wu 22.02.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 rany TAR-cia toż pisałaś że ja a imprę mam przyjść ale dobra zaraz coś skołuję na szybko;) Wiola zawlekli mnie jeszcze do Ikei i już absolutnie się nie nadawałam na wizyty:( a zresztą jak znam życie teściowa prędzej by zeszła niż dała się wyciągnąć do Ciebie ale lajcik nadrobimy to;) Martusia, DPS-ia z jednej strony git bo cech stanu zapalnego sugerującego RZS (reumatoidalne zapalenie stawów) i ZZSK ( zesztywniające zapalenie stawów kręgosłupa) nie znaleźli za to znaleźli zepsuty kręgosłup głownie w części szyjnej akurat na wysokości rozłażących się nerwów mówiąc obrazowo więc problemy z rękami najprawdopodobniej stąd są no i gdzieś mi się kawałeczek kręgosłupa zapodział w sensie że na zdjęciu go nie ma jakiś drobny wpis przy EKG - nie wiem z czym się kąsa bo dla mnie absolutna chińszczyzna może nic złego ale nie napisali że w EKG zmian nie ma więc znowu się trzeba z kardiologiem przeprosić no i nie pozwolą zapomnieć o sobie bo mam się ciągle pałętać do reumatologa mimo wszystko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 no to czym chata i tak dalej http://x.garnek.pl/ga8093/79a0b7b7d8fb8a11092484a3/nakryty_stol_oczekuje_na_gosci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.02.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ja tu jak zwykle przelotem, ale chyba się tym razem zatrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To dobrze, ze te 2 pierwsze diagnozy wykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dorcia siadaj i częstuj się Martusia ulżyło mi szczerze mówiąc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Nooo wiesz co... Ikea była w drugą stronę... A sztywną teściową po drodze do mnie mogłaś zostawić.. Idę coś się napić.. Bo tak na Was czekać... Czekałam na WUsie, Markoto i na Malkę,... I co.. Psińco... Żadna nie dojechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To zepsuta jesteś tak jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Wioluś kaj ją miałam zostawić jak śnieg polatywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 a bo kurka rurka juz opita bylam a przy takich warunkach to strach bylo jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kilka posesji przede mną.... Dobra treściowa to martwa teściowa... podobno... Sama pisałaś, żeby zeszła jakbyś do mnie przyjechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Oj Wy Pipy trzy... Tak na Was liczyć.. to człowiek/kobieta o suchym pysku by była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ale moja akurat dobra jak żywa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2013 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Zostało coś z tego powitania?? Głodna jestem! Siemano Wusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Czuję się szczęśliwa, że świekrą podobno jestem, nie teściową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Brazula matko coś Ty robiła o tej porze tutaj:jawdrop: DPS-ia ja lubię swoją teściową po odciskach mi nie depta, wie kto tu rządzi więc mamy przyjemne pokojowe współistnienie:lol2: byłam dzisiaj u mojej pani doktor dostałam fajne "cukiereczki" i skierowanie na rezonans idę do Wioli pytać gdzie szybko zrobiła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No to dobrze, że będzie rezonans, diagnostyka ogromnie ważna, choć i "cukiereczki" niestety trzeba brać. Moja synowa daleko, za morzem - i całe szczęście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 czolem, grilla robie. odwalilo mi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 DPS-ia bez tych cukiereczków czasem niebezpieczna się robię niestety:( TAR-cia przez grzeczność nie zaprzeczę a co dobrego robisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 piersi z indyka w marynacie mojej produkcji z salatka meksykanska i bagietka z masełkiem ziolowym. i w zasadzie to nie odwalilo mi a mezowi, który kupil dziś grilla elektrycznego. teraz mnie będzie meczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No to smaczności życzę. Pewnie się chłopakowi za wiosną tęskni, a co Ty myślisz, już długo jest bez grillowania nie licząc tego zimowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts