Moose 07.02.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Wusia, nie torturuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Osia nieskromnie powiem że bajeczne mi wyszły:lol: puchate, mięciutkie, suche w sensie nieopite olejem i ta marmoladka różana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ona sadystką jest, tylko noe przyznaje się głośno. Ja juz najedzona oponkami jak bąk, aż wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 a jak nie jak przyznaję u Księżniczek napisałam że okrucieństwo to moje drugie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 teee pani okrutna wrzuc do galeryjki pare fotek kuchni, pliskam cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 kurde w galeryjce fotki som kuchni tylko jakby do tego dziada się dobrać żeby Ci pokazać idę kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 juz dobrze zakombinowalas, teraz tylko zmien w sygnaturce wlasciwy linek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 to działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ten twoj linek z priva dziala, moj nie dziala sie nie dogadaly baby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 wusia ale jak wchodze przez linek z sygnaturki to nic nie widac a jak przez ten z priva to wszystkie foty sa. nie kumam. chyba musisz podmienic linki w sygnaturce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 TAR-cia bo w tym linku z sygnaturki jest niejako do całości a ja Tobie wysłałam tylko do jednego subalbumu;) a te wszystkie to wszystkie wszystkie foty łącznie z budową czy tylko trochę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 w tym linku z priva sa z budowa, ogrodowych brak. a w tym galeryjka nie ma nic. czyli jest tak jak u mnie mozna wchodzic tylko do subalbumow i na kazdy oddzielnie podawac linka, haslo moze byc jedno do wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 pomylilam sie sa tylko jednak z wykonczeniowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 spoko TAR-cia we dwie go rozgryziemy:rotfl: ale póki co wygląda to tak że do każdego albumu musi być osobny linek i nie ma zmiłuj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nie zjadłam dzisiaj ani jednego pączka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no coś Ty:jawdrop: a gdzie dbałość o dostatek co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Do tej pory żarłam pączki w tłusty czwartek (znaczy póki były kupowane, to jednego zjadałam, ale od kiedy Andrzej smażył, to... się nie przyznam), a jakoś dostatek objawiał się jeno w moich krągłościach. Sprawdzę, czy odwrotnie też działa. A pączki Andrzejowe będą w sobotę, po powrocie córki marnotrawnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 czyli ze co? kraglosci znikaja i liczysz, ze dostatek sie gdzie indziej objawi? nieodmiennie zazdroszcze domowych paczkow, ja wcielam jednego kupnego ale z pewnego zrodla wiec byl swiezutki i smaczny z marmolada rozana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 spoko TAR-cia we dwie go rozgryziemy:rotfl: ale póki co wygląda to tak że do każdego albumu musi być osobny linek i nie ma zmiłuj:( toz wlasnie tak twierdzilam slij na priva wszystkie linki subalbumow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aguś ale za to miałaś ładnie naciągniętą skórę bez zmarszczek:rotfl: ło matko TAR-cia masz wymagania:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts