Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasieńko w poniedziałek to leciałam biegiem bo musiałam szybko wracać coby siem Pitorkiem zająć a dzisiaj wracaliśmy z Katowic od kontroli i też na 5 minut wstąpiliśmy bo Marcin do roboty musiał :( ale Słońce Ty moje toż teraz to ja czekam na Ciebie z szeroko otwartymi ramionami luksusów u mnie nia ma takich jak u Ciebie no i oglądanie zajmuje 3 minuty :lol: ale czekam :D

Kasieńko w poniedziałek to leciałam biegiem bo musiałam szybko wracać coby siem Pitorkiem zająć a dzisiaj wracaliśmy z Katowic od kontroli i też na 5 minut wstąpiliśmy bo Marcin do roboty musiał :( ale Słońce Ty moje toż teraz to ja czekam na Ciebie z szeroko otwartymi ramionami luksusów u mnie nia ma takich jak u Ciebie no i oglądanie zajmuje 3 minuty :lol: ale czekam :D
dobra, dobra :-? :p

Ja sie zjawię, zobaczysz 8)

cześć :)

dobrego dnia :D

u mnie nie sypie śnieg :cry:

znalazłam:

Wusia..to na to pogwizdywanie.. :wink: zasłonisz i już... :roll:

http://bi.gazeta.pl/im/1/4876/z4876471X.jpg

Jean-Bernard de Cazenave przeniósł się na emeryturze z Paryża do wioski w Pirenejach. W zimie mieszka w kuchni, gdzie znajduje się zasłaniane łóże z XVIII wieku (na zdjęciu). Kiedy w lecie przenosi się do północnej części domu, śpi na łożu w stylu Ludwika XV