wu 13.01.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 aaaaaaa TAR-cia pokazanie filmiku to już chyba przekracza moje zdolności obsługi foruma;) no ja nie mam siły walczyć z nią i każdemu albumowi nowego hasła dawać może jak co nowe będzie do pokazania to nowy album zrobię DPS-ia Piotruś w głos się zaśmiewał jak pies biegiem leciał a ślisko było tak że raz psu nawet fakt posiadania 4 łap nie pomógł i też pies wyciął orła;) DPS-ia Wiolcia zdjeciów nie mam bo za szybko akcja się rozwijała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 No wiesz co, taka nieprzygotowana z psem pociągowym na sanki poleciałas? Niebywałe zaniedbanie to jest, proszę koniecznie jutro powtórzyć z aparatem w ręku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 DPS-ia miałam aparat ale w telefonie a zanim on się zastanowi żeby fota zrobić to już dawno nie byłoby komu:( jedynie co to ten filmik mogłam zrobić i wprawdzie nie wiem jak na większym monitorze ale jakością filmu na ekranie telefonu jestem bardzo miło zaskoczona bo trzymany telefon w ręce i mało co truchcikiem leciałam za nimi a fajnie widać a jutro jak wrócę to mogę sobie popstrykać ciemność jedynie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Psy uwielbiają takie zabawy, trzeba wręcz uważać, żeby nie przegiąć - Katma ciągnęła 2 pary sanek z córcią na jednych i Jej koleżanką na drugich. My z Szanownym musieliśmy nieźle kroku przyspieszać, żeby za nimi nadążyć! Wszystko oczywiście zależy od gabarytów psa;) Wysia, na Photobucketa możesz filmik wrzucić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Brazula a on będzie od razu hasło chciał żeby mu zrobić piesa ma dobre gabaryty do wożenia Młodego zwłaszcza po takiej fajnej drodze jak u nas że zaśnieżona ale ubity śnieg;) filmika nie ma jak wysłać bo ma 200 MB a poczta bodaj 100 MB tylko pcha:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 fajna zabawa my dzis za quadem dzieci puscilismy niestety nie mamy leosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Martuś no fajna i radości i śmiechu było a na przejażdżkę leosiową zapraszam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Marta a malpeczka nie dala rady pociagnac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Małpiątko TARcia raczej by nie pociągło... jak ją ostatnio widziałam, to była ciut większa od Okrucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 no może jakby Małpiątko, Okrucha i Inkę razem zaprząc to może by dały radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Wusia, nie mam pojęcia o szczegółach, nie wrzucałam jeszcze filmu. Ale na Youtube też można, konto tylko trzeba założyc, ale to pikuś. I też możesz zastrzec prywatność, tak żeby byle kto nie oglądał tego, czego nie chcesz,żeby oglądali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Emi teżmoce przerobowe ma, ale niekoniecznie kierunek dobry utrzymuje. Mimo wszystko dziecka ją zaprzęgają czasami i mają kupę radochy z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.01.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Marta a malpeczka nie dala rady pociagnac:p próbowała wczoraj ale nie wiedzieć czemu nie dala rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Bry Paniom a kota można do zaprzęgu zaciągnąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 jak sie da, to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 mówisz, warto spróbować ? W sumie kot wagowo zblizony z młodym, więc powinien dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Może nawet spodoba mu się jazda na sankach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.01.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 kotu czy dziecku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aguś no wiesz Uńka też nie szła jak po sznurku ale frajda była;) Malcia wsio zależne od gabarytów kota;) bo na ten przykład taki tygrys też kici a nie miałby problemu żeby Ciebie powozić Gwoździk zależy kto by kogo pierwszy dorwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Się nocnie przywitam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts