wu 10.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wioluś dopóki mnie na oddziale nie przebadają to jeden, a jak przebadają to może i wymyślą co mi jest i dadzą coś innego niekoniecznie to bo specjalnie zdrowe to nie jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 aaaaaaaaaa ten zastrzyk to tylko jeden ale dwufunkcyjny;) główna funkcja zobaczyć czy mi będzie po nim lepiej a uboczna moja frajda jak mi będzie lepiej;) A to legalne jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A co? Chcesz sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Malcia znaczy o żylaka pytasz?? jak tak to nie wie bo i skąd wizytę mam dopiero w kwietniu u niego:rolleyes: aaaaaaaaaa ten zastrzyk to tylko jeden ale dwufunkcyjny;) główna funkcja zobaczyć czy mi będzie po nim lepiej a uboczna moja frajda jak mi będzie lepiej;) A Ty wiesz,że powikłaniem może być zakrzepica? Mam nadzieję,ze jakiś lekarz Ci to przepisał, a nie diler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Brazula no w pewnym sensie legalne bo jego pozytywny wpływ albo brak wpływu już coś lekarzowi mówi na temat zdrowia pacjenta zresztą lekarz tego nie ukrywał że to w celach niejako testowych zanim wszystkie badania porobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No to ja czekam, aż Ty się w tym szpitalu położysz... Wpadnę do Ciebie bo mam blisko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Fajny test. Czy już rosną Ci długie uszy i zaczynasz śmiesznie noskiem ruszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Malcia wiem ale ze drugiej strony ćpam cięgiem ten pierońsko drogi lek przeciwzakrzepowy:bash: więc mam nadzieję że po jednej dawce szlag mnie nie trafi:rolleyes: lekarz lekarz z WSS Nr 5;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 dzięki Wiola może nie aż tak Aguś bardziej w sensie że ma podejrzenia co do schorzenia i pozytywny wynik podania tego leku podpowie że np dobrze kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Szkoda, króliczki są śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 nie jestem do końca pewna czy chciałabym mieć długie uszy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Fajny test. Czy już rosną Ci długie uszy i zaczynasz śmiesznie noskiem ruszać? coś mi się przypomniało. Na jakiejś konferencji, czy warsztatach dla rodzin z dziećmi z ADHD, zespołem hiperkinetycznym i ZA, padło pytanie, czy można potwierdzać /wykluczać diagnozę podając "na próbę" metylofenidat (pochodna amfetaminy).... I z przerażeniem stwierdziłam,ze paru rodziców by taki "test" chętnie wykonało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 no u mnie test nie był aż tak ryzykowny;) bo patrząc w dotychczasowe wyniki miała podstawy przypuszczać że będzie mi po nim lepiej:rolleyes: tylko nie wiem czemu akurat najlepiej na płuca mi pomógł ten zastrzyk:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Bo tym sie ataki astmy łagodzi i ostre alergie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Malcia ja mam wrażenie że to mi rozblokowało cały gorsecik mięśniowy i po prostu klateczka mi się cudnie rozchodzi i duuuuuuuuuuużo powietrza w płucka włazi:) śmiałam się do mamy że teraz jak powietrza nabieram to mnie płuca w nerki smyrają, a żebra mnie aż bolą tak pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jak płuca bardziej dotlenione to i mózg lepiej pracuje.;.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Wusia - pomijając ewentualne skutki niepożądane - z Twoich postów aż bije, że się znakomicie czujesz, kochana! Tak miło czytać, że masz mnóstwo frajdy z życia teraz! Cieszę się ogromnie! Tylko nie zapomnij dokończyć badania i nie robić niczego na hurra, bo można sobie paskudnie zaszkodzić - ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Jak płuca bardziej dotlenione to i mózg lepiej pracuje.;.. W każdym razie takie jest założenie ... Siemanko poranne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 no czuję się jak na jakimś dopalaczu;) nie że nic mnie nie boli bo aż tak dobrze to nie ma:rolleyes: ale lekko mi się oddycha, wreszcie nie wlekę rąk po podłodze ze zmęczenia tylko pomykam jak motylek nad podłogą dobra z motylkiem przegięłam wagowo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Kochana, ale to oznacza, że powinnaś chyba sprawdzić sie także pod kątem chorób układu uddechowego, czy Ty nie masz czasem jakiejś astmy czy cóś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts