TAR 02.12.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 prosze o pokaz tej najpiekniejszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 TAR-cia i taką wstążkową być zrobiła oj raczej nie, ja mam problem z glupim guzikiem a co dopiero z taka bombka, choc na szydelku i drutach potrafie robic tylko czasu brak:cool: moja babcia dziergala skarpetki i rekawice na 5 lub 6 drutach jednoczesnie, taka technika, nawet mnie kiedys przyuczala, tylko nie wiem czy pamietam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 TAR-cia:no: na razie nie pokażę może za kilka dni:lol: i nie mów mi że jak robiłaś na 5 drutach to sobie z głupim kawałkiem wstążki nie dasz rady:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 nie dam wusia nie dam, tu wyjdzie krzywo, tam nierowno i takie tam, znam swoje mozliwosci, a coz to jest za sztuka na drutach robic. jak kiedys haftowalam to tez dziwolagi wychodzily:cool: wiec zarzucilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ooooo i ja wpadłam najpiękniejszą bombkę zobaczyć.. i co...- i psińco...To ja poczekam aż fotki będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Martusia zastanawiam się tylko czy te kwiatuszki to z papieru są czy z czegoś innego:rolleyes: a żeby taką bombeczkę zrobić to bym musiała Młodego z domu wysłać bo jak cierpliwa jestem to bym chyba klęła na czym świat stoi dziergając ją Ewus mi sie wydaje, ze to papierkowe jest ale cos ty ja jak zwykle zartuje nie zaprzedlabym cie w taka robote, toz moge sobie kupic wycinarke i kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ja nie kupię.. nie dam rady...Ja bym to potargała, zanim bym cokolwiek udzuiergała... brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 TAR-cia ooo nie mów ładnie równo na drutach to sztuka jest:P Wiola no tak się nie nakręcaj to opinia Młodego a On nie jest obiektywny bo dla Niego każda ładniejsza niż poprzednia:rotfl: najpierw brązowa miała być do przedszkola, potem zażyczył sobie muchomorka, a jak zobaczył tą dzisiejszą to stwierdził że On tą zabierze bo najpiękniejsza:rotfl: pewnie jutrzejsza będzie najpiękniejsza;) Martusia no papierowa to hmmmm ale jakby wymyślić coś innego na te kwiatuszki kolorowe, z lekkim połyskiem, sztywniejsze ale bez przesady, no ktoś ma jakiś pomysł aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakby tak z cieniutkiego filcu ale by była odjazdowa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Z pasmanterii. Są przecież takie kwiatuszki luzem albo taśmę z kwiatuszkami (ten Twój sprzedawca z All chyba ma) pociąć na pojedyncze kwiatuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Agduś no ma ale to nie to by było:) ale widziałam u niego takie arkusze filcu:rotfl: idę patrzeć jakie grube one;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 cieniutkie 1 mm ale kolory jakieś takie nieinspirujące:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Filc jest miękki i... no taki... filcowaty. Bez połysku i w ogóle. Jakoś mi nie pasuje. A te pasmanteryjne kwiatuszki luzem (te z taśmy za małe chyba), są błyszczące, sztywniejsze i cieńsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 no chyba się pokulam do pasmanterii pooglądam co oni tam mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 http://allegro.pl/szycie-i-dziewiarstwo-aplikacje-76716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 takie http://allegro.pl/show_item.php?item=2818721317&c=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Agduś no jakoś mi te gotowe tak nie podchodzą taka filcowa mięciutka i kosmata to by mogło być fajne:lol: Martusia takie cekinki mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 a z takich piórek choinki u nas dziewczyna robiła zajefajne były:lol: http://allegro.pl/pioro-piorka-piora-choinka-swieta-300szt-50gram-i2764070021.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Nooo, Wusia, rozpętałaś dekoracyjne szaleństwo! Ale to takie miłe szaleństwo! Ja bym i tak robiła z kolorowego kartonika tę bombkę kwiatkową, można wtedy prysnąć ją brokatem, można dodać szpilki z perełką, a kolorów takich kartoników jest srylion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.12.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 nie wiem jak wygladaja te cekinki kwiatuszki ale wydaje mi sie ze papierkowe bedzie wygladac lepiej zreszta sprobuj masz jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Choinki z piórek dziecka w przedszkolu robiły. Nabyłam kilka pudełek piórek, choinki nie robiłyśmy, bo już jedną mamy, ale przydają się do różnych celów. Np. w zeszłym roku na skrzydełka dla ptaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts