kaśka maciej 20.11.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 się barzo chwali..ale co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 koszule...na kobietach może naprzykład wiesz kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dario witaj u mnie Kamyk powiem tak mercedesy mi jakoś nie imponują no ładne toto ale żeby kiwczeć na ich widok to nie w sumie to bez golfów bo po co się tak meczyć Duchu a po cholerę ten jesion ma takie wyraźne słoje nie ma czegoś niemal białego z malutką ilością niezbyt rzucających sie w oczy słojów ja też lubię męskie koszule - wyjąwszy ich prasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Tp ja powiem dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Brazula jakie dobranoc no gdzie Ty idziesz o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Duchu co to za drzewo jezd bo ładne jakieś http://www.sosna.gliwice.pl/galerie/galeria_2/img_9.jpg a to w środku to co jodełka mi nie pasi ale to jasne to już tak http://www.sosna.gliwice.pl/galerie/galeria_3/img_2.jpg albo to http://www.sosna.gliwice.pl/galerie/galeria_13/img_4.jpg chociaż jak tak lukam to tyż pikne jezd http://www.sosna.gliwice.pl/galerie/galeria_14/img_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.11.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ja tio bym kciał taka podłogę na której kurz siem nie zbiera .Jest taka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.11.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 słuchajcie, ktos tu na forum w temacie o czystości napisał , by podłoge przecierać płynem do płukania tkanin..ja tak robie od tygodnia..super, rzeczywiście się nie elektryzują już tak (moje panele)..jakby lepiej, a przy tym dłużej ładnie pachnie.. jak narazie mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.11.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 słuchajcie, ktos tu na forum w temacie o czystości napisał , by podłoge przecierać płynem do płukania tkanin o jaaaaaaaaaaaaaaa, wielbię takie patenty. Dzis sprawdzę bo sprzątanie jest najjaskrawszą z moich dewiacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Lojalnie informuję, że kupuję ten pomysł z płynem do płukania tkanin Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.11.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Lojalnie informuję, że kupuję ten pomysł z płynem do płukania tkanin kupujesz? ja go sobie zwyczajnie biorę za darmochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Lojalnie informuję, że kupuję ten pomysł z płynem do płukania tkanin kupujesz? ja go sobie zwyczajnie biorę za darmochę Ty to od razu tak prosto z mostu ... a ja subtelnie ... subtelnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.11.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Lojalnie informuję, że kupuję ten pomysł z płynem do płukania tkanin kupujesz? ja go sobie zwyczajnie biorę za darmochę Ty to od razu tak prosto z mostu ... a ja subtelnie ... subtelnie .... Ty to jednask jestes mercedes wśród kobiet na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dzień dobry w kwestii podłóg które nie wymagają specjalnych zabiegów (czytaj umyć raz na miesiąc raz na tydzień odkurzyć) polecam panele które mam w mieszkaniu nic na nich nie widać o płynie do płukania to wiem ale ja jakoś u siebie nie zauważyłam potrzeby stosowania tego jakoś kurzu nie ma na podłodze - może za mała powierzchnia ewentualnie właśnie to że na moich nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Lojalnie informuję, że kupuję ten pomysł z płynem do płukania tkanin kupujesz? ja go sobie zwyczajnie biorę za darmochę Ty to od razu tak prosto z mostu ... a ja subtelnie ... subtelnie .... Ty to jednask jestes mercedes wśród kobiet na tym forum A może być toyota.. za mercedesami nie przepadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Lojalnie informuję, że kupuję ten pomysł z płynem do płukania tkanin kupujesz? ja go sobie zwyczajnie biorę za darmochę Ty to od razu tak prosto z mostu ... a ja subtelnie ... subtelnie .... Ty to jednask jestes mercedes wśród kobiet na tym forum Brazula a kaj masz gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Lojalnie informuję, że kupuję ten pomysł z płynem do płukania tkanin kupujesz? ja go sobie zwyczajnie biorę za darmochę Ty to od razu tak prosto z mostu ... a ja subtelnie ... subtelnie .... Ty to jednask jestes mercedes wśród kobiet na tym forum Brazula a kaj masz gwiazdkę No taż piałam, że ja toyota raczej ... A gwiazdkę to mam ... czasami nawet wiele, jak się o jaką szafkę pizgnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 i jeszcze dopalacz Ci się włącza w postaci świeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nooo, dokłądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 świeczek powiadasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts