Arnika 12.12.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Noo i tak całkiem o suchym pysku;) Relcia namiary poprosimy, a jak nie to adresy podeślemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.12.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) adresy czy dresy ? bardzo , bardzo proszę nie nasyłać na mnie dresiarzy , ja oddam z własnej nieprzymuszonej woli , nawet dołożę każdej pakiet turystyczny :)a wytrzymacie do lata ? .....bo tak , otwórzcie wrota wyobraźni łąka nad rzeczką , rozłożony ogromny pled , podusie , gąsiorek z wężykami , grill...... jeden facet, czyli mój małż do obsługi tego grilla i wachlowania dam kosze z owocami sąsiada po proszę, żeby puścił konie ...jak zmrok nadejdzie , pozapalam latarenki ....ognisko TYLKO MI SIĘ NIE POTOPIĆ !!!! no już, już ...uciekać z tej łąki do sprzątania świątecznego Edytowane 12 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.12.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Relek, ja sobie wypraszam - znowu ta dyskryminacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.12.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Yetuś , a co byś Ty robił na łące między, dajmy na to, 10 -oma kobietkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.12.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jak to co - pilnowałbym swojego wężyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jejtuś, ja nie wiem, jak Ty wymyslasz te teksty, ale ZAWSZE doprowadzasz mnie do paroksyzmów!!! Że Mirka jeszcze przy Tobie nie udusiła się ze śmiechu, to aż dziw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 tez parskam w monitor po jejtkowych tekstach a wspolpracownik patrzy sie na mnie jak na jakas wariatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.12.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 że też głodnemu to zawsze chleb na mysli......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Relcia litości jak ja teraz do lata wytrzymam:bash: Twój mąż z wachlarzem Yejtek z wężykiem luuuuudzie a już chcę lato:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja chcę fotorelację z lata! Bo ja latem to nijak, nigdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 DPS-ia raczej obawiam się że z fotorelacji to może nic nie wyjść bo jakby tak Yejtek swojego wężyka mimo wszystko nie upilnował i pomyliłby się którejś z wężykiem od gąsiorka to wiesz co by to było:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Matkooooo, wyobraźnia mnie się uruchomiła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.12.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) WUsia spiżarnię sprzątam :rolleyes:butelki powycierałam ...nalewka z czarnej porzeczki ( muszę pamiętać coby w przyszłym roku ja od maja zacząć czynić ) nalewka z wiśni na miodzie itd, itd , itd ......WUsia do Twojej Nowej Starej Spiżarni polecam pojemniki wrzucam tam rzeczy rzadko używane jak formy do ciast szpadki do grilla foremki do ciastek :)widelczyki do fondue :rolleyes:grzałka ..na co to komu? ...no wszystkiego nie wyliczę :rolleyes:idę przebierać dalej ,może coś wyciepię ...z bólem serca Edytowane 13 Grudnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 DPS-ia raczej obawiam się że z fotorelacji to może nic nie wyjść bo jakby tak Yejtek swojego wężyka mimo wszystko nie upilnował i pomyliłby się którejś z wężykiem od gąsiorka to wiesz co by to było:rotfl: Nieeee, skąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 o Brazulka fajnie że jesteś Relcia fajne muszę sobie takich poszukać DPS-ia pogadaj z Brazulą bo Ona już chyba wie:lol2: byłam u doktora:bash: nie ma to jak podręczna własna piguła:( Malcia o presoterapię pytałam powiedział że na razie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 a ty gadaj co ci lekarz powiedzial, ze nastroj spaskudzil. nabroilas ty czy on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 wspólnie?? generalnie mam dwa razy dnia zastrzyki z fraxipariny w sporej dawce i już moja okrutna siostrunia skatowała mi brzuszek powtórka wieczorem i tak 15 dni po dwa razy:bash: i za dwa tygodnie do kontroli i natentychmiast rajstopki tylko qurwa nie dość że są drogie jak nie wiem co to jeszcze kupić nie idzie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 czyli nie rehabilitowalas sie wlasciwie:mad:a tyle bylo gadania. co to za rajstopki? wiem ze specjalne ale czy na necie nie mozna dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 teoretycznie można ale to trza wymiary szmery bajery czekam na telefon ze sklepu rehabilitacyjnego czy na jutro im się uda ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 to napisz co to za rajstopki chociaz nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts