Arnika 14.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Eeee TARcia toś się doczekała malinek.. i domniemam że i bombka doszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 wusia a rajtuzki dotarly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 napisali że wpłatę zaksięgowali to nie wiem czy dzisiaj wysłali czy dopiero w poniedziałek wyślą ale już co by nie było muszę czekać bo paniusia ze sklepu dzisiaj też nie raczyła zadzwonić jakby łachę robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 polish biznes, generalnie maja w d..pie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 jak z moja reklamacja parownicy, ja im maile, fony a oni zero odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Zdecydowana większość sprzedawców na Allegro zasługuje na pozytywy, ale ostatnio dwa razy dłuuuugo się naczekałam na przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 mnie na all raz orzneli (nie tyle mnie co meza) od tamtej pory mam awersje zeby tam kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 TAR-cia no mogłabym zrozumieć jakby kilka złotych kosztowały to by się nie opłacało klienta pilnować ale pańcia zaśpiewała 135 zł no i miała szansę na częstsze zakupy bo wiadomo że dożywotnio mi nie wystarczy jedna para:rolleyes: Aguś to apteka internetowa akurat i mam nadzieję że się sprężą mnie raz sprzedawca z allegro zaskoczył bo tak jakbym wczoraj do południa zamówiła i zapłaciła a dzisiaj do południa już towar kurier przywiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No właśnie dzisiaj przyszła paczka wczoraj zamówiona! Jestem zachwycona, bo się bałam, że prezent nie zdąży dojść przed 24 grudnia. Inne prezenty w drodze. Mam nadzieję, że będą wędrowały równie szybko. Za to niedawno prezent dla mojego brata nie dotarł po dwóch tygodniach. Napisałam do sprzedawczyni, a ona odpisała "ojejku! Nie zauważyłam tej wpłaty!". Wrrrrr!!! Przed Mikołajem też jeden sklep z All zrobił ten sam numer. Miał być dodatek do prezentu, a był tylko drobiazg przez rodziców dany (musieliśmy dać, bo to rekwizyt do występu mikołajkowego był). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 no i wlasnie slepy los albo sie uda albo nie. ja prezenty mam juz od ponad m-ca. zamowienia zbieralam w pazdzierniku nie lubie na ostatnia chwile. jeszcze tylko popakowac i z bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 no nasz dla dziecia też już dawno leży i czeka:) raz że strach że nie dotrze na czas dwa że nagle zarąbiście drogie się robią te wszystkie rzeczy tuż przed mikołajem czy gwiazdką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 A ja wszystko przez neta kupowałam do wykończenia nawet domu.... a to piekarnik, płyta indukcyjna, zlew, okap, zmywarka, karnisze, to WC a to kaloryfery, i kafle na całą podłogę w salonie kuchni i pp ponad 130m3 przywieźli za dwa dni + klej do tego.... tirem, myśląc , że to do jakiejś hurtowni, i tir się u mnie nie zmieścił, spedytor musiał mały samochód wysłać... Nie wspomnę, że też kupuję różne drobne i drobniuteńkie rzeczy... zawsze na drugi dzień góra dwa dni... Parownicę zamówiłam koło 12.00 a była u mnie niecałe 23 godziny później caluteńka... Raz tylko zamówione baterie akumulatorki przyszły po wielu wielu mailach i telefonach po 3 tygodniach a napisane wysyłka w 24 godz..... wściekła wystawiłam sprzedawcy negatyw, i .. ja też dostałam negatyw.. za wpłaconą natychmiast kasę.. Nic to.. pan już miał czerwone kartki i otrzymywał je nadal od klientów.. brrr... w końcu baterie doszły... Tak generalnie jestem zadowolona z zakupów przez neta.. jeśli wiem co ja chcę... Dzień dobry Paniom i Panom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 W większości sprzedawcy sprawują się ok, czasem - jak wszędzie - bywają wyjątki.Ale tylko czasem, na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 jak z moja reklamacja parownicy, ja im maile, fony a oni zero odzewu. Tarciu, jaką parownicę reklamujesz??? Nowego Karchera? Bo właśnie miałam sobie kupić na święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 juz zareklamowalam i przyszla nowa ale co nerwow zjadlam to moje. pierwsza przyszla popekana i uszkodzona. ale nowa przyszla nieuszkodzona i juz uzywana, jest super, karcherowa sc1020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 łoooo ale się dzisiaj natupałam:( ale dwa smakołyki na święta się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 jakie? i czemu sie natupalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 szyneczka się pekluje i śledziki zielone się robią a bo to wiesz ciągle z miejsca na miejsce i wynosiłam do szybkiego studzenia to kilometrów nabiłam no i jeszcze mi ciągle ktoś łebek zawracał i musiałam marynatę do szynki robić dwa razy:bash: bo mnie zagadali i ocet zamiast do zalewy na śledzie to wrąbałam do gotowej marynaty do szynki:mad: i sprzątanie i zakupy i obiadek no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 eeeeeeeeeeeee ale za co:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts