TAR 04.10.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 kochana sosenke popryskaj jakim grzybicznym srodkiem topsinem albo lepiej dithanem (moim pomogl bardziej), bo cos osutka zalecialo ale oczywiscie moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 znaczy wiesz ja mam zupełnie inne podejrzenia;) że to nie varella a ophir i to u niej normalna jesienna psota;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no nie wiem a zrob zdjecie z bliska, bo teraz jest jesienna osutka, u mnie tez pare sosenek choruje, po spryskaniu duzo lepiej, w weekend powtorka. zeby za pozno nie bylo, bo szkoda kulki. na mojej kulce zerowaly przedziory jak zrobi sie chlodniej to promanalem walne zeby przez zime nie wtrazalily calej i jedna duza kula sosna czarna prawdopodobnie out, jestem niepocieszona bo kupe kasy za nia dalam i byla taka sliczna, obstawiam robala wysysajacego, bo wszedzie ma nadzerki kory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 zrobię ale wiesz igiełki sztywne mocno się trzymają to mam nadzieję że tylko się przebarwia ale jutro o ile jej nie zmyje bo własnie szaleje u mnie ulewa ją pstryknę z bliska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 w mojej zarobalonej tez sie dlugo trzymaly, dlatego nie zauwazylam problemu, dopiero teraz po paru m-cach, ech zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 dobra ide sie wypąkać tfu znaczy wykapac, bo padlina jestem a jutro mam strasznie ciezki dzien w pracy, na szczescie piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no się teraz martwić zaczynam, a powiedz mi TAR-ciu jak szybko postępował u Ciebie proces żółknięcia igieł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 od kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 spsikaj na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 aaaaaaaaa widzisz mojej kulce to zajęło kilka dni w locie zaczęła żółknąć dlatego ją podejrzewam że nie jest tym za kogo się podaje:) Martusia no jak lać przestanie:) szkoda by mi było bo śliczna bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nie wypowiem się bo się nie znam.. kulka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No. Też zamilkłam, coby fachowcom nie przerywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Grzybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Małgoś a Ty czego tak szlochasz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No jak czego? Na pewno też chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 DPS-ia ale to wiesz Małgoś jak coś to do Ciebie nie do mnie powinna się zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ale od kwietnia zolkla mi ta z robalem, te zaosutkowane duuuuuzo szybciej, spsikaj. jak dla mnie to sprawdz jeszcze metoda domowa czy przedziorkow nie ma,te kulki i zolte lubia miec. wiesz jak? podstaw biala kartke pod sosenke i delikatnie postukaj w pieniek. jak masz przedziorki to na karteczce zobaczysz szybko uciekajace czarne lub brazowe punkciki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 jak tylko lać nie będzie to postukam i popryskam tak na wypadek W:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no zawsze tezmoze byc szok poprzesadzeniowy albo zasuszone korzonki koniecznie pokaz mi igielki z bliska jak wygladaja - wiem wiem jak przestanie padac. i sprawdz przedziory zeby wyeliminowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ta jest szefie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts