wu 01.03.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 to gadaj na uszko bo mnie się widzi że przebiję DPS-ia nooooo jak słońce wyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ale się certują! To ja powiem prosto w oczy - okna myję co najmniej raz a co najwyżej dwa razy w roku. I co? Aha, zapomniałabym - na strychu były umyte raz - po wstawieniu okien i otynkowaniu ścin. Jakoś o nich zapominam regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 teraz to już się wcale nie przyznam, tak mi wstyd:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A co? Masz jakieś okna niemyte dłużej niż od ich wstawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 na dole sa myte regularnie 2xrok ale te u góry regularnie sa omijane:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 No to średnią masz raz na rok, czyli całkiem w mojej normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 w sumie jakos nie mam potrzeby czestszego mycia, byleby obfajdane przez muchy nie były. za to firanki zmieniam 4 razy na rok:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 To z firankami bijesz mnie na głowę, bo ja tylko przy okazji mycia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 nieeee rownowaze brak mycia okien:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.03.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Tak wiem jak chłop sprząta . Porządnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Zapewne tyluż chłopów jest w stanie porządnie sprzątać, ileż bab. I tyluż flejów jest wśród nich, ileż wśród bab. Problem w tym, że wiele bab twierdzi, że "a bo to wiesz, jak chłop sprząta" i biorą się za szmatę chociaż zmęczone czy chore. No to te chłopy musiałyby być jakieś nienormalne, żeby się z babami o szmatę bić, i jeszcze potem test białej rękawiczki zaliczyć połączony z furą ironii, kupką pobłażania albo kopą złośliwości! Takoż ku zadowoleniu wszystkich, baby zasuwają na szmacie, wymagając od chłopów, coby nogi podnosili, kiedy one zamiatają pod sofą stojącą przed telewizorem. I one są szczęśliwe, bo przecież "nikt tak nie posprząta jak ja" i oni są szczęśliwi, bo kto normalny woli zapieprzać z miotłą zamiast usiąść spokojnie?Na szczęście nie jestem babą ani mój małż chłopem. Jako kobieta i mężczyzna nie mamy takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 co racja to racja, ja mojemu mezczyznie pozwalam myc okna i odkurzac podłogi a czasem nawet sprzatnac lazienke, nawet jak sa jakies niedociagniecia - nie zauważam, za to zakupy robi rewelacyjnie, a teraz pomogl mi popelnic 2 sałatki na jutrzejsza impreze. i to się nazywa pelna wspolpraca oboje jesteśmy zmeczeni tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Aguś aż taką masochistką nie jestem:rotfl: mąż odkurza lub zamiata podłogi (jakoś tak do szczotki szczególnym sentymentem pała ) myje, czasem w kuchni blaty ogarnie, jak to zrobi tak zrobi nawet jak czysto nie jest to na pewno jest czyściej a ja się mogę poobijać troszkę a od jakiegoś czasu to mnie taka niemoc twórcza ogarnęła że cud że chociaż obiad zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ja okna u gory mialam myte wiesz kiedy? powiem ci kiedys na ucho, Wiola wie i sie lala ze mnie paskuda jedna Ale się certują! To ja powiem prosto w oczy - okna myję co najmniej raz a co najwyżej dwa razy w roku. I co? Aha, zapomniałabym - na strychu były umyte raz - po wstawieniu okien i otynkowaniu ścin. Jakoś o nich zapominam regularnie. wygrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ... a .... o oknach .... to ja spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Malcia póki co to ja wygrałam z TAR-cią w kwestii mycia okien na górze niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 nie spadaj Gwoździczku bo sobie ocynk obijesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 ... a .... o oknach .... to ja spadam i o sałatkach było wspomniane zaraz pewnie Jetus się odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Nie WUsia..chyba nie wygrałaś.. no chyba żeby.... Malka bije Was na łeb.. Sama widzę.. jak jadę.. ale usprawiedliwienie ma, że jak ruszy te okna to może nie mieć nic w ramach.. mówię o oknach w mieszkaniu.. dom rządzi sie innymi prawami.. bo to nadal niebudowa... A ja okna lubię myć i zajmowało mi to jakieś pół dnia jak firan nie ruszałam.. no powiedzmy cały dzień lajcikiem jak myłam okna i zmieniałam/prałam/wieszałam firany i zasłony... Teraz patrzyć już nie mogę.. I wkurzam się baaardzo.... TARcia nie narzekaj bo T dobrze okna myje.. i te na górze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A co to za imprezka????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts