braza 24.11.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Matko bosko ... Wusia, mam nadzieję, że nie wybierasz się teraz do Perły ałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 eeee tam Kamyczku spiski takie tam tylko pitu,pitu Duszku, to ja tyż do wymiany od tego pitu pitu to siem zaczyna a potem ,aż mi siem nie kce myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 kogo bedziesz w morde lac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no teraz to już nieźle wku%$@$^**&na jestem lanie w mordę musiałam przełożyć na jutro żeby nie było że ja taka jakaś przesadnie okrutna jestem już mówię w czem rzecz jako kredyt dostaliśmy to i z dobrodziejstwem lewentarza czytaj konta, od razu zaproponowali dostęp bez internet cobym się fatygować specjalnie do Zawiercia nie musiała transze przelali na to nowo otwarte konto i póki co gra wymyśliłam sobie wczoraj przenieść ową transzę na konto znacznie lepiej oprocentowane bo co sobie takie gołe leżeć będą zasiadłam przed kompem i realizuję transkację zamiast fiuuuuuuuuu piniążków wyskakuje mnie - limit transakcji przekroczony własnie takie oczka miałam mówię no nic zmniejszyłam kwotę i pyk jeszcze raz znowu przekroczony no k%$@@wa myśle sobie co jest dzwonię dzisiaj do banku pani prosze do konsultanta na infolinię dzwonię mówię co jest pan posprawdzał posprawdzał i słyszę jak się poci i pyta jaki sobie życzyłam ustawić dzienny limit przelewów - no to ja i pytam uprzejmie acz jadowicie że co pan przełknął ślinę ze słyszalnym wysiłkiem no bo wie pani musiała zajść jakaś pomyłka przy zakładaniu bo limit został ustalony bardzo niski no w zasadzie to uniemożliwiający przelewy jeszcze bardziej uprzejmie pytam ile - pan osłabłym głosem mówi zero mało mi słuchawka z ręki nie wyleciała więc sie upewniam bo myślałam że cos mam ze słuchem - rozumiem że limit zero więc nie mogę przelać ani złotówki pan z lekką paniką w głosie że tak właśnie jest przeżułam coś w zębach i pytam czy on to może zmienić - słyszę że facet nie dość że spocony to jeszcze blady - nie proszę pani tylko w oddziałe podziekowałam bo co facet winien po pracy w samochód i do banku i tu znowu takie oczka bo kto zgadnie w jakich godzinach czynny no ja wiem że nikt od 8-15 równe 7 godzin więc w tą mordę ktoś dostanie jutro bo najwyraźniej sobie dostęp internetowy założyłam żeby nie móc przelewać przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.11.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 o to w morde no jaja normalnie bij Wuśka i nie ma, że tamto buziaki wieczorne gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 matko jak z horroru Wusia ode mnie im tez przype^do*& a czy to nie przypadkiem PKO BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ale se możesz popatrzeć no a tak poważnie to niezły bank jak to w Polsce wszystko od dupy strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A bo to zawsze trzeba w banku jak upośledzonym pięć razy powtarzać i na łapy patrzeć, jak wpisują, to co chcemy osiągnąć, bo inaczej takie kwiatki wychodzą. Spoko Wusia, jutro sobie pojeździsz na nich, ale jak znam życie, to powiedza, że to Ty powinnaś podac od razu limit, do którego chcesz robić przelewy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a tak z innej beczki w ramach relaksu jadę po pracy do Zawiercia dać komuś w tak zwaną mordę mam się bać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 cały humor sytuacyjny w tym że oni jutro też od 8-15 a ja normalnie pracuję do 15,30 więc musiałabym czekać do srody bo wtedy od 10 do 18 na szczęście jutro mam urlopa i turlam się do Katowic więc w powrocie wstapię dowalić po ryju a że będę niewyspana i zmeczona to komuś przykro będzie i to bardzo Brazula ja tyle lat mam konto z dostępem do internetu i obracałam sobie w necie różnymi kwotami i nie było nigdy żednego halo a teraz nagle się dowiaduję że na przymusowym koncie jakieś limity są o czym nikt nie raczył mnie poinformować a jak już to kto k^%$#@@!wa normalny skoro zakłada Ci dostęp przez internet i mówi to żeby pani jeździć nie musiała ustawia limit 0 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a czy tego nie można telefonicznie załatwić? że tak spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 jakbyś czytał to byś wiedział już pisałam że pan powiedział że niestety osobiście w oddziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 jakbyś czytał to byś wiedział już pisałam że pan powiedział że niestety osobiście w oddziale czytałem ale normalnie nie wierzę bo to az nie mozliwe normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a normalne żeby ustawić limit na 0 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 może martwili siem żebyś nie szastała nienormalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kamyczku ja Cię kiedyś ze skórki obłupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 to jest obietnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 to ja zmarznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ostrzeżenie i mówi sie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no tak..to najpierw skrajne metody..odkurzania..otem zdzieranie skórki no nie wiem nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts