wu 25.02.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 coś Ty Aguś ona wszystkie leki i zabiegi przy rzs miała oblatane bo nic jej nie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 i pewnie tez nie dolegało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 TAR-cia no z nie dolegało to nie sądzę bo widać było pewne zmiany w stawach ale w porównaniu z tym co miała ta 71 letnia kobieta która od początku ze mną leżała, której palce tak reumatyzm powykręcał że palce układały jej się jak skrzydełka u ptaka:( to rzeczywiście tej nic nie dolegało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Prawde Wusia pisze.. na korytarzu siedziałam z nią.. a jak zaszłam.. to WUśka na korytarzu już siedziała, i nie miała pojęcia, że ją nawiedzę... Yetuś.. to też koło mnie pojedziesz.. choć jakbyś na "Skę" wpadł to ju niekoniecznie.. do mnie ze zjazdu na "eSkę" jakieś 7km jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Agduś wolałam nie próbować bo wiesz jak to jest zabijesz świnię a idziesz siedzieć jak za człowieka:mad: ja przez tydzień z kobietkami jedna 71 lat druga 59 lat żyłam w doskonałej symbiozie, piguły mówiły że nasza sala najfajniejsza, najlepsza atmosfera a przyszły dwie małpy po 50-kilka lat i jakby piorun w szczypiorek strzelił dobrze że tylko dwa dni się musiałam z nimi męczyć To ta parka po prawej ? Gdyby nie piżamki, to bym przypuszczać mogła,ze panie się w drodze na pobliskie targowisko zgubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 no bo na sali byśmy paniusiom przeszkadzały w oglądaniu telewizorka bo wieczór był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 tak Malcia to te po prawej "moja lalunia" ta spod okna i "kierowniczka sali" to ta koło mnie od strony okna tak do siebie mówiły:bash: one nie miały piżamek tylko dresiki i firmowe bluzki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 może i dresiki, dla mnie jeden czort, w każdym razie nie bistorowe bluzeczki z żabotami i spódniczki z klina;) No dość oryginalne w obyciu były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.02.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 "A subanarizalopandazon pani miała? Nieeeee???? To kto panią leczył????" "A zabiegi paraterachapiorinowe pani miała? Nie?????? To musi pani poprosić, nie - zażądac przepisania! Wprawdzie drogie są i lekarze dlatego ich nie zapisują, ale wspaniale pomagają. Moją sąsiadkę na nogi postawiły natychmiast, a ja właśnie sobie załatwiłam skierowanie." Najskuteczniejszy lek... lodreipeina Działa na wszystkie schorzenia :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Malka uwierz mi że mając je dwie tydzień na sali to bym to cholerne okno łyżeczką otwarła i poszła polatać pielęgniarkom na ich widok od razu ciśnienie w okolicach dwustu oscylowało, a siostrzyczki fajne były i milutkie, roboty miały huk zwłaszcza na noc i w weekendy bo na cały oddział jedna pielęgniarka zostawała bez lekarza i jeszcze dwie takie zołzy do użerania się Osia mówisz to może spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A było mię uświadomić, byśmy sobie pogadały To był dzień gdy miałam megawkurwa i szukałam obiektu do odreagowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Że ja ich nie widziałam i żabotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 weź ja się dziwie że Ty przeżyłaś te wszystkie nieżyczliwe spojrzenia jakie Ci rzucały:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wiola nie miały żabotów właśnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 weź ja się dziwie że Ty przeżyłaś te wszystkie nieżyczliwe spojrzenia jakie Ci rzucały:rotfl: serio jakoś raz rzuciłam okiem w ich stronę, a ściślej w stronę książki,którą kierowniczka czytała i na tym skończyło się moje zainteresowanie tymi paniami, skupiałam się by wyłączyć ich paplaninę z zasięgu słuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja nic nie widziałam... Piguła superaśną tunikę miała i ja oczy za nią wypatrywałam... Co mi tam baby.. Jakby był tam było jakieś ciacho.... no to ja bym może spojrzała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 o widzisz Malcia właśnie paplaninę kłapały gębami non stop tyle spokoju było co torby na zabiegi szły:mad: ale tak popatrywały na Ciebie ciężkim wzrokiem bo wiesz wpadła młoda, ładna, w szałowej fryzurce urwisa to ciężko podstarzałym kaszalotom znieść taki widok:rotfl: a jeszcze jak podsłuchiwały naszą rozmowę o budowaniu piecach rehabilitacji to mało im uszy jak u słonia nie porosły z ciekawości:rotfl: Wiola jakie tam ciacho być mogło jak same wiekowe albo połamane osobniki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Moja kumpela leżała po sąsiedzku z taką toksyczną siksą, co to jej ciągle coś nie pasiło i jeździła po pielęgniarkach. Pielęgniarki były ponoć w porządku i nader grzecznie siksę traktowały, chociaż nie zasługiwała. W końcu kumpela nie zdzierżyła i tak jej wygarnęła (a ona umie, oj umie wygarniać...), że siksę zatkało, potem zakwiliła cicho, że przecież ona chora i pomocy wymaga, co tylko wzmogło wściekłość mojej kumpeli. Kiedy wychodziła z jej pokoju, siksa leżała cichutko i nagle okazało się, że nie musi dzwonić na pielęgniarki co kwadrans ani domagać się od nich obsługi przy każdej czynności życiowej. No i wreszcie na oddziale zapanował spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Najważniejsze, że Wusia już w domu i teraz najwyżej pośmiać się może ze starych kaszalotów. Jak samopoczucie Wusia, wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 To był dzień gdy miałam megawkurwa i szukałam obiektu do odreagowania to się Wusi upiekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts