DPS 21.01.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ciasta z galaretką NIGDY nie udało mi się zrobić, żebym nie wiem jak próbowała, to zawsze galaretka wsiąkła w ciasto. Ale jeść umiem takie ciasto doskonale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 za rzadka wlewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Uuuuu, ale tu słodko ..... Dostanę kawałek kiełbasy ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Proszę bardzo. Pod nieobecność Gospodyni poczęstuję. Ja jednak wolę inne smakołyki. Zaraz sobie ukroję kawałek oscypka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Noo ja kiedyś zrobiłam biszkopt z galaretką jak Malka miała do mnie przyjechać.. kompletna kompromitacja.. Noo ja to w ogóle jestem anty ciastowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Truuudno, zostawię Babci te ciasta, ja umiem tylko te najprostsze i najszybsze - mikser, ukręcić, do formy, upiec, gotowe. Ze dwa razy w roku może piekę ciasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 dobra jako że niektórym za słodko było przerzuciłam się na produkcję jajek ....... Wielkanocnych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dziękuję Agduś, a tak na przyszłość .... to uwielbiam polską długo dojrzewającą I oscypki też kocham!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Dzień dobry ja z pieczystego wybieram zawsze gotowce... krótko i na temat wychodze z założenia, że nie bede stała godzine przy placku który zjedzą mi w 30 min to się nie kalkuluje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ja za ciastami nie przepadam. Czasem upiekę babkę piaskową i tyle. No teraz mam zamiar to słonecznikowe spróbować upiec, ale muszę koleżankę pogonić, bo mi przepisu nie wysłała. Od czasu do czasu wolę kupić jakieś niewielkie ciacho, takie, co to się zje i nie będzie leżało trzy dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ale mi się ciacha zachciało.. a do cukierni już nie bardzo chce mi się jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 No to pozostaje pieczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Wiola tu masz najprostsze na swiecie szybkie ciasto http://www.dwiechochelki.pl/2009/11/najprostsze-ciasto-z-owocami.html tylko jajka z cukrem trzeba do bialosci ubic ja je ostatnio robilam na razowej mace z mrozonymi malinami i jagodami pysznosci Edytowane 22 Stycznia 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 To ciasto ma dwie zalety: szybkość i łatwość to pierwsza (bardzo podobne do "mojej" babki piaskowej), a fakt, że nie będzie mi smakowało, to druga (nie w moje bioderka pójdzie!). Może zrobię niespodziankę rodzince? Wybierają się na łyżwy, ja nie umiem jeździć na łyżwach, więc zostaję w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Tak mi się ciacha zachciało, że jak jechałam z rehabilitacji to o wsiowy sklepik zahaczyłam.. maleńkie ciastko 2zł.. zgrozo.. W mojej ulubionej cukierni miałabym pół kilo ciacha albo i więcej, zależy jakie bym wybrała.. Właśnie starszak stoi przy indukcji i smaży naleśniki.. Mniaaammmm będzie obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Agdus ty nie ciastowa?? Ja takie ciacho z malinami to bym mogla sama cala blache wciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Możecie już przestać z tym ciastem?Głodna się zrobiłam, kurde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Upiekłam, ale na razie nikt nie ma odwagi spróbować. Ja nie lubię ciast z owocami i mokrych (nasączanych czymkolwiek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 ja obżarta koncertowo faworkami przez weekend nie odczuwam potrzeby pożerania słodkiego ale przepis fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 od paru dni (jak na minusie) wlaczylam sobie podlogowke w pracy, cierpie okrutnie, nogi az mi plona, spuchniete na maxa:sick: nienawidze podlogowki. jutro bede idiotycznie wygladac w sandalkach na boso, ale innego wyjscia nie widze albo wylaczyc i marznac albo ubrac sandalki, nie cierpiec i miec cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts