TAR 08.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 musialy byc breweryje i to dwudniowe skoro kiwajacy piesek wracal do domu i trzeba bylo malce polac, bo teraz chce mi podprowadzic butelczyne z aukcji:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Wpadnij to też będziemy się kiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 teraz wasza kolej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Eeeeej, dzioucha! Kaj się straciłaś? Wracej curik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 aaaaaaaaaaaaa ja to niby jestem, poczytam, podumam, czasem coś napiszę, staram się nie użalać nad sobą ale ostatnio coś życie przegina i za bardzo po doopie mi daje i jeszcze złapaliśmy z Młodym jelitówkę no nie ma sprawiedliwości na tym świecie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ojej... Na jelitówkę to jagody jedzcie. Współczuję, fatalna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 oj żebyś DPS-ia wiedziała jaka fatalna:( ja ani niby wymiotów ani specjalnej biegunki ale ból taki jakbym połknęła kłębek drutu kolczastego i mi go wyciągali drugą stroną, za to Młody rzygał jak kot zresztą do dzisiaj wymiotuje a ja chcę tylko spać i odpocząć sobie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 a jagód nie mamy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ja po jagodach jako dziecko nadal haftowalam dalej niz widzialam. Raczej cola i banan... Wspolczuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Coca cola ta oryginalna odgazowana jest najlepsza... Polecam... I zdrówka życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Nie wiem czy najlepsza, nie porównywałam, ale coca cola odgazowana też bardzo dobra, śmiało możesz podać dzieckowi też, nawet na oddziałach pediatrycznych noworodkom czasem podają na biegunki. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już lepiej, bidulo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.10.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 i slone paluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 na zlagodzenie objawow najlepsza jest herbatka z rumianku, mi zawsze pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 no w akcji i cola i paluszki i piołun to wspólnie z dzieciem, mnie dodatkowo matula zaserwowała orzechówkę domowej roboty co niestety o mało nie skończyło się moim zejściem jako że żołądek mój ciągle chory i to nie od jelitówki to potraktowanie go czymś takim skończyło się pozycją embrionalną przez dwie godziny i pół litrem mleka;) Młody jeszcze wczoraj wymiotywał ale generalnie powolutku dochodzim do siebie:) plan na dziś z podkoszulka mojej siostrzenicy -wstać -przeżyć -iść spać aaaaaaa i mróz dzisiaj u nas był ostry:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 zdrowia zycze chorowitkom i przylaczam sie do planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 u mnie dzisiaj po siódmej rano było prawie -5 widoki za oknem cudne ale ja nie chcę jeszcze takiego zimna:( ja muszem jeszcze mojego cudnego wiąza przywieźć i wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.10.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 no ciezko bedzie kopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 olej wiaza, wsadzisz wiosna, a jak teraz sie nie zdazy przyjac i zima go dobije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 TAR-cia no własnie ponoć teraz ma mu być lepiej bo już "spał" będzie na zimę a wiosną sobie elegancko ma zacząć nowe życie u mnie;) tak własciciel szkółki mówił i kazał przyjechać w październiku jak liście opadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Tylko wyzdrowiej chociaż do tego czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts