TAR 05.10.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 szefowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jesoo.. a ja nie mam pojęcia czy moje zielone zdrowe czy chore i co im jest jakby co i czym psikać... A tak na wszystko czyli przędziorki, osutki jakieś inne kropki, pleśnie to czym...? Jeden środek na wszystko i dla wszystkich roślin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ale twoje zielone nie zolkna wiec nie ma problemu, no nie? a kulka wusiowa zolknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 wusia a za tym iglakiem pionowym to ty masz jalowca, on zółty z natury czy tez usycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no jałowca tam mam, z natury latem złociutki był a teraz na taki rdzawo-czerwony kolor się wymalował, już w doniczce się malował więc mam nadzieję że to nie kwestia usychania po wsadzeniu tak samo jak i reszty tej bandy bo wsio razem sadzone w odstępie dwóch dni a kulka to nie wygląda na usychającą chyba że to tylko moje pobożne życzenie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a ten pionowy to oścista jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 wusia jak zolknie to usycha albo choruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 albo taki gatunek;) np ophir tak ma że na zimę zmienia kolor z zielonego na żółty i ten jałowiec jak go sprawdzałam to też rudzieje na zimę bo toJuniperus horizontalis 'Limeglow' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 nie tak, ja mam winter gold - tez zolknie na zime i to jest inna zolc niz w tej twojej, poza tym wyraznie widac igielki brazowe. no ale moge sie oczywiscie mylic. a ophir zółknie tak i ta twoja ma igielki za długie na ophira:http://images.kurowski.pl/foto/IMG_6119.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 aaa ja mam limeglow i nie rudzieje , zólknie ale nie na rudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 sosenkę na wszelki opryskam a jałowiec zobaczymy na wiosnę co wymyśli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 na zdjeciach w necie sa limeglow zrudziale,wiec moze jest ok, moj zolknie najpierw na cytrynowo a pozniej ta cytrynka jest jakby przydymiona ale nie ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ja mam taką nadzieję bo jakby wszystko szlag trafił to mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Mnie magnolia chyba choruje, bo ma listki w kropki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Mnie magnolia chyba choruje, bo ma listki w kropki... A poza tym cos sie jej dzieje? Wusia, wysylaj te grzybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 aaaaaaaa nic z tego grzybków będę bronić jak niepodległości no chyba że jutro coś nazbieram to wtedy się chętnie podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 To zbieraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) Mnie magnolia chyba choruje, bo ma listki w kropki... za tydzień, dwa wszystkie spadną, pozbieraj i zrób se fojerka plamistość liści (chyba czarna), pryska się to np. Score, ale teraz to już bez sensu Wusia raport z grzybobrania proszę, u mnie więcej zbierających niż grzybów Edytowane 6 Października 2012 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 My chyba dzisiaj polecimy na sprawdzenie, najdalej jutro - dzisiaj fajnie popadało i noc ciepła była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 raport hmmmm:lol: pół koszyka podgrzybków i prawy, znaczy prawe to by dwa były ale ten drugi to sam do koszyka chciał wejść ludzi od groma i późno pojechalim bom u konowała siedziała długo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts