DPS 02.12.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ech, kobietki, nie znacie się. Trzeba chłopakowi prezent jaki zrobić, wysłac winko z dedykacją, Wusia, to będzie wiedział, czy chce taki kolor bombki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 wuaienko toz ja zartuje, wiem ze nie masz wstazki dla mnie a widzialas jakie jeszcze cudne kulki mozna robic? http://img3.stylowi.pl//images/items/o/201208/stylowi_pl_uroda_439049.jpg a tu dostepne dziurkacze http://www.kreateria.pl/go/_category/?idc=id_24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 DPS-ia a jak wypije i powie że koloru nie spamiętał Martusia ja to nawet taki dziurkacz mam:rotfl: ja zrobić taką bombkę to już czysty masochizm:lol2: a taką widziałaś skopiowałam z blogu ArtAdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ożeszty, w życiu bym tyle cierpliwości nie miała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 fajna nie;) już od jakiegoś czasu patrzę na nią i kombinuję jak taką zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ale sliczna jest ta szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 ona piękna jest ale dziewczyna nie chciała napisać w jaki sposób ją zrobiła chociaż ludzie pytali:rolleyes: mam pewną koncepcję ale to jak czasu mi zostanie to się pobawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 jejuuu rozowa hortensjowa bombka jest przesliczna a szara jej wcale nie ustepuje. kombinuj wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Mnie wygląda na zaprasowaną wzdłuż na pół i dopiętą potem do bombki wokół niej dość gęsto, ale... mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 o widzisz jak masz taki dziurkacz to mozesz wyprodukowac szara hortensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Mnie wygląda na zaprasowaną wzdłuż na pół i dopiętą potem do bombki wokół niej dość gęsto, ale... mogę się mylić. mi tez to tak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 ..... mam pewną koncepcję ale to jak czasu mi zostanie to się pobawię ...jeżeli zrobisz podobną, to też ją kupię ... i wpłacę zgodnie z umową na Nelę... ...MUSZĘ WAM POWIEDZIEĆ FORUMOWICZE, ŻE ... WUSIA (przez duże WU) ... NIE CHCIAŁA PRZELEWU ZA BOMBKĘ NA SWOJE KONTO ... TYLKO NA KONTO POSZKODOWANEJ NELI .... !!!!!! ps. od teraz ... zanim napiszę (nawet w biegu) coś do Wusi ... to zdejmę czapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ja tylko mam nadzieje, ze za tanio jej nie puscila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Małgoś ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.12.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Wusienka, ja nie wiedzialam, ze Ty taka zdolna jestes Kurcze jakie rzeczy mozna sie z forum dowiedziec! Piekne rzeczy robisz! Gratuluje talentu i cierpliwosci, bo pewnie takie dziela wymagaja i jednego i drugiego. Wlasnie sobie przypomnialam, ze prawie codziennie przechodze obok baaaardzo kolorowego sklepu, ktory moglby Ciebie mocno zainteresowac. Zerknij http://www.malowanalala.com/sklepy.html http://www.malowanalala.com/inspiracje/swieta/bombka.html Czasami kupuje tam rozne piekne rzeczy na prezent, albo do zapakowania prezentow Jak kabelki w nozkach??? Lepiej Co Slonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Gwoździk czy Ty musiałeś no:rolleyes: Martusia zastanawiam się tylko czy te kwiatuszki to z papieru są czy z czegoś innego:rolleyes: a żeby taką bombeczkę zrobić to bym musiała Młodego z domu wysłać bo jak cierpliwa jestem to bym chyba klęła na czym świat stoi dziergając ją DPS-ia ja już chyba rozgryzłam jak jest zrobiona i nie jest zaprasowywana;) tylko kwestia tak pięknego jej ułożenia zostaje:rolleyes: ale może pobawię się z jakąś małą na próbę bo mnie korci;) Małgoś skoro już Gwoździk sypnął to powiem że zgodnie z umową Gwoździk sam ją wycenił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Gwoździk czy Ty musiałeś no:rolleyes: .... musiałem ...... bo ja jestem prostej konstrukcji .... jak to gwóźdź .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 sama bym sie pokusila o zrobienie takiej hortensjowej, ta akurat trudna nie jest, nawet ja, noga w robotkach, moglabym ja wykonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ambercia może i zdolna ale bez pamięci:rotfl: dziękować za słowa uznania:oops: ta bombka szyszeczka kurcze jaka piękna kiedyś sobie różnych szmatek nazbieram:) kabelki chyba lepiej tylko mnie do szału doprowadza że łażę jak paralityk w tym bandażu te opatrunki, bandażowanie wrrrrrrr co do cierpliwości to troszkę niby trzeba ale mnie to odpręża:) dzisiaj sporo mi zeszło z jedną bombeczką ale mój największy fan bombkowy - synuś orzekł że jest najpiękniejsza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 oj Gwoździk ściemniasz no;) TAR-cia i taką wstążkową być zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts