Arnika 06.10.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Wusia a gdzie byliście.. My jutro chcemy się wybrać.. ale nie wiem gdzie nas oczy poniosą.. no i oby nie padało, a i Emilowi bardzo chce się jechać... I boję się tych dzikich tłumów... i czy coś znajdziemy, bo dziś już wszystko wyzbierali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Faaaajnie jest w lesie, my wczoraj nazbieraliśmy dwa kosze czubate! Jeśli sie nie rozpada, dzisiaj też pójdziemy! Suszarnia pracuje pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Wioluś a tak w sumie niedaleko nas:) dzisiaj to chyba nie pojedziecie patrząc po tym co u nas jest:( DPS-ia ale u Was luda w lesie mało a u nas to tylko śląskie rejestracje zza drzew wyglądają i tak mam problem z suszeniem tego co nazbierałam;) ale ogólnie to sporo grzybków już mam ususzonych no i jeszcze te wczorajsze to uznaję że mam dosyć niedosyt tylko mam łażenia za grzybami po lesie bo tylko dwa razy:( ale lepiej dwa jak wcale:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Jak raz wczoraj to my pół wsi w lesie spotkaliśmy! Aż śmiech nas wziął przy piątej rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Faaaajnie jest w lesie, my wczoraj nazbieraliśmy dwa kosze czubate! Jeśli sie nie rozpada, dzisiaj też pójdziemy! Suszarnia pracuje pełną parą. Potwierdzam W lesie pięknie, grzybów sporo tylko dziś się chłodnawo zrobiło, więc już nie tak przyjemnie jak wczoraj ( cały dzień słoneczko i 19 stopni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 U nas zimno się zrobiło. No i nawet w weekendy czasu mało. Jak to się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 u nas calutki dzień leje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 U nas też. Ale jutro ma już nie padać. A ten dzisiejszy deszcz przyjemnie usprawiedliwia leniwe popołudnie przy kominku. Jeszcze herbatkę z imbirem sobie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Dzisiaj już nie dwa kosze. Dzisiaj cztery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A ja strugach deszczu zbierałam... Wusia... śmialiśmy się, że dziś czy wczoraj to pod lasami mogła by być giełda samochodowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 widziałam DPS-ia;) Wy to na tym braku grzybów to fortunę moglibyście zbić Wiola a głównie rejestracje od Was i Sosnowca i Zawiercia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Noo bo po co mają gdzieś dalej jechać?????Ja tak myślę w tygodniu podjechać.. Młody do szkoły a my na grzyby.. ale już płacze, ze on też chce na grzyby i nie ma to tamto.. Mnie szczerze najbardziej to by czwartek pasował, i środa, ale w środę jestem do fryzjera umówiona... i muszę pójść... Muszę.. dzień nauczyciela, matka z kwiatkami musi biegać, a wyglądam jak siódme nieszczęście... Czyli na grzyby to mi czwartek zostaje jak nic... Pojedziesz z nami? Może Malcia by chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 prognoza Wioluś to raczej zachęcająca nie jest a jak ja z roboty wyjdę to już nie bardzo jest po co jechać bo zaraz ciemno zwłaszcza w lesie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Nie patrzyłam na pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 a ja tak i cały tydzień zimno i przeważnie leje:( do doopy taki tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Bożesz... żeby tylko chłopaki mi kostkę położyli.. Właśnie popatrzyłam na pogodę... Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 no tragedia:( bez ciepłego piciu nie dadzą rady nawet jak lać nie będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 No i jak, rzeczywiście pogoda taka fatalna była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 wy na te grzyby tak ciagniecie zeby okazja do wypicia tego Wiolciowego winiaku byla, czytalam co tam za breweryje sie wyprawialy:lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nooo od razu breweryje.. chłopaki kosztowali i im smakowało... A zmarzliśmy i zmokli przeokropnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts