AmberWind 09.12.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Wusia, jak zdrowko??? Boli jeszcze? Masz zalecone jakies cwiczenia, rehabiliatcje? Czy tylko lecznicze rajstopki? Malgos, sprawdzilam i wysylaja do nas. A co do Nike, to tez jestem ich fanka Teraz sa fajne promocje na modele z lata 2012. Np. w tych dobrze sie trenuje i maja off-a http://butysportowe.pl/nike-wmns-free-tr-twist-sl-nike-damskie,marka,NI,WW,481504.bhtml Ten model mozna kupic w roznych kolorach i sa mega wygodne. Trzeba tylko pamietac, ze Nike zmienila jakis czas temu rozmiarowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ja tez sprawdzilam - wysylaja, ale doliczaja clo, vat itp... Nie oplaca sie za bardzo. Ale te co wkleilas fajne sa, chociaz choruje na takie do spinningu z wczepami, to bylby naprawde szal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ufffff ale dyskusja:lol: Ambercia generalnie nie boli czasem szarpnie ale trudno powiedzieć co;) rehabilitacja to ruch, wczoraj byliśmy na sankach:lol2: a od jutra będę miała taką rehabilitację w robocie że chyba na zakręcie własny tyłek bez lusterka zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Wusia a Ty czasami nie masz biurkowej tej pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.12.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ufffff ale dyskusja:lol: Ambercia generalnie nie boli czasem szarpnie ale trudno powiedzieć co;) rehabilitacja to ruch, wczoraj byliśmy na sankach:lol2: a od jutra będę miała taką rehabilitację w robocie że chyba na zakręcie własny tyłek bez lusterka zobaczę Ty już jutro do pracy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.12.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Ja tez sprawdzilam - wysylaja, ale doliczaja clo, vat itp... Nie oplaca sie za bardzo. Ale te co wkleilas fajne sa, chociaz choruje na takie do spinningu z wczepami, to bylby naprawde szal... Od kiedy sprzedawca dolicza taksy wynikajace z przepisow innego kraju??? Gdzie to jest tam napisane??? Ta paczka nawet jak przejdzie przez clo po bozemu z pieczatkami sklepu nie bedzie podlegala pod clo Wusia, od kiedy ciaganie sanek to rehabilitacja na Twoje nozki, he??? Do pracy juz wracasz??? I chcesz tak osiem godzin z nogami pod biurkiem siedziec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Nie wnikalam w szczegoly, ale jak wrzucilam do koszyka i prawie doszlam do platnosci to mi sie ze 100 zl zrobilo 500 i bylo napisane VAT i duty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.12.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Nie wnikalam w szczegoly, ale jak wrzucilam do koszyka i prawie doszlam do platnosci to mi sie ze 100 zl zrobilo 500 i bylo napisane VAT i duty... nie wiem jak to zrobilas, to raz. A dwa to ta promo byla tylko jeden dzien - dokladnie dwa dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Z czyms innym tak zrobilam, zeby tylko zobaczyc czy wysylaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ufffff ale dyskusja:lol: ... chyba na zakręcie własny tyłek bez lusterka zobaczę Wusiek od jakiegoś czasu - mimo współczucia dolegliwości - szczerze sie uśmiecham czytając takie teksty ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Wioluś zasadniczo mam ale mam dni gdzie latam trzecie piętro parter i tak 20 razy bo na windę czekać mnie się nie chce;) Nadulka niestety:cry: Ambercia toż sanki ciągnął mąż ja miałam spacerek:lol2: wiesz jak znam życie po 2-tygodniowej nieobecności to mi szefowa posiedzieć nie da:rolleyes: a jutro jak mi pogoda planów nie popsuje zamierzam przytupać na nóżkach do domu z pracy;) Nitusia bo albo śmiać się albo się obwiesić zupełnie nie wiem czemu wolę to pierwsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.12.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ja też ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.12.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 to była odpowiedź do Nitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 dobrze że sprecyzowałeś Gwoździku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Oj, Wusia, Wusia... Do biegania powinni Ci w pracy gońca dac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 znaczy przy problemach z krążeniem chodzenie wskazane a gońca:rolleyes: coś Ty mnie to tylko skrzydełek przy butach brakuje:rotlf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 A moze listonoszka zostaniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 taaaaaaaa i mi lekarz każe więcej chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 U nas listonosze samochodami jeżdżą. Ja się więcej nabiegam niż oni.Wusia, już wszystkie bombeczki zrobione? Te mniejsze kulki to jakie masz? Muszę się wreszcie dzisiaj odważyć i zacząć działać, bo kulki i wstążki czekają. Świąteczną firankę uszyłam dzisiaj i powiesiłam, białe lampki wsadziłam w kieszeń firanki i całkiem fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Aguś duże mi zostały 1,5 bo ta cholerna poczta mi paczki ze szpilkami nie może dostarczyć i jednej tylko pół zrobiłam:mad: a mniejsze mam 6 cm i 8 cm a zanim zaczniesz to weź sobie zaglądnij na tą stronkę co Małgoś wrzucałam z tutorialem i popatrz na jajka wielkanocne bo z bombką jest tem sam problem że jak się rozszerza to trzeba "nadrzucić" ilość trójkącików i tam przy jaju fajnie to pokazane jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts