wu 28.02.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 ja w tej dolnej to za bardzo nie miałam manewru żeby bez kafli ale już górna ma szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Obejrzałam foty - duuuużo porobione! Jeszcze chwila i już będziecie na górze, a jak wspomnisz, jak to wyglądało pierwszego dnia, to się zdziwisz, że tak szybko poszło i tak sprawnie! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 musialam=odczuwalam potrzebe :D:D lubie jak mi woda z boku leci i moge kranem poobracac przy myciu owego. i kiedys jak kurdupl byl jeszcze maly to poopsko mu pod kranem bezposrednio mylam, obracana = wygodna Ale mnie to zaintrygowało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 owego czyli zlewu - umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 A mnie inaczej wyobraźnie działa Nieźle mnie u Rasi podsumowałaś WUsia.. nieźle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 DPS-ia na górę to nawet dzisiaj można by się przenieść gdyby mi się chciało wziąć za robotę ale mam mega lenia no i ciutkę za zimno na mycie okien;) ale na maleńkie szaleństwo w ogrodzie dostatecznie ciepło:lol2: Wiola ale jakie podsumowała:jawdrop: sama mówisz że Ty nie jesteś techniczna a wlazłaś bez problema w galeryjkę to Rasia, która nigdy nie zgłaszała że nietechniczna jest tym bardziej powinna sobie dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ooo to ja byłam dzisiaj lepsiejsza od Rasi raduję się baaardzo... Kiedyś avatara chciałam sobie zmienić .. i ni chu chu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 wusia, byłam, widziała, i jest wow Tyyyle już zrobiliście! Cieszę się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 no byłaś byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Neluś teraz czekam żebyście nas odwiedzili na żywo;) a i my niedługo u Was będziem mieć co podziwiać bo projekt prześliczny macie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.03.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (...)Yetuś no jakby Ci tu żeby Cię nie wystraszyć małe, wredne, upierdliwe (...) ...taaa... i pewnie jeszcze parchate i z wyłupiastymi oczami:P. Ale za to bez zadęcia, z poczuciem humoru i pełne zdrowej autoironii. Chyba bardzo tanie lustro kupiłaś - ewidentnie przekłamuje odbitą rzeczywistość. Czytam, że otoczenie postrzega Cię zupełnie inaczej, a podobno nie tacy jesteśmy jakimi się sami widzimy, ale jak nas widzą inni. Jeśli zaś ta upierdliwość przejawia się w napychaniu gości ciastem, a wredota - w zaciąganiu ich do szewca, to nie tylko mnie nie wystraszysz, ale wręcz możesz mieć problem z przepłoszeniem ze swojego domostwa :lol2:. PS 1. Smoka nie obedrę, ale wezmę z domu najgorsze buty - niech się Dratewka wykaże 2. Byłem w Galeryjce - fajnie wyszło . Ale szkoda trochę, że teraz gości wyłącznie do jednego pokoju w domu wpuszczasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 eeeeeeeeeeee Yetek jak do jednego:jawdrop: do ciężkiej i tak dalej na górze są pokazane 3 pokoje plus przedpokoik:mad: każde zdjęcie zaczynające nowe pomieszczenie jest podpisane:bash: a dół to sobie na żywca obejrzysz:P nie będę 5 linków w stopce robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ten niebiesko-niebieski u mlodego jest super, taki energetyczny, i pasy mi sie podobaja. i w ogole dlaczego ty sie jeszcze nie przenioslas , jakbym miala odwalona sypialnie to szybko bym tam zaczela urzedowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 TAR-cia no właśnie pokój Piotrusia taki jest że jak wchodzisz to jakby Ci ktoś doładowanie sprzedał dlaczego się nie przeniosłam jeszcze?? bo panele się skończyły kłaść jak w szpitalu byłam i trzeba na górze posprzątać, okna pomyć a ja raz że mam gigantycznego lenia, dwa bolą mnie łapy, trzy ciut za zimno na mycie okien:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 olej okna, nie myj. pare tygodni wytrzymasz. od srodka jedynie niech ci ktos pomoze najwiekszy pyl ogarnac. z podlogami rowniez, toz to nie sa jakies kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 TAR-cia nie mogę olać bo są tak brudne że wstydzę się przyznać kiedy myte były:oops: no i czekam żeby Marcin z łazienką zrobił bo kurz będzie wszędzie fruwał niesamowity:( a drzwi nie ma żeby zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ja okna u gory mialam myte wiesz kiedy? powiem ci kiedys na ucho, Wiola wie i sie lala ze mnie paskuda jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 jak ja Ci powiem to padniesz:rotfl: no jakoś pewnie minimum muszę zachować a za mnie podłogi pomyć to ewentualnie tylko mąż może a wiesz jak chłopy sprzątają tylko rynek a uliczki wkoło to mniejsza z tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 wusia uwierz mi nie przebijesz mnie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Aaaa, zechce Ci się i jak dasz radę, to zrobisz, nie ma pośpiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts