wu 11.01.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 DPS-ia ten zastrzyk działa też na choroby autoimmunologiczne w kierunku których mam robione badania:rolleyes: diabli mnie podkusili sprawdzić na co te badania mam i teraz obgryzam pazury coby negatywne były wyniki astma osłuchowo by wyszła a ostatnio cięgiem ktoś mnie stetoskopem po plecach gania, no i jeszcze zostaje zaskakująco szybkie zniknięcie koszmarnego zmęczenia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ja tez chce ten proch jak na zmeczenie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Wusiu - mam nadzieję (i trzymam kciuki za to), że okaże się, iż to chroniczne zmęczenie wynika z nadmiaru obowiązków, a nie z chorób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ja też mam taką nadzieję, że to jednak nadmiar obowiązków naszej Wusiwszystkimsięmuszęzająć doskwiera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 no trzymajmy się tej myśli aczkolwiek jakoś przez te ostatnie dwa dni nie ubyło mi obowiązków a wręcz przeciwnie kieracik przyspieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.01.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Fajnie tak! Doładowujesz się jakimiś dopalaczami i przyspieszasz! Walnij sobie jutro podwójną dawkę, a za dwa kolejne dni potrójną. A za tydzień poczytamy na Onecie o takiej jednej, co to prędkość dźwięku przekroczyła bez skakania z balonu wiszącego w kosmosie, a jedynie zap..jąc po domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 nie a Aguś tak dobrze;) ten jeden dopalacz musi mi co najmniej do 7 lutego wystarczyć bo potem to mnie zamkną na obserwacji:rotfl: znaczy ja wiem że niektórym trudno zrozumieć czego się głupia cieszy bo dużo wysiłku wkładam żeby nie było widać na co dzień jak nosem w asfalt ryję ze zmęczenia:( więc na ogół ogół sądzi że wsio w porządku no ale tak nie jest za to teraz mi jest dobrze i cieszę się właśnie jak głupi dzwonkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.01.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Wusia, trzymam kciuki, żeby Ci się ten nos w bezpiecznej odległości od asfaltu utrzymywał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 No... Z tym, że mówiłyśmy Ci nie raz i nie dwa, że w dużej części sama jesteś winna tego zmęczenia, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 DPSia.. a która z nas słucha jeśli o jej zdrowie słychać...? WUsia, TARcia, Arnika.. i inne????????? No która?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ja słucham... Jednym uchem wpada, drugim wypada... Zostaje to, co akurat mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 DPS-iunia to nie tego typu zmęczenie mnie trzyma:rolleyes: jak się człowiek narobi czy nie dośpi to jak na drugi dzień się poobija, pośpi dłużej to wraca do normy u mnie tydzień odsypiania i obijania nie daje efektu:( Wiola dzięki:hug: Aguś generalnie też mam słuch selektywny:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 no wlasnie tez mam ten problem chroniczne zmeczenie, mimo tygodniowego odpoczynku, spania do poludnia, calkowitego opitalania sie wciaz czulam sie zmeczona, lekarka mowila, ze to tez jest reakcja na stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 no tak tylko czemu mi przeszło po sterydzie:rolleyes: nie żebym narzekała;) tak mnie tylko czasem dywagacje dopadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 No dobrze, że masz wyznaczony termin badań, potrzebujesz porządnego diagnozowania, a potem to już z górki. Trzymam kciuki, żeby dobrze było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 dzisiaj poszedliśmy na sanki, pies też poszedł był i jestem dumna z piesa;) monsz postanowił zrobić z psa domowego psa pociągowego i powiem szczerze że jak nigdy pies niczego nie ciągnął ani uczony nie był, no i szelek nie miał to świetnie psu poszło:lol2: Młody miał jazdę z prędkością 20 km na godzinę a my jęzory do pasa żeby dogonić towarzystwo;) i tylko raz Młody zaliczył orła jak sanki w 30 cm zaspę zaryły nawet filmik mam z telefonu bo było co podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 ja chce obejrzec ten filmik:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 No widzisz, jaka ona zdolna? Dziecek pewnie zachwycony, co? Super! A foty jakiej nie masz, coby wkleić z piesem i sankami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 wusia co z ta twoja galeria, ja widze tylko bombki a gdzie reszta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ja już do galerii nie wchodzę.. nie mam nerwów... Zdjęcia psa pociągowego z pasażerem poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts