wu 29.11.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Gwoździku ja okazuję wdzięczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Trzymaj się .... Można wiele rzeczy wyprostować .... ale nie na forum ... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Malgoś... Sama wiesz... Miłość ślepa jest... Jak to się stało, że przejrzałaś na oczy??? Wusia... nam/mnie nie chodzi o zmianę męża na inny model, ale o to, że teraz TY potrzebujesz opieki... Może pewne rzeczy są przekoloryzowane.. np to mleko.. a co zepsuje się UHTe?? Chodzi Gwoździk nam/mnie o to, aby i mężowaty WU zadbał o własną żonę jako o żonę i kobietę... Wusia czasami udaje siłaczkę.. Ona choleryk na jutro to za późno.. a on.. flegmatyk... przecież jutro też jest dzień,, i po co robić awanturę o chleb, jak można jutro kupić... (tak sobie myślę) Wiem to z własnego doświadczenia.. Ja choleryk, mąż flegmatyk, ale lew;) Nie macie pojęcia jak takie dwa charaktery ze sobą żyją czasami w symbiozie, a czasami na wojnie... Ale wiem, że jak ja bym się rozchorowała to mąż stanie przy mnie, jak on się rozchorował, to ja przez miesiąc nie wyszłam ze szpitala... Ty pewnie to robisz z Pinezką, a Ona z Tobą... . więc Twoje święte oburzenie, bo dla Ciebie to norma, z drugiej strony, oburza Ciebie fakt, że są poruszane prywatne tematy... Ty O Wacusiach, Wu o mleku i herbacie....... Edytowane 29 Listopada 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 trzymam się bo co innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Stalo sie jak sie stalo, zaczelam sie o siebie bac, zreszta ja to u siebie wszystko juz napisalam ku przestrodze innych kobiet w podobnej sytuacji. Nie pisalam na forum kiedy podejmowalam najtrudniejsze decyzje, bo jakos nie mialam ochoty sie wywnetrzac, ale teraz na chlodno mam wiele przemyslen i nie widze powodu, zeby sie z innymi kobietami nimi nie podzielic. Gwodzik, mozesz nie czytac. Na pewno nie rzucilabym P. od razu, ale gdyby mi ktos pewne rzeczy uswiadomil to pewnie zaczelabym je sama widziec znacznie wczesniej, na pewno nie od razu, ale wczesniej niz po 12 latach. Kiedys pamietam jak ciosalysmy kolki na glowie Ani Dario i jej maz - biedny chlopak musial zaczac odkurzac. Na baby z FM nie ma rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ..... niech na zakupy chodzi z mlotkiem albo kluczem francuskim i git. no co Ty, w mieście ...... trzeba się umyć, przebrać, poczesać na wsi inaczej, tak mam, co najwyżej z gumowców wyskoczę do klapek, bo się lepiej hamulec wciska a Gwoździk ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.11.2012 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 E-Wuśka Kochana!!! STO LAT!!! http://spolza.pl/userfiles/spolzapl/image/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2012 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Solidarnosc penisow. 100 lat wusiu!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 100 lat w zdrowiu i radości, Wusieńko, zdrowiej i nigdy więcej na nic nie choruj! http://www.stronka-agusi.pl/gify/images/664roze37wa0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wusia najlepszego, ja takie skromniusie przynioslam http://www.zgodzinski.com/galeria/i/g-kwiaty-botaniczny-2004/images/Kwiaty-Botaniczny-01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wusieńko kochana 100 lat!! Życzę Ci dużo siły do walki z tym co wydaje się nie do wywalczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wusiaczku, wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń http://www.kwiatowyprezent.pl/blog/wp-content/uploads/2009/12/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wusia, żebyś się kiedyś wybrała http://www.visitborabora.net/wp-content/uploads/2011/01/PearlSeasideHolidayResort-borabora.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Wszystkiego najlepszego Wusia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 dziękuję Kochani tak miło że ktoś pamięta:hug: ciasto się piecze więc zapraszam:lol: Lesiu Ty to zawsze wiesz czego pragną kobiety a póki się piecze to coś dla duszy i dla ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aguś a ten odkurzacz też muszę brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Przepraszam, zapomniałam. Już się poprawiam. A faceta wybierz wedle uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 tamten pierwszy jakoś bardziej pasowny:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Nooo to samo mialam napisac. Pierwszy niezle ciacho, ale pewnie gej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Małgoś skąd wiesz może 100 % faceta:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts