wu 27.11.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wiola z obsługiwaniem to niech sobie radzą sami a obiad tylko taki przy którym stać nie muszę Nadulka ja i kłuć toż nie daj Boże mnie cukrzycy ja bym sobie insuliny nie podała:( jak ktoś mnie kłuje to mi to lotto ale żeby sama sobie never;) musiałaby mi moja rodzona piguła jeździć dawać a taka zarobiona że chyba w drzwiach by rzucała we mnie strzykawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wusia nie jest to takie straszne,dałabyś radę,ja też na początku się obawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Nadulka jak ja sobie przypomnę jak sąsiadce miałam podać insulinę i ile mnie i ją to zdrowia i bólu kosztowało to wierz mi nie ma takiej opcji:rotfl: teorię znam wiem że mała igiełka i tak dalej bo miałam fraxiparynę dawaną ale sama sobie nie dziabnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Na dziś to nie dziabniesz sama, ale na pewno by Cie nauczyli, wierz mi, Wusiu. No ale na całe szczęście - nie ma takiej potrzeby! Mam nadzieję, że mimo wszystko coraz lepiej się czujesz, że jednak się oszczędzasz i że przynajmniej tej jednej dolegliwości się pozbadniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 DPS-ia jak to się robi to ja wiem i teoretycznie i praktycznie no ale kiedy nie ma mowy żebym sobie to zrobiła sama:rotfl: na moje szczęście dysponuję siostrą która w tym względzie za grosz sumienia nie ma i jest jej rybcia gdzie, kiedy i kogo (no może maluszków nie lubi kłuć) ale przyznać trzeba że świetnie jej to wychodzi;) się staram oszczędzać, generalnie lepiej mi i jak dobrze że do pracy nie chodzę bo bym chyba musiała o piątej wstawać żeby te moje wsie rany poopatrywać pobandażować no maskara z tym:( chyba że akurat siostrunia wpadnie to ona mnie w 5 minut oprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Zdrowiej Wusieńko!! I oszczędzaj się cholera!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A długo jeszcze będziesz nosiła te opatrunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 do 7 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Leszku powiem szczerze że niesamowity jesteś Brazula no cholera staram się oszczędzać ale jak ktoś jest upierdliwym cholerykiem to czasem trudno;) DPS-ia jak Lesiu słusznie podał do 7 grudnia bo wtedy będę mieć zdjęte szwy tylko nie wiem ile w tym nieszczęsnym bandażu będę musiała paradować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no i doceńcie moje poświęcenie;) jako że kończy mi się reklamówka książek w którą mnie dobrzy ludzie zaopatrzyli no i już nic by mnie w łóżku nie zatrzymało;) zamówiłam sobie kulki i będę bombki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.11.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 takie styropianowe??? i karczochy maja ci z tego wyjsc czy masz jakies inne tutoriale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 tak takie styropianowe i nie tylko karczochy jak mam napad masochizmu to robię je z cekinków:rotfl: na Wielkanoc nawet kurczaka zrobiłam:rotfl: a wstążkowe to nie tylko karczochy można robić kilkoma technikami na raz np kawałek materiału, koroneczka i część karczochowa, karczoch z cekinami no co się ma pod ręką wpadłam na wredny pomysł obdarowania na święta rodzinki takimi dużymi bombkami wydzierganymi własnoręcznie zawieszonymi na stojaczkach:) cóś w ten deseń i jeszcze będę wymagać stosownych okrzyków entuzjazmu:rotfl: ta bombka to nie moja od razu mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wuśka w łóżku:eek:! Nie ma tego złego, żeby w biznes bombkowy się nie przerodziło;). Zdrowiej Wusiaczku szybciutko:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Rasia no świat się wali nie:rotfl: biznes to nie ja to dla uspokojenia nerwów robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.11.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) i tu się mylisz Tar:D do Ciebie tyż zaglądam ......wpadłam tylko powiedzieć ,że mleko w kartoniku jest be , bardzo be Edytowane 28 Listopada 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.11.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 robilas juz takie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Relcia no jak miło że zajrzałaś mleko zawsze jest mniam;) Martusia robiłam na Wielkanoc jajka i kurczaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 hehehehehe wiedziałam:rotfl: może pokażę jak bakterię do aparatu naładuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 kurna ale ladne, ja nie mam takowych zdolnosci ale moze sie zalapie na jedna taka bombe co? moglaby dotrzec razem z tymi nieuchwytnymi malinkami choc jak zycie znam sama sobie w wakacje odbiore albo Arni mi przywlecze w maju:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts