wu 11.12.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wiola za drugim razem trafione:rotfl: znalazł farbę co w kuchni była zabudowa pod sufitem malowana i pomalował tym regał do szarości pasi jak najbardziej tylko jak ktoś się nie spodziewa może zaliczyć opad szczęki widząc tego koloru regał w garażu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ale co sie czepiasz jak pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 bo wiesz zanim się człowiek przyzwyczai że takie cudo stoi to z letka telepie na widok radosnej kolorystyki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ale zrobione -zrobione gratom obojetne na jakim kolorze spoczywają chyba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 no pewnie a ja wreszcie nie muszę wciągać brzucha jak do kotłowni wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 mnie tez by to nie ruszalo, wazne ze jest a to tylko garaz, a jak kolorystycznie pasuje to czemu nie. a moze masz takie oryginalne upodobania, innymi bym sie nie przejmowala wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 dorzucę limonkowe firaneczki w oknach i będzie odlot:rotfl: ja mam tylko ubaw jak pomyślę o reakcji niczego nie spodziewających się zwiedzających:lol2: a na półeczki w spiżarce położę sobie ceratkę w krateczkę i będzie jeszcze ładniej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 A może taki zamysł miał.. i ta farbę zachował właśnie na garaż... Nooo i widzicie .. mamy przewagę nad innymi nieforumkowymi gośćmi.. my wiemy, ąe garaz ma taką odsłonę.. inni nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 no ja tez wiem o co biega, bo bylam i na zywca widzialam burgunda :D:D i mam bardzo pojemna wyobraznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ale byście padły jakbyście widziały jak małż czule sobie gniazdko zagospodarowuje, tu półeczka tam światełko a tu miejsce na szlifiereczkę tu klucze tam inne zabawki no po prostu jak małe dziecko:lol2: ale dobra nie chichram się bo sama się cieszę jak głupi dzwonkiem z ilości miejsca jaką mam teraz w spiżarce:lol2: no i oprócz tego że zrobił to od razu poustawiał te rzeczy które do tej pory gdzieś tam się walały:( i mogę teraz wszystkie sprzęty z pudełek powyjmować i poustawiać bo mam gdzie a nie upychać ciągle do pudełek jak skończę używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.12.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ja też się cieszyłam dopóki mi mąż nie zajął półek nalewkami i miodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 relek z tego akurat bym sie cieszyla :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Relcia ja bym też nie narzekała ale prędzej by mi półki zajął śrubkami, wiertarkami i tym podobnymi paskudztwami niż czymś sensownym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ja też się cieszyłam dopóki mi mąż nie zajął półek nalewkami i miodami z przyjemnością zrobię absolutny porządek na tych półkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 widzisz Relcia wpuść nas trzy i będziesz mieć puste półki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 plus do tego doddaj A. malci i mojego T. to juz 5 szt. bedzie do wypitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ej, ej...ja sobie dam radę....nie potrzeba pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 TAR-cia może niech sobie chłopy same coś zorganizują bo nie wiadomo jakie duże półki Relcia miała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 tia to przez pare dni nie bedziemy wiedzialy co sie z nimi stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.12.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ja już liczyłam kiedyś ,że tam ze 60 butelek stoi no odejmę te kilka z bimbrem i irlandzką bo właśnie rozpijam ją na katar a mówiłam już, że po drewno na taras nie chodzi się bosą stopą , bo można kataru dostać ? nawet jak sie ma tam wykładzinę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts