wu 21.11.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Duchu czy Ty mógłbyś się pofatygować w górę strony co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Duchu czy Ty mógłbyś się pofatygować w górę strony co Koniecznie, Duszku, bo masz zamazany obraz sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 A może być toyota.. za mercedesami nie przepadam ... zdecydowanie też wolę Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Duchu czuję się z letka zignorowana napracowałam się a Ty nic echhh..bo mnie WU shockuje wkleiłem jaśniutkiego jasiona nie pasi potem wkleja zdjecie (pierwsze parkietu gotowego z jesiona mocno poprzebarwianego..????) Chodzi jejo o podługe jazna a tu plask..poprzebarwiana sie podoba.. dwa intarsjowane parkiety w środku to albo buk...jaśniutki (bywa)...ale skłonny jezdem powiedziec na 80% , że brzoza..(choć we łbie mi sie nie mkieści jak mozna wkleić oba gatunki do posadzki za 30tyś-40tyś..to masakra jest) Na samym dole zaś iroko kambala..bądź..badi na 90% iroko..ale zna zdjeciach nie wszystko sie da poznać bo światłem..gra mi drewno..na różne sposoby.. od samego poczatku chodziło ci o posadzke bardzo jasna zdaje sie i traf tu za kobialką..nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dobrze że jeszcze potrafię faceta zszokować Duchu 1500 raz Ci powtarzam że na drewnie to ja siem nie znam lukam co mi siem podoba jak pytałeś o rozmiar deski i przebarwienia to ja Ci mówiłam że ja to muszem zobaczyć żeby mówić to czy to ładniejsze Ty mi wkleiłes jaśniutkiego jesiona ale on nijak podobny nie jezd nawet do tych najjaśniejszych pasków w tym poprzebarwianym to co ja mam myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no i pełna zgoda..nie musisz sie znać ..ale preferencje miałas na bardzo jasnydlatego fotkie dobrałem no kurcze tego jesiona co wkleiłaś to klasa standard..czyli mocno poprzebarwiany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ale Duchu czemu to co Ty wkleiłeś zupełnie nie jest podobne do tego co ja patrząc na ten najjaśniejsze wstawki no na jasnego miałam i chyba dalej mam ale przeglądałam ładnie to wyglądało to musiałam ciekawosć zaspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ale Duchu czemu to co Ty wkleiłeś zupełnie nie jest podobne do tego co ja patrząc na ten najjaśniejsze wstawki Które brzozowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 nie Twój jesion i ten co ja wkleiłam poprzebarwiany jak go nazwałeś - tam są takie też jaśniutkie fragmenty a wyglądają zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 słuchajcie, ktos tu na forum w temacie o czystości napisał , by podłoge przecierać płynem do płukania tkanin..ja tak robie od tygodnia..super, rzeczywiście się nie elektryzują już tak (moje panele)..jakby lepiej, a przy tym dłużej ładnie pachnie.. jak narazie mi sie podoba chociaż u mnie jakoś kurzu nie widać, to sprawdzę osobiście, lubię jak ładnie pachnie w domku Piątka wlewasz ten płyn do wody, tak jak normalny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Dario witaj u mnie dzięki fajnie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Dario moja szefowa też mówiła o płynie i lała go normalnie tak do wody jak zwykły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 normalnie czuj sie jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 zapamiętam ale.. nie wypada przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 nie wiem czy zauwazyłaś ale tu nikt się nie przejmuje co wypada a co nie total luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 o to to to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dario tak, normalnie rozcieńczam z wodą..szok.. nie wiem czy ja dobrze robię.. zmiekczać podlogę bakteriom zamiast je topić w detergentach..jak sie nie odezwę to mnie przerosły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 to się loguj w miarę często, żebyśmy się martwić nie zaczęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 nie wiem czy zauwazyłaś ale tu nikt się nie przejmuje co wypada a co nie total luz a... zauważyłam ale kulturalna staram się być... na początku chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 nie no coś Ty nie krępuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts