Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duchu czuję się z letka zignorowana napracowałam się a Ty nic :roll:

echhh..bo mnie WU shockuje wkleiłem jaśniutkiego jasiona nie pasi potem wkleja zdjecie (pierwsze parkietu gotowego z jesiona mocno poprzebarwianego..????)

Chodzi jejo o podługe jazna a tu plask..poprzebarwiana sie podoba..

dwa intarsjowane parkiety w środku to albo buk...jaśniutki (bywa)...ale skłonny jezdem powiedziec na 80% , że brzoza..(choć we łbie mi sie nie mkieści jak mozna wkleić oba gatunki do posadzki za 30tyś-40tyś..to masakra jest)

Na samym dole zaś iroko kambala..bądź..badi na 90% iroko..ale zna zdjeciach nie wszystko sie da poznać bo światłem..gra mi drewno..na różne sposoby..

od samego poczatku chodziło ci o posadzke bardzo jasna zdaje sie i traf tu za kobialką..nio

dobrze że jeszcze potrafię faceta zszokować :lol:

Duchu 1500 raz Ci powtarzam że na drewnie to ja siem nie znam lukam co mi siem podoba jak pytałeś o rozmiar deski i przebarwienia to ja Ci mówiłam że ja to muszem zobaczyć żeby mówić to czy to ładniejsze Ty mi wkleiłes jaśniutkiego jesiona ale on nijak podobny nie jezd nawet do tych najjaśniejszych pasków w tym poprzebarwianym to co ja mam myśleć :roll:

:) słuchajcie, ktos tu na forum w temacie o czystości napisał ,

by podłoge przecierać płynem do płukania tkanin..ja tak robie od tygodnia..super,

rzeczywiście się nie elektryzują już tak (moje panele)..jakby lepiej, a przy tym dłużej ładnie pachnie..

jak narazie mi sie podoba :D

chociaż u mnie jakoś kurzu nie widać, to sprawdzę osobiście, lubię jak ładnie pachnie w domku 8)

Piątka wlewasz ten płyn do wody, tak jak normalny??