Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no teraz to już nieźle wku%$@$^**&na jestem :evil: lanie w mordę musiałam przełożyć na jutro :evil: :evil:

żeby nie było że ja taka jakaś przesadnie okrutna jestem :wink: już mówię w czem rzecz

jako kredyt dostaliśmy to i z dobrodziejstwem lewentarza czytaj konta, od razu zaproponowali dostęp bez internet cobym się fatygować specjalnie do Zawiercia nie musiała

transze przelali na to nowo otwarte konto i póki co gra

wymyśliłam sobie wczoraj przenieść ową transzę na konto znacznie lepiej oprocentowane bo co sobie takie gołe leżeć będą

zasiadłam przed kompem i realizuję transkację zamiast fiuuuuuuuuu piniążków wyskakuje mnie - limit transakcji przekroczony :o :o :o

własnie takie oczka miałam mówię no nic zmniejszyłam kwotę i pyk jeszcze raz znowu przekroczony

no k%$@@wa myśle sobie co jest :evil: :evil:

dzwonię dzisiaj do banku pani prosze do konsultanta na infolinię dzwonię mówię co jest pan posprawdzał posprawdzał i słyszę jak się poci i pyta jaki sobie życzyłam ustawić dzienny limit przelewów - no to ja :o i pytam uprzejmie acz jadowicie że co :evil: pan przełknął ślinę ze słyszalnym wysiłkiem no bo wie pani musiała zajść jakaś pomyłka przy zakładaniu bo limit został ustalony bardzo niski no w zasadzie to uniemożliwiający przelewy :o

jeszcze bardziej uprzejmie pytam ile - pan osłabłym głosem mówi zero

mało mi słuchawka z ręki nie wyleciała :evil: :evil: :evil: więc sie upewniam bo myślałam że cos mam ze słuchem - rozumiem że limit zero więc nie mogę przelać ani złotówki

pan z lekką paniką w głosie że tak właśnie jest

przeżułam coś w zębach i pytam czy on to może zmienić - słyszę że facet nie dość że spocony to jeszcze blady - nie proszę pani tylko w oddziałe

podziekowałam bo co facet winien :evil: :evil:

po pracy w samochód i do banku i tu znowu :o takie oczka bo kto zgadnie w jakich godzinach czynny

no ja wiem że nikt od 8-15 równe 7 godzin :o

więc w tą mordę ktoś dostanie jutro :evil: :evil: :evil:

bo najwyraźniej sobie dostęp internetowy założyłam żeby nie móc przelewać przez internet :evil: :evil: :evil:

A bo to zawsze trzeba w banku jak upośledzonym pięć razy powtarzać i na łapy patrzeć, jak wpisują, to co chcemy osiągnąć, bo inaczej takie kwiatki wychodzą.

Spoko Wusia, jutro sobie pojeździsz na nich, ale jak znam życie, to powiedza, że to Ty powinnaś podac od razu limit, do którego chcesz robić przelewy!!

cały humor sytuacyjny w tym że oni jutro też od 8-15 a ja normalnie pracuję do 15,30 więc musiałabym czekać do srody bo wtedy od 10 do 18 :roll: na szczęście jutro mam urlopa i turlam się do Katowic więc w powrocie wstapię dowalić po ryju :evil: a że będę niewyspana i zmeczona to komuś przykro będzie i to bardzo :evil:

Brazula ja tyle lat mam konto z dostępem do internetu i obracałam sobie w necie różnymi kwotami i nie było nigdy żednego halo a teraz nagle się dowiaduję że na przymusowym koncie jakieś limity są o czym nikt nie raczył mnie poinformować a jak już to kto k^%$#@@!wa normalny skoro zakłada Ci dostęp przez internet i mówi to żeby pani jeździć nie musiała ustawia limit 0 zł :evil: :evil: :evil: