TAR 26.11.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 nie boj, relek tu raczej nie zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 tu spokojnie mleczną propagandę uprawiać można:rotfl: to oprócz klubu kk spokojnie można otworzyć klub mlekopijów:rotfl: ja też na ogół na zgrzewki mleko ale akurat jeszcze ze 3 literki były to tylko tak na wszelki kazałam kupić Wiolcia a wiesz mój mąż dorosły niby jest sam sobie priorytety ustawia:rolleyes: widać płytki ważniejsze dla niego cóż zrobić ja się z koniem kopać nie będę a dziecko obiad zjeść musi, zrobiłam taki coby się nie trzeba było nastać przy nim ale był DPS-ia głowę tyż by się zdało przeglądnąć ale aż się boję co tam znaleźć mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A ja nie lubię mleka .... chyba nie przestanie mnie za to lubić, coooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.11.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A ja nie lubię mleka .... chyba nie przestanie mnie za to lubić, coooo .... Tyż nie lubię mleka, ale za to lubię czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Za mlekiem nie przepadam, ale czosneczek - mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A ja nie lubię mleka .... chyba nie przestanie mnie za to lubić, coooo .... ja też nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja mleko lubię, ale pijam od czasu do czasu, a dziecka innego śniadania niż "mlekołaki" (czyli płatki różnych firm, najlepiej Nestle, ale niektóre inne też ujdą) sobie nie wyobrażają, Jedno śniadanie to litr-półtora. Jeżeli akurat mnie i Andrzejowi zachce się czegoś mlecznego, to i trzy mogą zniknąć w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ja tolerancyjna jestem;) i mlekopije i czosnkożercy są równie mile widziani co antymleczni i antyczosnkowi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Tylko czy antyczosnkowi wytrzymają w towarzystwie czosnkożernych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 oj tam nie musimy się zaraz całować zresztą ponoć zapicie mlekiem niweluje zapach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dziwne, bo kiedy piję mleko z czosnkiem, to zieję jak smok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 napisałam przecież że ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A skąd ja Ci szwigra znajdę??????? młodych pożyń na wsi, zacznij od starszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja tam też tolerancyjna, nieczosnkowych znoszę absolutnie spokojnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wusia czy juz jest lepiej,mniej boli? a masz zastrzyki przeciwzakrzepowe do brzuszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Lesiu na tęgie grunta Arnisiowych synów ślesz:lol: DPS-ia mój Młody aktualnie strasznie czosnkowy:lol2: Nadulka różnie jest czasem już super i wydaje się że po problemie a za trochę zaczyna boleć od nowa ale ból jest rzeczą względną zastrzyków nie mam może dlatego że w ograniczonym stopniu ale łazić mogę, przy mojej kiepskiej krzepliwości jeszcze przeciwzakrzepowe i mogłaby być katastrofa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wusia czy juz jest lepiej,mniej boli? a masz zastrzyki przeciwzakrzepowe do brzuszka? ???????? I jak dzisiaj??????? Pewnie o heparynę chodzi... Aaa obiadki gotujesz, chłopaków obsługujesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nooo powiem Ci Lesiu, że starszaka artystę na wieś posłać... to by było wyzwanie...Kiedyś jak miał 3 latka byliśmy na wsi..Ciotka pokazała mu krowę w oborze..Młody z zaciekawieniem oglądał, a ona w pewnym momencie zaryczała.. A on w nogi..Ciotka widząc to pyta co się dzieje, .. -Ciocia.. tlowa zamuciała, a ja śpieldalałem... Innym razem tak mu się spodobały pokazane mu małe świnki.. ,że postanowił do nich wejść.. A tam maciora... Ciotka jak zobaczyła to zbaraniała i zamarła...On się niczego nigdy nie bał.. Było z niego żywe srebro..3-4 osoby dorosłe nieraz go potrafiły pilnować i pomimo takiej obstawy nieraz nie dawaliśmy rady... I gdzie tu takiego na wieś posłać..Dodam, że ciotki już bardziej miastowe, niż wiejskie, a krowy, konia czy świni nie uświadczysz, jajek i kur też nie mają..Nędza, a nie wieś... Jak wpadliśmy teraz do znajomych to gospodarki i owszem, ale... to co mnie interesuje to tego nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 To masz szczęście, że nie musisz się kłuć.Ja miałam dwa zabiegi i musiałam. Dbaj o siebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts