TAR 24.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ale to nie przed snem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 starczy jeszcze by mi mózg od nadmiaru tlenu eksplodował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 dobra, ide kąpi i lulu:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 słodkich TAR-cia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Agduś a jakiego typu ciacha ci smakuja?? Zazwyczaj takie suche, co to się je i pluje okruchami. Babka piaskowa (byle ktoś jej nie nasączył czymkolwiek), kruche (byle bez owoców, dżemów itp. - soute albo z jakimiś ziarenkami), francuskie w małych ilościach, bo strasznie ciężkie, sernik, ale nie każdy i mało, makowiec (też nie każdy i też niewiele), rolada czekoladowa, orzechowe (ale suche z orzechami, a nie kremem orzechowym), czekoladowe. W sumie każde w niewielkich ilościach i muszę mieć melodię do jedzenia ciasta. Jeżeli z kremami, to czekoladowymi albo z bitej śmietany i też nienasączone. W sumie, to mogę bez ciast żyć. Moim grzechem jest czekolada. Wiola a probowalas to ktore podawalam Agdus?? to na oleju?? jest na prawde banalne i musisz sie bardzo postarac zeby je schrzanic To fakt - nawet mnie się nie udało. Matra nie próbowałam.. bo maliny mam ale zmiksowane.. Ja użyłam mieszanki kompotowej ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.01.2013 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (...)Yetek Ty futrzaku jeden jak ja Cię dorwę w swoje łapki to Cię pensetką wydepiluję po jednym włosku:mad: ...ale za co ...jam niewinny! ...- to woźnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 DPS-ia nie rób zołzy z siebie:lol2: Nie muszę robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.01.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Agdus to mam super przepis na keks na bialkach z duza iloscia bakalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Jedyny keks, jaki lubię, jest warzywny. Na słono do barszczyku. Pyyyycha. Pewnie podobny przepis, bo też się ubija białka. W słodkich keksach nie lubię żadnych skórek pomarańczowych i kandyzowanych owoców. Wiem, okropna jestem!I wciąż nie mam przepisu na tamto orzechowe ciasto z jogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.01.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Agdus ja dodaje tylko orzechy i figi , czasami morele i jest pysznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Morele lubię. Daj przepis, sprawdzę, czy to ten sam, co mój na słono (z wyjątkiem dodatków, oczywiście i ilości soli oraz cukru). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 pączki usmażyłam jak kto chętny zapraszam jeno szybko bo jakoś szybko wyłażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.01.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 ja dzis nie skorzystam, bo maz francuskie rogaliki z konfi zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 nie wiem czy do jutra dotrwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 No to po co zapraszasz późno wieczorowa porą, jak i tak wiesz, że nie dotrwają Nooo smaka tylko narobiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 no do przedpołudnia to może dotrwają bo chyba Marcin nie zdąży zjeść wszystkich zanim spać pójdzie:rotfl: a zapraszam teraz bo późno zaczęłam i dopiero skończyłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Nooo taaaa.... Przedpołudniem zamierzam spać.. i z domku się nie ruszać... Szpital mi się w domu z chłopaków robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 chore chłopaki to gorzej jak małe dzieci:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ja jestem zdrowa i Inka.. czyli dziewczyny..Ale jak te zarazki będą tak koło mnie biegać.. to kto wie czy się uchowam... Na razie dzielnie się trzymam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 czosnek wedle rady DPS-i;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts