braza 07.09.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Matko stokrotko ... co to są pieczonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Brazunia Ty też jesteś zaproszona coby dowiedzieć sie co to pieczonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ty mnie tu nie próbuj przetrzymac, bo zdechne z ciekawości!!!!! Wal i to już, może być na priva, jeśli to tajemnica światowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 jakie przetrzymać kiedy chcesz to przyjeżdżaj powiem tylko że to do żarcia jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ja też chcę pieczonki spórbować witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Maluszku zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.09.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kłaniam się uprzejmie wu jesteśmy chyba na tym samym raczkującym etapie budowy, kredyty, papiery i urzędy bleee Wiem co to są pieczonki pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 a ja bylam na pizzy, co prawda to nie pieczonka ale tez byla dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kasieńko witaj wreszcie ktoś wie co to pieczonki no z papierów to mnie już tylko kredyt został i "robiący się" prąd a tak to już budować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Anusia Ty to się do mnie szybko zbieraj bo normalnie to są te pieczonki występują wyłącznie w liczbie mnogiej Twoja wędzarnia to jeszcze troszku a u nas sezon pieczonkowy w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ja nadal nie wiem co to są pieczonki i diabli mnie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 To są pieczonki wg pana Googla http://knedlik.blox.pl/resource/pieczonki.jpg i jeśli pan Google ma rację, to bardzo mi się te pieczonki podobają I jestem straszliwie zbulwersowana faktem, że sama musiałam szukać odpowiedzi na tak smaczne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 kochana, a do kiedy sezon na pieczonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 he he juz z Monia rozmawialysmy o tym daniu ale nie skleilam ze to to samo Monia mowi na to pieczone po cabajsku, a u nas to gar pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Brazunia Pan Google to tylko przez pół ma rację nie będę taka napisze co to to może skuteczniej pokusi no więc do pieczonek potrzebny jest dobry garnek (w sumie to specjalny na pieczonki jest ) z grubymi ściankami, nóżkami i z zakręcaną pokrywą no i ognisko a do garnka warstewkami układa się ziemniaczki, marcheweczkę, buraczki, cebulkę, kiełbaskę i boczek wędzony koniecznie (na spód garnka skórkę z boczku coby się bardzo nie przypaliło ) i warstwami też się soli i pieprzu daje wszystkiego tak w sam raz coby nie przesolić i tak dalej jak boczuś bardzo chudy to trzeba troszku smalcu dać bo pieczonki nie mogą być za suche ani za tłuste - takie w sam raz żeby się rozpływały po podniebieniu na sam wierzch daje się liścia z kapusty (najlepeij) albo nawet zwykłą folię aluminiową zamykamy garnek dobrze zakręcając i średnio na 45 minutek w odpowiednio zrobione ognisko a potem to już tylko wielkie żarcie to tego najlepiej kwaśne mleczko albo kefirek Anusia sezon to póki pogoda pozwala bo to na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Brazunia Pan Google to tylko przez pół ma rację nie będę taka napisze co to to może skuteczniej pokusi no więc do pieczonek potrzebny jest dobry garnek (w sumie to specjalny na pieczonki jest ) z grubymi ściankami, nóżkami i z zakręcaną pokrywą no i ognisko a do garnka warstewkami układa się ziemniaczki, marcheweczkę, buraczki, cebulkę, kiełbaskę i boczek wędzony koniecznie (na spód garnka skórkę z boczku coby się bardzo nie przypaliło ) i warstwami też się soli i pieprzu daje wszystkiego tak w sam raz coby nie przesolić i tak dalej jak boczuś bardzo chudy to trzeba troszku smalcu dać bo pieczonki nie mogą być za suche ani za tłuste - takie w sam raz żeby się rozpływały po podniebieniu na sam wierzch daje się liścia z kapusty (najlepeij) albo nawet zwykłą folię aluminiową zamykamy garnek dobrze zakręcając i średnio na 45 minutek w odpowiednio zrobione ognisko a potem to już tylko wielkie żarcie to tego najlepiej kwaśne mleczko albo kefirek Anusia sezon to póki pogoda pozwala bo to na dworze mniamusne, Wu Słonce gdyby ni epraca juz bym w aucie siedziala i do Ciebie jechala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 buuuuuuuuuu to już nie mam Cię czym skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 a od czego Kochana są weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 bede z mezem gadac bo mnie nic tak nie kusi jak dobre towarzystwo i dobre zarelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 to ja kuszę kuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts