wu 15.11.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 TAR-cia kole 20 cm Nadulka ja powoli sama się gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nadi... przyjedź do mnie... pogadamy, chłopy się sobą nacieszą... dziecka.. zajmą.. albo i nie... suka siądzie na kolanach.. a ja Ci to wszystko wytłumaczę... Aaaa i jak chcesz robić obiad.. to albo lapka na blat i będziesz na bieżąco, albo na obiad zupa jednogarnkowa, albo coś jednogarnkowego co to tylko wciepnąć i gotować/dusić.. bo inaczej dzieci i maż głodni... Aaa i jeszcze jedno.. nastaw sobie budzik, ze po młodą masz jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.11.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A jak myśliesz gdzie mialam lapka;) Ale kotlety sie nie chciały same zrobić,więc troche czasu mi zeszło,ziemniaki obrać,ręce brudne.... Tak młoda też dziś ma tańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Budzik nastawiłaś???? Mój obiad się gotuje... Ziemniaki ekspresowo obierałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Budzik nastawiłaś???? . Eee tam,każdemu sie może zdażyć no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ja to jednak mam fajnie, że z wożenia dzieci wyrośliśmy a i obiady na Babci głowie. Życie jak w Madrycie, słowo daję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 DPS-ia my też kiedyś do tego etapu dojdziemy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nioooo ... ja to mam już jakby bliżej niż Ty... Tylko babci nie mam:( Ale nic to.. będzie co jakiś czas restauracja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 oj tam Wiola ugotować coś raz dwa to nie problem nie mówię o wymyślnych daniach że trzeba pół dnia w kuchni spędzić ja mam sporo takich półgodzinnych obiadów żeby po powrocie z pracy szybko coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 To zapodaj.. bo jak siedzę czasami i klikam to tak jak Nadulka o Bożym świecie zapominam i ekspresem obiad trzeba robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 spaghetti z mięsem albo ze szpinakiem, warzywka na patelnię z kurzym cyckiem, naleśniki, zupa jarzynowa z mrożonki, makaron z serem, mieszanka chińska z ryżem i kurzym cyckiem i tym podobne ja robię jedno danie i tela, jak ciut więcej czasu to pulpeciki w sosie pomidorowym można zrobić też szybkie to jest ziemniaki z kotlecikiem z piersi i buraczkami ze słoiczka;) albo z mielonymi to kwestia szybkiego mieszania w garach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Z tego wszystkiego to moje potwory zjedzą naleśniki i makaron z serem. Pierworodna pozostałe też zje, ale tylko ona. Zresztą i tak będzie narzekała, że kuchnia mało wykwintna jak na jej podniebienie. Trzy światy mam z gotowaniem! Ale i tak wolę gotowanie niż babcię w domu!!!! O Swarożycu! To bym dopiero miała prze...ne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 moje chwalić Bozię wszystkożerne generalnie:lol2: oooooooooooooooo jeszcze o tortilli zapomniałam tyż szybka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ale i tak wolę gotowanie niż babcię w domu!!!! O Swarożycu! To bym dopiero miała prze...ne!!! Na samą myśl co by mogło być rzucam się do garów ze śpiewem na ustach!!!! Najszybciej to się gotuje ... kebab, pizza albo kurczak z rożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Kurczę, głodna jestem! Lepiej pójdę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Eeee, nie znacie się. Babcia w domu to błogosławieństwo jest, byle tylko to była ta właściwa babcia! Ja codziennie dziękuję Panu Bogu za swoją Teściową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.11.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ale się głodna zrobiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 ja tez glodna jestem, ostatni posilek jadlam wczoraj o 9 rano, ide na sniadanko, bo w glowce mi sie kreci od rana,ale to moze cisnienie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.11.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Tarcia, raz na dzień to jeszcze żadne osiągnięcie - ćwicz dalej i pochwal się jak już będziesz jadła tylko raz w miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 TARcia.. nooo nie wygłupiaj się... Bożesz... jak można raz na dzień jeść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts