by to konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ojj biedna Mama...No i nie wiadomo co lepsze.. lepiej wylać kielicha , czy zapomnieć czy sie wypiło.) Zdrówka TARcia dla mamy.. Tak w przebłysku pomyślałam skoro zwichnęła.. to może by tak naprostować tą endo... ?? Jak dobrze, że moi dziadkowie są jeszcze sprawni.. choć jak wpadnę do Babci i Dziadka.. to opowiadają mi o lekarzach krwi i innych zabiegach.. a ja nie chcę tego słuchać, bo im dłuzej słucham i jestem grzeczna to oni są bardziej chorzy... Mas racje TARcia .. starość jest do bani.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Straszne jest to, że w tym p...ym kraju w takiej sytuacji zostawia się rodziny same sobie. Bez żadnej pomocy, bez prawa do urlopu czy weekendu, chwili odpoczynku, zatrudnionych nieodpłatnie w wyniszczającej psychicznie i fizycznie pracy trwającej 24 na dobę i 365 w roku. Zdesperowane rodziny wysyłają babcie i dziadków do szpitali pod byle pretekstem, żeby wyjechać na urlop. Ponoć zdarza się, że przez dobę czy dwie podają zbyt mało napojów, żeby się staruszek odwodnił i można było go oddać do szpitala. I ja nie uważam, że można ich potępić, bo w końcu ileż można?! A gdyby były dostępne (również cenowo) miejsca, w których można umieścić taką osobę na tydzień czy dwa pod dobrą opieką i samemu odpocząć, nie było by to konieczne. nic dodac nic ujac. w miejscowosci, w ktorej mama mieszka jest taki osrodek pomocy, swietne opinie itp., oczywiscie odplatny z opieka 24 h, mama moglaby codziennie do babci przychodzic na pare godzin, byloby na pewno jej lzej. rodzinka zrzucilaby sie na pobyt. i co z tego, skoro miejsc nie ma teraz jest plan by wynajac pielegniarke, codziennie choc na kilka godzin, by mama odpoczela i mogla chociaz jakies swoje sprawy pozalatwiac. a o rehabilitacji szkoda gadac, babcia ma wszepiona endo i skierowanie na reha - co z tego jak mozliwe to dopiero od lutego - bezsens totalny Tak w przebłysku pomyślałam skoro zwichnęła.. to może by tak naprostować tą endo... ?? juz naprawiona, a babcia wrocila do domu -pogotowie z łacha ja przywiozlo. na szczescie lekarka wypisala kwit na karetke z opiekunem. boje sie starosci i chorowania w tym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts