malka 24.12.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.12.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Jest taki czas, Co łzy w uśmiech zamienia. Jest taka moc, Co smutek w radość przemienia. Jest taka siła, Co spełnia nasze marzenia. To właśnie Magia ***Świąt Bożego Narodzenia*** Nadulka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.12.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://img585.imageshack.us/img585/8992/img0157fv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 [h=2][/h] Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.12.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://e-kartki.net.pl/kartki/26/6/d/6665.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.12.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Wusiątko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 dzięki Kochane:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.12.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 widziałem wreszcie bombkę .... świetna .... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.12.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 to ja dziękuję Gwoździku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 27.12.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 No musiałem Cię Wusiu odwiedzić, no nie mogłem się powstrzymać, przepraszam.Dziennik śmignołem dość szybko, ale komenty to już dłuższa lektura, oczywiście jeśli pozwolisz Ty mi moje dzieciaki.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Dojadam sałatkę świąteczną w ramach postu warzywnego i sobie czytam, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 witaj Miras rozgośćcie się zapraszam u mnie mało budowlanie już ale za to gadanie o wszystkim jak najbardziej:lol: dziennik w sumie dawno się skończył jeśli chodzi o pisanie;) a dalsze zdjęcia z wykończeniówki to można pooglądać na życzenie jakby co;) DPS-ia a z majonezem ta dieta:rotfl: własnie byłam na kontroli u naczyniowca:mad: no chyba gościa pogięło:mad: jadę szukać leków bo jak nie będzie tam gdzie mówił i za tyle co mówił no to sorry ja się leczyć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Po pierwsze - niestety, bez majonezu... Po drugie: ja Ci dam nie będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 a to szacunek rzeczywiście dietetycznie;) DPS-ia jak mnie u nas w aptece zaśpiewali prawie 400 zł za 28 tabletek to by mnie nawet taka tabletusia przez gardło nie przeszła:( ale na szczęście we somsiedniej wsie zgodnie z donosem pana doktorka sprzedali mi za jedyne 140 zł rzeczone 28 tabletek to siem jednak leczyć będę chociaż dalej będzie ciężko przełknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 wusia a skad taka roznica? i one nie sa refundowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 TAR-cia pojęcia nie mam skąd różnica doktorek coś o promocji wspomniał ale to gigantyczna promocja jest no i ja mam samochód i mogę sobie podjechać a jak osoba starsza i samotna to pozamiatane:( te piguły nie są właśnie refundowane:( dobrze że fraxiparyna była refundowana bo tez bym sopranem śpiewała jak opakowanie 152 zł kosztowało a ja trzy potrzebowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 leki na migrene tez nie sa refundowane a drogie jak diabli. 2 tabletki to ok. 45-50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 no bo to metoda albo płacisz i się leczysz jak Cię stać albo idziesz tylko do apteki pytasz ile i dziękujesz i czekasz aż szlag Cię trafi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Jak Ci powiem, że kiedyś (14 lat temu) płaciłam za ampułkę leku koło 1000zł dla Emila, a miał podawaną ją dwa razy dziennie i to najpierw przez trzy tygodnie, potem jeszcze przez jakiś czas to by Cię z butów wyrwało, a NFZ rozłożył ręce.. powinien lek być refundowany, oni kasy nie mieli, a lek potrzebny baaardzo... Natychmiast..Co było robić.. sprowadzaliśmy samolotem ze Szwajcarii.. Bolało jak diabli, ale za to młody dzisiaj jest.. potem reha.. i dał radę.. sponsoring tylko wówczas by mama i tata, 1% nie było....Wqrwia często ten nasz NFZ.. ojjj bardzo..No i skąd się biorą te różnice w cenie.. no skąd?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Wiola powiem tak skoro sprowadzałaś znaczy miałaś taką możliwość ale jak jest starsza osoba która ma z 600 czy 800 zł emerytury i nagle w aptece zaśpiewają jej za lek prawie 400 zł i to za jeden a na ogół potrzebuje kilku to normalne że go nie wykupi a ponieważ to lek przeciwzakrzepowy to łatwo przewidzieć co dalej będzie:( i powiem uczciwie że gdybym nie dostała go tam za 140 zł to też bym nie kupiła bo niestety na 400 zł mnie nie stać te 140 zł nawiasem mówiąc też uważam za rozbój w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts