Moose 27.01.2013 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 no do przedpołudnia to może dotrwają bo chyba Marcin nie zdąży zjeść wszystkich zanim spać pójdzie:rotfl: a zapraszam teraz bo późno zaczęłam i dopiero skończyłam:( U mnie dziś babeczki czekoladowe z wiśniami zagościły... pyszniusie ,,, małż lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) (...)Yetek Ty futrzaku jeden jak ja Cię dorwę w swoje łapki to Cię pensetką wydepiluję po jednym włosku:mad: Raaany! Nie wiedziałem, że Ty masz taką moc! Przepraszam! Nigdy bym się nie odważył z Tobą zadzierać gdybym wiedział... ...ale nie sądzisz, że kara była nieco zbyt dotkliwa i nieproporcjonalna do winy... - za to, że na kulig nie pojechałaś, to musiałaś aż tak mi samochód popsuć - cały przód i tył do klepania! No dobra, już więcej nie dyskutuję - ze skruchą karę przyjmuję ...i odpuść sobie może już to depilowanie - przez tą babę (żonę sprawcy) i tak już sobie prawie resztki sierści ze łba wyskubałem . Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 pączki usmażyłam jak kto chętny zapraszam jeno szybko bo jakoś szybko wyłażą Wuśka, litości nie masz! Yetuś - kurde, co się stało? Obtłukli Cię w samochodzie...? Mam nadzieję, że Wy wszyscy cali i wyrywasz sierść tylko z powodu uciążliwości naprawy tudzież jej kosztów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Jetuś Przytulam , bo wiem jak to jest bez jakiegokolwiek jeździdła... Cali jesteście????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.01.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (...) Obtłukli Cię w samochodzie...? (...) No aż tak, to na szczęście nie ...ale może to jeszcze przede mną... jeśli Wuśka nie odłoży już tej lalki woo-doo z moją podobizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Yetuś no weź o co Ty mnie posądzasz:P żebym ja przyjemność ukarania Cię komuś oddała:P kurde teraz to już do lata nie przyjedziecie:cry: przykro mi futrzaku:( obiecuje tylko jeden włosek Ci wyrwać dobrze że tylko autko ucierpiało:hug: DPS-ia ale że o co chodzi:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ja Ci dam "o co chodzi", paskudo jedna! Już Ty dobrze wiesz, o co chodzi! Yetuś - dobrze, że przynajmniej Ty cały zostałeś, ale autka szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 KEKS Z BIALEKDoskonale wykorzystanie niepotzrebnych bialek. Delikatny i puszysty keks, a zarazem wilgotny i dlugo swiezy. 1 szklanka bialek (okolo 10 sztuk, ja daje roznie od 7 do 10 wlasnie)1 szklanka cukru1 kostka masla 1 szklanka maki tortowej3/4- 1 plaska lyzeczka proszku do pieczeniaszczypta soli bakalie: rodzynki, orzechy wloskie i laskowe, czekolada, wisnie, papaja, ananasy - naprawde co kto lubi Ubic bialka ze szczypta soli na sztywno.Dodac cukier i ubic na gesta mase.Wlewac powoli rozpuszczone i chlodne maslo na przemian z maka wymieszana z proszkiem. Najlepiej lopatka lub lyzka, zeby nie zniszczyc piany.Dodac bakalie. Ja daje dosyc duzo - szklanke, poltorej Mozna jakis zapaszek jak kto lubi, skorke pomaranczowa. Naprawde pelna dowolnosc i dzieki temu, za kazdym razem mamy inne ciacho Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Na wszelki wypadek zapisałam, A nuż mnie kiedys podkusi za pieczenie się wziąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 no wymieszam Martuś i co z tym dalej przypuszczam że upiec ale jakieś konkrety poproszę DPS-ia pewnie niedługo znowu zrobię bo małż pożarłszy ostatnie dwa pączki z wyrzutem patrzył na mnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 w 180 stopniach do lekkiej brazowosci i suchego patyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 I znowu mi smaka narobiłaś... ja chyba zacznę wpadać tak całkiem niby przejazdem, niby przypadkiem w niedzielę wieczorkiem czy w poniedziałek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Martusia super akurat mam spora ilość białek to fajnie je zużyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wuśka - JA CI TEGO NIE WYBACZĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 DPS-ia ale to nie ja zapodałam przepis na keks;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 I znowu mi smaka narobiłaś... ja chyba zacznę wpadać tak całkiem niby przejazdem, niby przypadkiem w niedzielę wieczorkiem czy w poniedziałek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ty nie cfaniakuj, kobieto... Jak zdrowie Twoje, gadaj...? Nóżki drepcą i nie bolą? Radość życia po sterydach jeszcze trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Martusia super akurat mam spora ilość białek to fajnie je zużyję Ja białek nie mam, ale dzieci się uciszą, kiedy będę miała nadmiar żółtek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 u mnie dzis zamiast ciasta placki ziemniaczane, co prawda to nie to samo co z mlodziutkich ziemniorkow ale i tak pyszne:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 boję się przyznać ale upiekłam keksik:lol2: DPS-ia nóżki drepcą i zasadniczo nie bolą, radość życia po sterydach zamieniła się w bolesną rzeczywistość, nawet żałuję że wzięłam bo przedtem nie miałam świadomości że aż tak do doopy jestem:( a teraz podwójnie boli:( ale nic to trza ścisnąć pośladki i kulać ten kamyczek pod górkę dalej:rolleyes: Aguś warto uszczęśliwić dzieci wiem co mówię TAR-cia bo dobry placek ziemniaczany nigdy nie jest zły:lol2: się pochwalę że rozebrałam i wyczyściłam mikser i wbrew opiniom małża po złożeniu dalej działa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts