Agduś 16.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A tu wciąż o jedzeniu... Głodna się od tego zrobiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 kawa, potem kanapka, potem herbata mietowa, potem druga kanapka a potem obiad - czyli 3 razy wiec sie mieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 DPS-ia ja nie jestem agresywna jeno mnie od razu trzepie ze złości jak słyszę jak ktoś tak katuje swój organizm i skoro rozum w tylnej części ciała siedzi to go trzeba celnym klapsem na właściwe miejsce odesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ooo to za mało co najmniej o dwie kanapki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 powinnaś 5 razy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 ale jutro sobie robie prawdziwa uczte dla podniebienia, kupilam dzis swieze mule wiec na mysl o jutrzejrzym ich pozarciu doprowadza mnie do drżenia. juz mi slinka cieknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 powinnaś 5 razy:) taaa moze 10? zawsze tak jadam, moze za wyjatkiem urlopow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 ale jutro sobie robie prawdziwa uczte dla podniebienia, kupilam dzis swieze mule wiec na mysl o jutrzejrzym ich pozarciu doprowadza mnie do drżenia. juz mi slinka cieknie:D Mnie jakoś NIE Ale łososik.. jak najbardziej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 DPS-ia ja nie jestem agresywna jeno mnie od razu trzepie ze złości jak słyszę jak ktoś tak katuje swój organizm i skoro rozum w tylnej części ciała siedzi to go trzeba celnym klapsem na właściwe miejsce odesłać Oj, Wusia, Wusia... Przypomina mi się, jak Ci w zeszłym roku wszyscy tłumaczyli, a Ty swoje i swoje, że robota, że praca, że ważne, że nie ma kto zastąpić... Chyba muszę Ci jeszcze kiedyś przypomnieć, co dzisiaj napisałaś, choć lepiej żeby nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Oooo tak, tak.. było tak..., że niezastąpiona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 TAR-cia kiedy poważnie się dla zdrowia powinno jeść 5 niedużych posiłków średnio co 2-3 godziny bo tyl czasu zajmuje przetrawienie niedużego posiłku:) takie dobre mule to ja bym zjadła ooooooooooooooooo DPS-ia ooooooooooo jeśli chodzi o jedzenie to ja wybitnie grzeczna jestem bo mój żołądek wybitnie wredny i szybko mnie do porządku przywołuje jak nie słucham zaleceń a jak mi kuku w czwartek zrobią to może dadzą trochę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jassssne, zawsze jest wytłumaczenie SWOJEJ WŁASNEJ głu... o, sorki, braku rozsądku! A w czwartek kciuki trzymać będę od samego rana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 DPS-ia ja jem głupotą się w innych kwestiach wykazuję od rana to nie wystarczy od 15-ej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Toż to samą prawdę piszemy... Rano kawa na pusty żołądek.. śniadanie.. kromeczka koło 13-14.00... obiadokolacja wieczorem.. a jak widać czasami i nie... To gdzie Ona ma rozumek.. Ciekawe czy T to wie... ? Jakbym o sobie czytała:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jakbym o sobie czytała:rolleyes:... to sie nie przyznawaj, bo zaraz wydra sie na ciebie a wuska laga spaluje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jak miała zapodane to jadła.. tylko z kawą pod łóżkiem stałam.... Nie jest źle z Nią.. tylko nie mam kto szykować... śniadanie zjedzone o normalnej porze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 dzisiaj nie biję bo mię ręce bolą a moja wredna siostra odmówił zrobienia mi zastrzyku:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A za pasem broń i topór, co błyszczy z dala... Znam taką jedną (Wy też Ją znacie), co to posilając się od rana kawą i papierosami jedynie (za to w dużych ilościach), kole 15.00 zaczęła marudzić, ze w głowie Jej się kręci, że wycieczka nie taka, jak by chciała i w ogóle to do domu chce, bo się źle czuje... Braza... normalnie jakbym Brazę widziała.. kawa i papierochy.. choć nie mam pojęcia czy to Braza... :rolleyes: To na bank jest Braza! :P:P TAR-cia http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/88.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 brazka do kpl jeszcze rasie dokoptujmy i hulaj dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 A hulaj, hulaj, w końcu to tylko siebie narażacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts