Nadulka 21.09.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cześć, lotne latawice! Bo tak podobno robią - jedną rzecz naprawią, ale przy okazji dobrą część gwizną - pewno twoim termostacikiem już się kto inny cieszy może coś w tym jest;) dlatego sezon grzewczy u mnie już otwarty,niektórych to dziwi,ale ja nie będę marzła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ty wiesz TARcia.. u mnie od sierpnia zimowa kurtka w wiatrołapie jest, a jesienno zimowy płaszczyk z racji , że tunikę ubrałam w środę też go z szafy wyciągałam... Mnie jest ciągle zimno... Noooo chyba, że tak jak wczoraj ślubny rozpalił w kominku i było mi gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Mnie nie dziwi.... Ale na razie kominek wystarcza... A węgla jak na razie nie mamy.. bo kopalnia jeszcze nie sprzedaje.. na razie na eksport wszystko szło... Obyśmy nie zostali bez węgla na zimę.. bo w składziku mam może ze 3 wiaderka... Brrr.. Nie cierpię węgla... a mój maż to już wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.09.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Cześć, lotne latawice! Bo tak podobno robią - jedną rzecz naprawią, ale przy okazji dobrą część gwizną - pewno twoim termostacikiem już się kto inny cieszy :rotfl: Cześć i czołem! wcale a wcale się nie wyspałam;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 ja się ciągle Yetuś zastanawiam czy za te latawice futra Ci nie przetrzepać Rasiątko a coś po nocy robiła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.09.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Teoretycznie spałam;), ale jak widać mało produktywnie:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 znaczy Rasiulka wolno spałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.09.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ty wiesz TARcia.. u mnie od sierpnia zimowa kurtka w wiatrołapie jest, a jesienno zimowy płaszczyk z racji , że tunikę ubrałam w środę też go z szafy wyciągałam... Mnie jest ciągle zimno... Noooo chyba, że tak jak wczoraj ślubny rozpalił w kominku i było mi gorąco... ja to z toba na te tematy nie podyskutuje, ja wciaz w krotkim rekawku i sweterku tudziez plociennej marynareczce do pracy zaiwaniam. oczywiscie na bosaka, znaczy sie buty mam ale bez rajstopek czy skarpetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.09.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 no to po kwiotkach już się w tym roku nie dowiem raczej jak kwitnie hosta bo przymrozek - 2 stopnie był ciekawe czy mój cetnor tomatów na krzokach obstoi szyby w autach cza było szkrobać, dach ze szopki oszroniony, piec sie som włączoł na grzonie, na termometrze przed 6 było coprowda +2, ale ile było wcześnij na plus to, że w kiblach i giskanach woda nie przymarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 moje chyba nie przetrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Wusia, Ty tych przymrozków do nas przypadkiem nie wysyłaj, bo blisko, a jeszcze ich tu nie było. Dzisiaj w krótkim rękawie w dzień biegałam. W nocy zimno było, ale w dzień słoneczko przygrzało. Póki co, dziecka cienko rano ubieram, bo lepiej, żeby rano trochę zmarzły, niż się w dzień grzały. Dzisiaj pierwszy raz jednak poszły w długich spodniach, bo rano naprawdę chłodem wiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 ja nie wysyłam ale samo poleźć może:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Dzień doberek a ja oficjalnie już odpaliłam podłogówke i dopsze mi z tym oj jak dopszeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 jakbym ja podłogówkę odpaliła to bym chyba spać musiała na dworze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 my dzis odpalilismy kominek zeby troszke powietrze w domku ogrzac, Okruchowi juz zimno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 dzisiaj u nas super pogoda była siedziałam na schodach jak czarownica:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 u nas kosta nadal a teraz deszcz zaiwania:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.09.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 bo też sobie wybrałaś taką część RP .... mieszkałabyś na Mazurach to byś podziwiała pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 mimo to wole nasze plaze nadbaltyckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 alibo połednie tu też cieplusio:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts