braza 15.01.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie mogę zrozumieć, jak ktoś rozmamłany snuje się i nieprzytomny do południa albo i dalej. A tak ma na przykład moje młodsze dziecko. I ja!!! I ja!!! Mogę się smędzić do bólu, a gdy nudzi mi się smędzenie, to mogę nawet coś zrobić - bylebym nie musiała się ubierać!!!!! Uwielbiam siedzieć w nocy, ale gdy mam w perspektywie wstanie o 06.20 .... nie, tu jednak dusza mi mówi - e tam mówi, ona wrzeszczy - idź spać, bo rano do własnej kuchni nie trafisz!!!!! Ciekawe, jakie mam IQ ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 też uwielbiam piżamowe dni:) i dni kiedy się mogę smędzić robiąc bez pośpiechu to co chcę, i mogę późno spać chodzić i jak powinnam wstać wczas bo jakiś wyjazd czy cóś (nie chodzi o pracę ) to nie ma problemu - gorący prysznic i kawa i chodzę jak żyletka:lol: tylko straszliwie nie lubię musieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Bo nic tak nie zabija entuzjazmu jak mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 matko niech mój entuzjazm zastrzykowy trwa jak najdłużej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 jeszcze Cię trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ten zastrzyk to genialny jakiś jet! Aż dziw, że go na masową skalę wszyscy nie biorą zamiast jakiejś amfy czy innych takich!Lubię pospać długo, zwłaszcza, kiedy posiedzę w nocy, ale snuć się w piżamie nie lubię. Kiedy wstaję, to się ubieram. W cokolwiek, może być dres, ale muszę się ubrać nawet do śniadania. Chociaż kiedyś sprawdzę, jak by to było w szlafroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2013 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 I co? Gdzie te sowy? Nie ma z kim pogadać... Chyba pójdę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No właśnie, w piżamie czy szlafroku też nie lubię. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 I co? Gdzie te sowy? Nie ma z kim pogadać... poszly spac tez sie wczoraj jakos szybko wyautowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Książka czekała Ja nie lubię snuć się w szlafroku,bo mi stopy marzną , mam dyżurny dresik, który wdziewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Na stopy, gdy mi marzną, nakładam skarpetki, , na tyle mnie stać w kwestii porannego ubrania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 A Gospodyni gdzie się zapodziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zastrzyk poniósł Ją gdzieś daaaaaleeeeekooooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Oooo to to to.. skarpetki wystarczą.. ale jak mój szanowny podłogówkę mi przykręcił.. okrutnik jeden.. siedzę i marznę.. mam w domu jedynie 21- 22*C... palce mi marzną, stopy marzną.. o on.. oni wszyscy 3 czują się świetnie.. Rozbraja mnie Emil, bo on w piżamce po dworze biega psa wyprowadzić oczywiście bez kurtki i czapki.. mąż w samym sweterku wychodzi... a ja w kożuchu czapce i szalu i kozakach pozapinanych.,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Wiolus i ja do ciebie zima nie przyjade, bo bym sie chyba upiekla i nie daj boze na golasa latac musiala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Malka chciała się rozpuścić, .. podobno... Okno sobie otworzysz... brrr już mnie otrzepało z zimna... Jak do Ciebie pojadę.. to ciepłą kurtkę zabiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No 2 dni w takiej temperaturze i zaraz katar,kaszel....matkkkkoooo oni w swetrach, a ja cieniutkiej koszulce z krótkim rękawem i i tak było gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ...mogłaś się rozebrać... Pościeli nie zmieniłam... wpadnij wygrzać się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Wiola takie przegrzewanie organizmu jest bardzo niezdrowe, lykasz wszystkie infekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 jestem jestem takiego kręćka mam w robocie że już na zakrętach własną doopę oglądam:bash: dobrze że mnie zastrzyk jeszcze trzyma:rotfl: jutro już chyba zacznę w pracy gryźć ludzi zwłaszcza tych co będą coś chcieli ode mnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts