Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaaaaaaaaaaaa ja to niby jestem, poczytam, podumam, czasem coś napiszę, staram się nie użalać nad sobą ale ostatnio coś życie przegina i za bardzo po doopie mi daje i jeszcze złapaliśmy z Młodym jelitówkę:( no nie ma sprawiedliwości na tym świecie:bash:
oj żebyś DPS-ia wiedziała jaka fatalna:( ja ani niby wymiotów ani specjalnej biegunki ale ból taki jakbym połknęła kłębek drutu kolczastego i mi go wyciągali drugą stroną, za to Młody rzygał jak kot zresztą do dzisiaj wymiotuje :( a ja chcę tylko spać i odpocząć sobie:(

Nie wiem czy najlepsza, nie porównywałam, ale coca cola odgazowana też bardzo dobra, śmiało możesz podać dzieckowi też, nawet na oddziałach pediatrycznych noworodkom czasem podają na biegunki. :yes:

Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już lepiej, bidulo. :hug:

no w akcji i cola i paluszki i piołun to wspólnie z dzieciem, mnie dodatkowo matula zaserwowała orzechówkę domowej roboty co niestety o mało nie skończyło się moim zejściem jako że żołądek mój ciągle chory i to nie od jelitówki to potraktowanie go czymś takim skończyło się pozycją embrionalną przez dwie godziny i pół litrem mleka;) Młody jeszcze wczoraj wymiotywał ale generalnie powolutku dochodzim do siebie:)

plan na dziś z podkoszulka mojej siostrzenicy

-wstać

-przeżyć

-iść spać:)

aaaaaaa i mróz dzisiaj u nas był ostry:(

u mnie dzisiaj po siódmej rano było prawie -5 widoki za oknem cudne ale ja nie chcę jeszcze takiego zimna:( ja muszem jeszcze mojego cudnego wiąza przywieźć i wsadzić:lol:
TAR-cia no własnie ponoć teraz ma mu być lepiej bo już "spał" będzie na zimę a wiosną sobie elegancko ma zacząć nowe życie u mnie;) tak własciciel szkółki mówił i kazał przyjechać w październiku jak liście opadną:)