Agduś 24.09.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No, pikna pogoda była dzisiaj, a jutro tyz ma być taka! Ino rano zimno i nie wiadomo, jak dziecka ubierać. Wyrodna matka ze mnie, to i marzną rano zasuwając na rowerach do szkoły. Za to później im nie gorąco. Dzisiaj widziałam dzieciaki w kurtkach i nawet jedną dziewczynkę w czapce, kiedy ja miałam krótkie spodnie, takiż rękaw i sandały. No ale rano mamy tak je ubrały, a dzieci same jakoś nie wpadają na pomysł, żeby w południe nie wkładać na się tego wszystkiego. Moim powtarzałam w nieskończoność, że jeżeli im gorąco, to się mają rozebrać, a czasem odbierałam z przedszkola takie ugotowane, bo zapomniały, że mają nie wkładać na się kurteczki, kiedy idą na podwórko!Wusia, chcesz słoiki? Bo ja chyba zacznę wywalać do wtórników. Tylko mi półki zajmują i kurz zbierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 chcem bardzo chcem tylko nie mam teraz jak przyjechać nie wyrzucaj:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No doooobra, jakoś z nimi wytrzymam... Chociaż coraz bardziej mnie dżaźnią. No ale póki się ich nie pozbędę, nie muszę sprzątać u psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 dzięki Ci o Wielka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ty mi tu nie wypominaj, żem wielka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 duchem Kobieto duchem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Aaaa, to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 mądry człek powiedział że jak Bozia chce kogoś ukarać to mu najpierw rozum odbiera;) no mnie właśnie postanowiła ukarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 a co zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 posiałam na wiosnę marchewkę no i urosła sobie jakaś taka mini;) nie bardzo miałam pomysła co z nią zrobić mój dzieć namiętnie uwielbia marchewkę z groszkiem albo mini marchewki;) no i tu postanowiła Bozia zainterweniować podsunęła mi pomysł przerobienia moich marchewek na mini dla dziecia mojego;) i siedziałam cholera 5 godzin żeby je umyć i wyszykować do mrożenia:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 :lol2:i dlatego ja nie mam warzywniaka, nic a nic nie znalazlabym czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 ale są pyszne, słodziutkie no i moje własne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 pewnie tak ale te minusowo zabojcze ilosci, ktore u mnie schodza to glupiego robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 moze za slabo przerywalas, ze takie mini byly? czy ten typ tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Na pewno za słabo przerwane. Skoro jednak spożytkuje je młody obywatel, to wszystko w porządku, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 w ogóle nie przerywane:lol2: ale istotnie Młody spożytkuje je bez najmniejszego problemu:rotfl: ja w sumie wczoraj też odżywiałam się marcheweczkami na zasadzie co mi nie odpowiadała do miseczki odłożyć to do brzusia:rotfl: i pies miał furę radości pożerając te całkiem małe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No to jak były tak wielkie jak Twoje buraczki to miałaś mnóstwo roboty... I później się dziwisz, że kudłate zżera wszystko co zielone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 większe były:lol: ale jako że życie próżni nie znosi na fali miłości do wytężonej pracy wzięłam się dzisiaj po powrocie z pracy za mycie okien:lol2: powolutku żeby się nie przemęczać umyłam dwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 pogielo cie wusia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Nie masz co robić? Przecież zaraz zacznie padać i okna znów będą brudne! Nie opłaca się myć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts