malgos2 10.11.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Bylo mu dac chociaz wsadzic tego rozwiaza, zeby wrazenie bylo... Kopac moglas Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 wusia jaka odmiana tego rozwiaza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Wcale, że czytam, tylko musiałas napisać, jak byłam na wyjeździe! Rzeźba rozwiąza ładna, ale masz choć jakiś obrazek, jak on w pełni formy wygląda...? A 22. będę kciuki trzymała, coby wszystko szybko, sprawnie i bez najmniejszych komplikacji się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 wiesz Małgoś gupia to ja jestem ale nie aż tak żeby kopać taki wielki dół TAR-cia to wiąz górski pendula:) DPS-ia no jak go zobaczyłam pierwszy raz z wielkimi liściorami to powiedziałam że ten i tylko ten ma być mój i w szkółce mu wstążeczkę wywiązali żeby był zarezerwowany;) a w pełni formy to najpierw powinien wyglądać tak a za kilka ładnych lat tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 trzymaj kciuki DPS-ia lżej będzie iść pod nóż wiedząc że ktoś trzyma:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 na pierwszym zdjeciu kojarzy mi sie z katalpa a na drugim z wierzba iwa no ale skoro twierdzisz ze to wiaz a my wlasnie dyskutowalismy z T. na temat ogrzewania w new home i znowu doszlismy do tego samego wniosku ze podlogowki nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Mozna sie bedzie tam hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 TAR-cia no listeczki ma inne ale pokrój podobny:lol2: a czemu nie będzie?? ja sobie chwalę chociaż mam ją zasadniczo tylko na dole:) Małgoś no wielofunkcyjny jezd:rotfl: jednak gupia jestem:rolleyes: piekę rogaliki na śniadanie jutrzejsze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 wypisalismy wszystkie plusy i minusy, koszty wykonczeniowki i ograniczenia materialowe, wiemy juz ze nie chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 A teraz co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 no ja akurat na pewno bym robila w nowym domu no chyba zeby trzebabylo ciac koszta to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) A teraz co masz? grzejniki, z ktorych jestem zadowolona no ja akurat na pewno bym robila w nowym domu no chyba zeby trzebabylo ciac koszta to kto wie koszty to jeden z minusow sa tez inne: ograniczenia materialow: kafle (nie do zaakceptowania w salonie), podlogi drewniane (dosc drogie) beton (srednio mi sie podoba), do tego bezwladnosc podlogowki i moja nietolerancja organizmu tego ogrzewania, utrzymywanie stalej wilgotnosci i inne szczegoly techniczne. zdecydowalismy ze w salonie i sypialni z oknami tarasowymi beda grzejniki kanalowe podlogowe a w innych grzejniki panelowe pionowe i poziome (purmo ma swietne wzory) Edytowane 10 Listopada 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Nie podoba Ci sie beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 podoba ale nie u mnie tylko u kogos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 to juz nie wiem co ty bys chciala na podloge skoro drewno zle,kafle zle i beton zle??? no argument, ktory u ciebie podlogowke wyklucza to to ze zle znosisz takie ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Marta drewno i panele tak ale te na podlogowke cenowo sa duzo drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 TAR-cia bezwładność podłogówki fakt duża i dlatego ja mam pomieszane:) na dole podłogówka poza małym pokojem gdzie grzejnik i drabinką jako dodatkiem w łazience do podłogówki a na górze same grzejniki oprócz łazienki gdzie podłogówka z drabinką jak dla mnie totalny luksus:) a w salonie na podłogówce panele mam i też nie narzekam ale jak Ci szkodzi podłogówka to pewnie że lepiej nie dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 panele zwykłe to akurat nie ma różnicy w cenie tylko podkład pod nie droższy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 masz panele na podlogowce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Ja mam w 4 pokojach... Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts