malka 10.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Wusia, rajstopki rajstopkami zapytaj o mechaniczną presoterapię , czy i kiedy po zabiegu możesz ja włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.12.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 mechaniczną presaterapię można włączyć od zaraz .... ...kwestia włączenia wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Wusia, sama zauważyłam, że trzeba dodać. W pierwszej dodałam, ale odjąć nie umiałam potem. Jakoś dociągnęłam do końca. W drugiej dodałam i odjęłam, bo kolory były inaczej ułożone i jakoś łatwiej się mogłam połapać, o odejmować. Palce mnie bolą, muszę naparstka poszukać. Niektóre szpilki tępe były i to całkiem dużo. Cholera z tą pocztą! Boję się prezenty zamawiać, bo mogą nie dotrzeć. Właśnie pani ze SKLEPU internetowego odpisała na moje pytanie, czy wysłano towar zakupiony 28 listopada, któren to nie dotarł jeszcze. Napisała "o jejku, dopiero teraz zobaczyłam tę wpłatę, powiadomienia nie dochodzą..." No niech ją sczyści na rzadko! Taż ona SKLEP ma, a nie sprzedaje amatorsko używane ubranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 mechaniczną presaterapię można włączyć od zaraz .... ...kwestia włączenia wtyczki jeszcze mankiecik trzeba założyć - będzie skuteczniejsza -ta preso nie wtyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.12.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 . Właśnie pani ze SKLEPU internetowego odpisała na moje pytanie, czy wysłano towar zakupiony 28 listopada, któren to nie dotarł jeszcze. Napisała "o jejku, dopiero teraz zobaczyłam tę wpłatę, powiadomienia nie dochodzą..." No niech ją sczyści na rzadko! Taż ona SKLEP ma, a nie sprzedaje amatorsko używane ubranka! ja w ubiegłym roku w połowie listopada zamówiłam dla bratanka w bardzo specjalistycznym sklepie-prezent mikołajkowy -po wielu moich telefonach,niezliczonej ilości e maili.... w okolicach wielkanocy następnego roku ,zwrócono mi pieniądze gdyż nie udało się zrealizować zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 No! Bombka nowa bardzo ładna, Wusia, kontynuować proszę! Też miewałam już kłopoty ze sklepami internetowymi, niektóre towary szły baaaardzo długo Cóż zrobić, teraz takie czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 i tak twierdzę że moja szefowa najlepiej ciśnie:lol2: Malcia no kłopot będzie bo wizytę mam dopiero w maju następną takie krótkie terminy:rolleyes: Gwoździk ja wiem że mnie tu i tam więcej jest ale żeby zaraz mechanicznie prasować Aguś odejmowanie jest łatwe;) jak już dojdziesz do części bombki że wystarczy ilość z początku, to popatrz na początek bombki i przypinaj trójkąciki zgodnie z tym początkowym układem, najpierw cztery tak jak przykrywają początkowy kwadracik, potem następne cztery pomiędzy nimi i w ten sposób wylecą Ci te dodane bez zakłócania kolorków:) pokazuj coś wydłubała:lol: DPS-ia no jeszcze tylko jedna duża a potem malutkie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wusia, a nie możesz zadzwonić i zapytać? Bo jakby co to ja mam odpowiedniego sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Malcia możliwe że w piątek będę się musiała do niego pofatygować bo mnie cóś kopytko konkretnie dzisiaj napier...... la:bash: ale konkretnie o co pytać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 zapytaj o presoterapię pneumatyczną. Ja nie wiem w jakim stanie są Twoje żyły i co zrobili Ci jak leżałaś na stole ;)więc nie mogę zaocznie podjąć decyzji czy można -niech się wypowie lekarz prowadzący,a jakby Ci dał rozpiskę to już bajka Jeśli ok, to koniecznie niech poda proponowane ciśnienie początkowe i czas zabiegu (ja pracuję na Limphatronie dl 1200, więc jest możliwość precyzyjnego dobrania parametrów do każdej kończyny osobno , na 12 poziomach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 o w mordę to ja nie wiedziałam że takie cuda som jak polizę to się dopytam;) z tego co wiem to wypreparował mi żyły w 4 miejscach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wusia są.. i to co ma Malcia to jest super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 opowieść z serii niebezpieczne powroty do domu;) wracam ja dzisiaj z pracy, wysadzona w garażu zostałam, więc z rzeczonego garażu kulam się do domu przez spiżarkę, kto był u mnie wie że z garażu do spiżarki jest stopień, bo garaż ma podłogę niżej, więc wlazłam na stopień spojrzałam przed siebie i o mało się nie spier...am ze schodka z wrażenia:lol2: przed oczętami rozwinęły mnie się cztery nowiutkie wielkie półki w spiżarni, których jak do pracy wychodziłam nie było:rotfl: takie niespodzianki powinny być karane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 znaczy spozniony mikolaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 a to chyba siłą rozpędu bo sobie zrobił regał w garażu potężny:rotfl: a ja mam teraz ponad 4 m.kw. półek w spiżarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 no ten regal w garazu to przygotowany pod prezenty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 teraz czule układa na nim swoje skarby, ale założę się że mam baaaaaaaaardzo oryginalny wystrój garażu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 nio tylko galeryja nie dziala i nie mozemy tego stwierdzic oczoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 TAR-cia wolałam zdjęć nie robić ale Ci opiszę płytki białe z szarymi maziajami jak w kotłowni, podłoga ciemniejsza, nad płytkami tynk silikonowy jak na domu i regał w kolorze aksamitnego burgunda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Burgunda:oNoo to albo takie płyty były, albo farba, albo Twojemu to rybka jakie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts