Gwoździk 29.12.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 poczytałem .... i w tym wewątku nie będę żartował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 29.12.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 WUsia rzeczywiście u Ciebie o wszystkim, no i dobrze. Nadrabiam zaległości, ale coś księżniczki nie pozwalają ostatnio no chyba że spią. Ach te kobiety:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 No pięknie, a do mnie to ani czubka nosa nie wetknął! Jestem niekochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Malcia no pewnie że przy takich kwotach to każda dycha dobra:( ale będę pamiętać o Twoim dilerze jakby co;) Gwoździk no weź mnie nie załamuj czym podpadłam:( Miras wbrew twierdzeniom Malki;) towarzystwo u mnie dobre i radosne w sam raz na gorsze dni, ciesz się że nie jesteś jednym mężczyzną bo ja na ten przykład jedyną kobietą jestem no suki i dwóch kotek nie licząc:rotfl: DPS-ia ja byłam ale widać ja Ci nie wystarczam:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.12.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Wusia, znam ten lek ... Moja Babcia emerytka go brala. Niestety identycznego i tanszego zamiennika nie dostaniesz Dobrze, ze nie jestes na glodowej emeryturce, bo wtedy albo rezygnacja z leku, albo pomoc rodziny :( Straszne to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Wusia, Ty u mnie też daaawno byłaś, a Miras wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 jakas dzisiaj spiaca jestem:sleep:to chyba ta beznadziejna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 ciesz się że nie jesteś jednym mężczyzną bo ja na ten przykład jedyną kobietą jestem no suki i dwóch kotek nie licząc:rotfl: Andrzej ma gorzej - jedyny facet, cztery kobiety, sucz, dwie kotki, świnka, chomiczka, jedna papużka, kocur wykastrowany... jedynie królik i trzy samce papuzie dotrzymują męskiego towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 DPS-ia a to już podłe oszczerstwo:( wczoraj byłam, zresztą każdego dnia jestem:P TAR-cia ja wczoraj ADHD do północy miałam:( Aguś no Twój przebija wszystkich:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ja też jestem.. żeby nie było... A jakież to ADHD Cie wzięło wczoraj.. jakby jutro to rozumiem.. ale wczoraj????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.12.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Arnika no jakie? naczytała się wczoraj u Tarci o materacach i pewnie jeszcze raz testowała swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 a mi sennosc przeszla, dzis spalismy do 12:o ale siedzielismy do 2 nad ranem, dzis chyba sie poloze wczesniej bo T. rano do pracy, ja mam wolne na szczescie wiec odespie. a jutro skomponuje jakis obiadek sylwestrowy i przekaseczki na wieczor. i zmajstruje moze jakies kruche ciasto, tylko na jablka zbytnio nie mam ochoty i kombinuje z czym by je tu zrobic, to ciasto znaczy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Wiola ADHD polegało na tym że spać nie mogłam:( a dodatkowo przypomniało mi się że nie wyjęłam części mięska na rosołek dzisiejszy z zamrażarki no i że przydało by się zmywarkę wstawić no i że trochę kuchnię ogarnąć i że będę to musiała rano zrobić a planowałam rano co innego no i mama na obiad miała wpaść i już całkiem po spaniu było;) żeby się nie męczyć wstałam wypucowałam kuchnię, wyjęłam mięsko i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku poszłam spać za 5 dwunasta;) Nadusia jak widać materac zupełnie mi nie "leżał" TAR-cia jak zrobisz w formie tarty to może być z truskawkami, śliwkami lub wiśniami mrożonymi tylko trzeba najpierw rozmrozić, jagód nawrzucać też możesz:) krem budyniowy też możesz zrobić 2 budynie np orzechowe w połowie mleka ugotować i utrzeć z pół kostki masła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Wusia caly szkopul w tym ze nie bylo ani sliwek ani innych poza truskawkami owockow mrozonych. bida z nedza w sklepie. budyn odpada, nie tyle budyn co mleko. zrobie moze jablka i powidla sliwkowe. powinno byc dobre. kruche ale nie tarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Kurczak.. ja kompa wczoraj o 1,30 wyłączyłam... Spać i tak z bólu nie mogłam.. zasnęłam jak już jaśniało , a chłopaki krzyczeli.. mamoooo wstawaj.. śniadanko.. znaczy Emil.. bo starszak śpi o takiej porze,... Jutro śpię do oporu... Ale ze starszakiem muszę jechać... choć najpierw się wyśpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.12.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 ja tez chodze późno spać,i czasem nie moge sie w dzień pozbierać Arnika dzis po proszkach sie wyspisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 ja jak mam wolne to tez po nocach siedze a potem odsypiam. a moj mezus juz sie szykuje do spania, ja jeszcze troche posiedze i tez zmykam do niego, nie ma to jak wspolne zasypianie. bialy tez juz rozwalony przy mnie na sofce pochrapuje i baczki puszcza (to niestety skutek uboczny lekarstw ktore bierze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.12.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 a ja nie umie jakos dlugo spac,choc zawsze to zapowiadam,że nie maja mnie budzic i i tak najszybciej wstaje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 DPS-ia a to już podłe oszczerstwo:( wczoraj byłam, zresztą każdego dnia jestem:P No ale przecie przedwczoraj (od wczoraj to wczoraj już jest przedwczoraj ) to dawnoooo... To oszczerstwo, że oszczerstwoooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.12.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 ja odkąd pełnia była spać nie mogę a z tym długim spaniem to maks do siódmej bo potem mnie ruda z łóżka wyciąga bo na dwór chce a zanim małża wykopię żeby poszedł wypuścić to zdążę wypuścić, toaletę zaliczyć i iść spać z powrotem:lol2: DPS-ia Ty się jeszcze w tym roku na lanie załapiesz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts