TAR 19.10.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no ja to ful wypas osiemnastka jestem dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 ale wy tu temat macie!pchi...babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no widzisz TAR-cia a u mnie cyferki odwrotnie w samopoczuciu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja mam szanse.... Ale kiedyś jadąc po młodego do szkoły.. uświadomiłam sobie, że ja wszystko robię w biegu.... I co by było gdyby starszak przywiózł mi kiedyś wnuka/ki... no nic to.. fotelik jak nic i w biegu z babcia Wiolą... spacer w samochodzie.. załatwianie papierków.. wszystko w biegu... nawet kosić trawę w biegu by kosili.... Ale mi się tęskni do przytulania dzieciaków...zakochałabym je chyba na śmierć... A jakby były wycałowane... Brakuje mi już takiego całowania.. Teraz już wiem po co kobiety mają dzieci... Moje już się nie chcą przytulać i całować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wiola,moja córcia jeszcze taka przylepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Nadi.. pchiii babcie.. Twoja daje się jeszcze przytulać i całować?????? Bo starszak nie wierzę... Jak tak to spoko... Jak nie.. to czekać Ci pozostaje na babciowanie i na przytulanie mężowe...A Oni zazwyczaj zalatani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 pozwole ci moje porozpieszczac jak sie pojawia, ciociu Wiolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 No widzisz.. córki są inne...Poprzytulają się.. porozmawiają... wyleją żale, ...A synowie.. poopa...A Twój jaki?????Urośli.. matka nie potrzebna.. postrzyżyny były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Oooo jasooooo Będą zacałowane.. wszędzie.. w piętkę, w paluszki.. w nosek... wszędzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 mój jeszcze strasznie przytulaśny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Eeeee to Tobie babciowanie nie w głowie...Poczekamy jakieś 10-15 lat.. Pogadamy wówczas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 No nie, Wusia, ale walnęłaś!!! Ty stara? To ja co? Przez pomyłkę chyba tylko po świecie chodzę?! Syzyf znów uwięził Tanatosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.10.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Nie musiał go więzić. Sądząc po twojej znajomości niebiańskich postaci, podejrzewam raczej, że miejsce Syzyfa - ulubieńca Olimpu - zajęłaś po tym, jak w niełaskę popadł i zamiast niego teraz ty się raczysz boską ambrozją i nektarem, które wieczną młodość przecież zapewniają . ...a może, podobnie jak on, szmuglujesz też coś niecoś na ziemię? I dlatego Braza tak chętnie do ciebie jeździ i odmłodzona wraca Teraz rozumiem czemu tak się spieszy i centrum jej nie po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Wlasnie przed chwila poznalam kobitke - Murzynke, myslalam ze ma z 35 lat, a ona w pewnym momencie mowi, ze ma 8 dzieci, najmlodsze ma 22, najstrasze 40 i 11 wnukow. Myslalam, ze wpadne pod krzeslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.10.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Małgoś, gdzie ty o tej porze po wioskach murzyńskich się włóczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Przepraszam, ale udam, ze tego nie slyszalam. Akurat rasizm to nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.10.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Nie masz za co przepraszać, a i ja się do żadnej winy nie poczuwam - gdzie ty tu rasizm dostrzegłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Ja też tu rasizmu nie widzę... wydaje mi się, że Yetkowi chodziło o miejsce zamieszkania tej kobiety:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.10.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Wusia jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Agduś no boś Ty młoda duchem no:lol: Yetek Agdusia bardzo kształcona osoba jest:) Małgoś no widzisz jak kobiecie służyły dzieci:lol: Małgoś Yetek nie kłócić mnie się tu, łapki sobie podać i misia strzelić Nadulka aaaaaaaaaaaa poszedłam sobie do fryzjera na poprawę samopoczucia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts