malka 29.01.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No co Ty Tarcia, nie dość ,że wodę mam w kuchni to jeszcze mięsem mam rzucać powiedz,że mielonym jeszcze Ale by sie breja zrobiła:lol2: Wycieram właśnie podłogę i zerknęłam na sufit....i mam zabawe jak z chmurami...co przedstawia ten zaciek...i tamten.... Jeden wygląda jak kobieta w ciąży -serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ale to nie w niebudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 nie no co Ty, tam kuchni jeszcze nie ma W mieszkaniu -klasycznie, jak przy każdych roztopach -niedługo zostanę mistrzem gładzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 kurka a administrator nic zrobic nie moze? wyglada jak u mojej siostry, tylko ja bezmozga sasiadka ciagle zalewa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Może,zrzucili śnieg z dachu i już nie cieknie tylko kapie, a z rad zarządcy - cytuję "niech se pani miski podstawi". I tak od lat. A trzy lata temu był kapitalny remont dachu - pewnie robił go mój partacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 zmiencie zarzadce a cytat jak z prl mnie by apopleksja trzasnela ale ja z tych histeryczno-cholerycznych jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Od 9 lat uprzejmie wnoszę o zmianę zarządcy - bezskutecznie Tarcia, słonko -złość piękności szkodzi i szkoda nerw, na takie pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 wiem wiem ale co poradzic na takie geny. plus taki, ze jak szybko przychodzi tak szybko odchodzi, chyba w gorzej maja ci przetrawiajacy. mnie najbardziej cisnieniuje niemoc i glupota. no dobra a kiedy niebudowa ma szanse stac sie stanem do zamieszkania, bo ziewnik zaniedbany a komentow nie dam rady przeczytac, tam sie za duzo dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Malka no co się wszyscy uwzięli że to moja wina jak coś się stanie:( za chwilę mnie zlinczują za globalne ocieplenie;) weź Kobieto zwiń manele i na niebudowę ja bym wolała beton niż cieknący sufit:( TAR-cia znaczy masz jak ja bomba z krótkim lontem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.01.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Spadam, bo nie wiem, jak długi ten lont macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Agdus ale ja mam ten krotki lont tylkoo na niemoc i glupote. a ty mnie o to pierwsze nie przyprawiasz a i drugiego u ciebie nie przyuwazylam:lol: wiec nie boj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja tam już też nie będę ryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 no i zaraz wybuchne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Żebyście słyszeli Tarcię, jak zadzwoniłam na jej komórke i chciałam ja wkręcić! Wrzeszczała jak stąd do Gdańska! Już chciała prawie policję wzywać! Ale fakt - lont był krótki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 no teraz sie sfochuje, wcale nie krzyczalam tylko bylam dociekliwa noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aguś ja jak TAR-cia reaguję głównie na ludzką głupotę dzisiaj miałam kontakt z taką osobą jej głupota i brak logicznego myślenia przyprawiły mnie o totalną niemoc i jak to mówi moja koleżanka cycki mi opadły jak jej słuchałam, a nerwy to miałam takie że się przemieszczałam po korytarzach jak diabeł tasmański:mad: Yetek Ty nie marudź no:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Rrrrany, Wusia, jak ja żałuję, że tego nie widziałam!!! Wprawdzie wyobraźnia mi służy i jej wytwór przed chwilą sprawił, że mi szczęka z podziwu opadła, kiedy ujrzałam Cię jako tego diabła tasmańskiego, ale zobaczyć to w naturze... Marzenie... Tarcia, dziękuję za pozytywną weryfikację. Na wszelki wypadek będę się jednak pilnowała w Twojej obecności... nawet wirtualnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 no uwierz mi że zupełnie nie wiem dlaczego po rozmowie z tą panią wszyscy od ręki i w dziwnym pośpiechu dawali to o co prosiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Takiej siły przekonywania nabrałaś?! To powinnaś być pani wdzięczna. Na pewno wiele rzeczy Ci ułatwiła. A w banku byłaś poprosić o trochę kaski? Bo skoro tak dobrze Ci szło, to trzeba było skorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 a diabel tenhttp://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Diabel_tasmanski_2558459.jpg czy ten http://tapety.dziecionline.pl/data/media/80/6a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts