TAR 26.09.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Agdus to jak to ale jej nie wolno:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 aaaaaaaaaaaaa bo ja już świata przez okna nie widzę od wiosny nie myte syf, kiła i mogiła:oops: a tak czyściutkie przynajmniej dwa:) aaaaaaaaaaaaaaa poza tym jak mi kuku w listopadzie zrobią to już w ogóle nie umyję a na panią do okien mnie nie stać TAR-cia a czemu mi nie wolno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 ty wiesz czemu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 ja ci nie powiem od kiedy nie mam umytych okien, bo teraz az mi wstyd:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A ja się przyznam: myłam przed wakacjami i nie mam najmniejszego zamiaru powtarzać tego wyczynu przed wiosną! Umyję najwyżej parapety na dole, bo koty je uświniły koszmarnie (ale nie na pewno) i szybę małego okna w kuchni od środka, bo mi się owocówki zalęgły i ją upstrzyły. I tyle! W mycie okien na Boże Narodzenie nie wierzę - to tylko mit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Od.... od przeprowadzki??????? Ja mam nie myte od wiosny.. choć jedno tarasowe kuchenne przecierałam.. ale nie myję do kostki.. bo i po co.. jak będą kurzyć... Szkoda mojej pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 TAR-ciu ja się muszę ruszać ze względu na kręgosłup i na krążenie:( ale nie szaleję powolutku, pomalutku teraz Piotruś nad morzem to ja po pracy mam czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aguś na Boże Narodzenie to ja przecieram tylko od środka coby mi się firanki czyste nie ubrudziły:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Kiedy one się brudzą od zewnątrz, co po co myć od środka? No chyba, że tam, gdzie dziecka albo koty upaćkają drzwi tarasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Od.... od przeprowadzki???????.... ale tylko te na gorze na dole wiosna myl T. :D:D i jak Agdus musze teraz umyc od srodka (tylko te na dole ofkors ) bo muchy uswinily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A z kim Piotruś nad morzem???? Fajnie to powdycha jodu i świeżego powietrza A mama z Tatą odpoczną i nadrobią zaległości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 U mnie tarasowe kuchenne świni Inka.. nosem albo brudnymi łapami jak dzwoni pazurami, żeby ja wpuścić do domu ... Szyba tarasowa jest tak zrysowana, że masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 a gdzie nad morzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Piotruś z babcią i moim siostrzeńcem w Łebie sobie nóżki moczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 to juz rzut beretka do mnie, odbierasz go sama? czy babcia odwiezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Piękną pogodę mają! No i żadnego tłoku. Fajnie jest nie chodzić do szkoły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 no tam na dokładkę jest jeszcze szwagier i siostrzenica moja tylko w innym lokalu przebywają bo Młoda ma rehabilitację więc jak i tak musiał szwagier autko turlać to hurtem dorzucilim dwa potwory i babcię a mamusia tylko przez telefon fal posłuchała:( i robi za ulubione ciasto szefa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aguś moje to jeszcze przedszkole chociaż obowiązek szkolny już niby ma jak nas uprzejmie na zebraniu poinformowano;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Jeszcze zdąży go zrealizować, a na razie niech siedzi i jod wdycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 mnie się nie spieszy ja mam czas;) ale nas pouczyli że jako obowiązek szkolny ma to rodzic może tylko tydzień usprawiedliwić a więcej to zwolnienie lekarskie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts