wu 14.01.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Brazuś Skarbie jakie nocnie:jawdrop: toż dopiero wieczór się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Może i tak, ale ja już ciemność przed oczami widzę Nie wyspałam się, nigdy się nie wysypiam, gdy muszę rano wstać bez możliwości posmędzenia się w szlafroku pół dnia!!!! To jest okrucieństwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Brazka ja ostatnio sie klade po polnocy a o 6 juz pobudka, jestem tak zmeczona jak stonka po oprysku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Wiesz co, mi to ogólnie rybka o której wstanę, ja tylko nie mogę ścierpieć tego, że muszę się na konkretną godzinę wybrać ... no nie lubię tego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 tfu tfu tfu ja od zastrzyku nawet nie wyspana nieźle funkcjonuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dziwna sprawa, bo ja jeżeli prześpię 6 godzin od 3 do 9 rano, jestem wyspana. Kiedy prześpię tych samych 6 godzin od 22. do 4, jestem nieprzytomna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 a to akurat jest łatwe do wyjaśnienia;) zimą właśnie dlatego taki problem ze wstawaniem jest że jest długo ciemno rano i organizm nie zdąża czegoś tam wyprodukować co sprawia że obudzeni się czujemy i w miarę rześcy, latem wcześnie widno to organizm ma dosyć czasu żeby to cóś ( oczywiście co to już mój śmietnik nie raczył zapamiętać ) wyprodukować i dlatego łatwo nam wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ALe ja mam tak samo bez względu na porę roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dziwna sprawa, bo ja jeżeli prześpię 6 godzin od 3 do 9 rano, jestem wyspana. Kiedy prześpię tych samych 6 godzin od 22. do 4, jestem nieprzytomna. mam to samo i wbrew Wuśkowej teorii, bez względu czy to zimna zima, czy upalne lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Podobno ludzie o wysokim IQ lubią późno chodzić spać.TO JA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 czy 6 rano,to późna, czy wczesna godzina,bo mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ostatnio Malkę wyganiałam spać o 5.30.... brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aaaa moja sąsiadka ostatnio wstała o 2.00 i zobaczyła u mnie się świeci.. normalnie wstała o 5.00 a u mnie się świeci.. zwątpiła...A ja jej ostatnio mówiłam, że życie toczy się wieczorową porą , a nie zasypianie z kurami o 19-20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.01.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Podobno ludzie o wysokim IQ lubią późno chodzić spać. TO JA! to ja też a przynajmniej będę sobie to wmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.01.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Gdyby mnie zamknęli w odciętym od świata pomieszczeniu, to ja chyba w ciągu 3 dób zaliczyłabym dwa razy spanie. Bo siedzieć do późna mogę bez najmniejszego bólu. Pierwsza, druga - to norma. Kiedy wiem, że mogę odespać - trzecia, czwarta. Po krótkim treningu szybko przestawiam się na nocny tryb życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie mam raczej problemu z IQ, ale spać to ja muszę wcześnie iść. 23 to już jakiś masakryczny środek nocy! Rano mogę wstawać, nie mam żadnego problemu, jestem rześka i pełna chęci do działania, rano mogę góry przenosić!Nie mogę zrozumieć, jak ktoś rozmamłany snuje się i nieprzytomny do południa albo i dalej.A tak ma na przykład moje młodsze dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Oooo jak ja lubię w koszuli nocnej chodzić po domu.. choćby i cały dzień... Jak mi się nic nie chce i mogę z domu nie wychodzić. to mówię, że mam piżamowy dzień.. wówczas jestem cała szczęśliwa.. Zawsze jak mam coś do zrobienia robię w koszuli nocnej.. jak się tylko ubiorę.. robota mi nie idzie za nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Gdyby mnie zamknęli w odciętym od świata pomieszczeniu, to ja chyba w ciągu 3 dób zaliczyłabym dwa razy spanie. Bo siedzieć do późna mogę bez najmniejszego bólu. Pierwsza, druga - to norma. Kiedy wiem, że mogę odespać - trzecia, czwarta. Po krótkim treningu szybko przestawiam się na nocny tryb życia. ja siebie bym posadzila, ze przespalabym te 3 doby z mala przerwa na picie i siku Oooo jak ja lubię w koszuli nocnej chodzić po domu.. choćby i cały dzień... Jak mi się nic nie chce i mogę z domu nie wychodzić. to mówię, że mam piżamowy dzień.. wówczas jestem cała szczęśliwa.. Zawsze jak mam coś do zrobienia robię w koszuli nocnej.. jak się tylko ubiorę.. robota mi nie idzie za nic... u nas to sie nazywa dzien dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A mogę u Was mieć dzień dziecka????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts