DPS 28.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wuśka!!! Ubiję!!!Jak mi zdrowie miłe, ubiję!!! Musiałas???!!!! Matko jedyna, nic tylko udusić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 DPS-ia ale za co:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 za to to ja Cię osobiście dopasuję w te rameczki:mad: jak możesz uziemionej kobiecie która nie ma co liczyć na to że jej mąż wie co to feta albo lazur takie pyszności serwować za mną łazi prosta sałatka - sałata lodowa albo mix, serek pleśniowy w drobną kostkę pokrojony, pomidorki kokatjlowe, ogórek, papryka, kiełki słonecznika, może być jeszcze opcjonalnie kabanosek i to posypane prażonym słonecznikiem do tego sosik:yes: matko jak mi jęzor wisi no prosze cie wusiaku, przeciez te grzaneczki to banal akurat na szybkie danie do wykonania dla uziemionej osoby. napisz "staremu" liste i jak nie wie o co chodzi to niech poprosi ekspedientki, lazur to zwykly najtanszy i bardzo smakowity plesniaczek, szczegolnie lazur niebieski (jest tez i zielony) ale niech wezmie jakikolwiek plesniowy serek. bo domniemam ze wie jak gruszka wyglada (za pmiast gruszki moga byc winogrona przekrojone na pol. ogorki kiszone lub musztardowe chyba posiadasz? juz ta twoja salatka ma wiecej "trudnych" skladnikow:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 oj TAR-cia mój chłop jest niereformowalny każę mu kupić herbatę wieloowocową a on kupuje malinową i tak dwa razy pod rząd:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No jak za co??? Za to, że mi o tej sałatce nagadałaś i teraz mnie też jęzor do pasa wisi!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Martusia z tym to może być problem:rolleyes: nie mam takich kolorów;) one rzadziej spotykane chociaż teraz u jednego sprzedawcy znalazłam jasno szary, średni szary i ciemny szary;) a widzisz takie kolory mnie calkowicie satysfakcjonuja ide spac bo sie glodna robie a taka salatke jak piszesz wusiaczku to tez robie dosc czesto, ale daje kuraka podsmazonego na grilowej patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 aaaaa DPS-ia to mi lepiej że nie sama się ślinię Martusia no się domyślam ale nie mam takich było wcześniej mówić jak zamawiałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No suuuuuper te jajka. A jak sie robi ze takie karczochy wychodza, jakas instrukcje poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 trza bylo sie tak spieszyc?? moze sie da jeszcze domowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Martusia już mnie przysłał facet że spakował do wysyłki:( Małgoś a tak się to robi http://www.bazardekoracji.pl/Wielkanocne-jajko-wstazkowe-karczoch--cinfo-pol-43.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jaaaa no to nie jest az takie trudne. Gdyby nie to, ze robotek recznych mam przesyt ostatnio to pewnie bym sie wziela. Moze na Wielkanoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Małgoś to jest proste jak budowa cepa a bardzo odpręża;) jak się przyglądniesz na ich stronkę to po prawej mają więcej tutoriali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wusia, gdyby tak musiał za każdym razem wracać natychmiast do sklepu po właściwą herbatkę, to by się szybko naumiał. Ja się zastanawiam, czy to nie jest prewencja, cobyś przypadkiem nie pomyślała, że on umi, i się do tego nie przyzwyczaiła. No bo jeszcze potem po wyzdrowieniu nadal będziesz zakupów żądała...Mojny podczas zakupów dzwoni do mnie 10 razy, ale to pikuś, bo na służbowej komórce zawsze zostają mu jakieś straszne ilości minut do wykorzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A my na ZPT robilismy breloczek do kluczy z drewna, jak takie barany ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aga on nawet po chleb nie wrócił jak zapomniał kupić bo nie będzie jeździł specjalnie to o herbacie mowy nie ma:( ale luzik jeszcze trochę wytrzymam Małgoś no bo kto wtedy o bombkach wstążkowych słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wusia, nie ma, że nie będzie jeździł. To Ty decydujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no wiesz ja mogę sobie potupać, pokrzyczeć, szlag mnie trafi i co najwyżej sama sobie kuku zrobię jak taka wkurzona w tej chwili wsiądę w samochód, bo niby tylko noga od sprzęgła ale na krótkim odcinku po mieście to trochę trzeba to sprzęgło nawciskać i ciut potem boli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A nie latwiej kartke wreczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 noooo przy większej ilości wręczam a i to zamiast 1 litra mleka mam 1 karton mleka czyli 12 litrów:rotfl: a wtedy co chleba nie kupił miał raptem 4 rzeczy do kupienia łącznie z chlebem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kartka nie zaszkodzi zatem nawet jesli jest to jedna rzecz, ale tak szczerze mowiac to jesli on ma taka dziurawa glowe to serio zaczelabym sie martwic o stan jego zyl, powaznie teraz mowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts